Hayırlı olsun siz hangisinden aldınız tam model olarak :)Ben aldım joker’de 1500₺’ye 250₺ hediye çeki de verdiler çok güzel bi ürün
Bana saçma geliyor, bana kalsa hiç bir şey yapmam hastane odası için ama benim kv meraklı o yapar süsü muhtemelen hiç konuşmadım.Kapı süsü yaptıracak mısınız kızlar pandemi de var bana gerek yokmuş gibi geliyor ama sonra içimde kalır mı bilemedim
Ziyaretçi alınmayacak gerçi bebekleri yanımıza verecekler mi o da varBana saçma geliyor, bana kalsa hiç bir şey yapmam hastane odası için ama benim kv meraklı o yapar süsü muhtemelen hiç konuşmadım.
Ay pandeminin tek sevdiğim yanı gereksiz doluşan ziyaretçiler olmayacakZiyaretçi alınmayacak gerçi bebekleri yanımıza verecekler mi o da var
Ben 35 olmadan doğuracam anlaşıldı inşallah kuvoze girmezlerAy pandeminin tek sevdiğim yanı gereksiz doluşan ziyaretçiler olmayacaktabi verecekler vermeyip de ne yapacaklar.
Kız sana dedik duracak onlar en az 35+ yı göreceksin. Küvez de neymiş, yok öyle bişey. Şeffaf arabalarında yanında uyuyacaklar annesiBen 35 olmadan doğuracam anlaşıldı inşallah kuvoze girmezler
Öncelikli hedefim bu hafta doğurmamak bu haftayı atlatırsam inşallah o günleri de görecemKız sana dedik duracak onlar en az 35+ yı göreceksin. Küvez de neymiş, yok öyle bişey. Şeffaf arabalarında yanında uyuyacaklar annesişöyle yatakta iki kolunda iki bebe başında kırmızı kurdeleli foto çekincen
Yok yok var daha onların içerde zamanı.Öncelikli hedefim bu hafta doğurmamak bu haftayı atlatırsam inşallah o günleri de görecem
Aman dikkat et sen de geçer falan diye düşünme ağrın akıntın olursa hemen doktoru ara
Baby nest gerekli olur mu acaba ya alsam mı ne işe yarar acaba. Müslin örtüler çok ucuz 13 TL falan bende alıcam Bi de pike de ucuz Bi ona da bakıcam değişik olsun zaten Eylül ayı sıcak olurBen de babynestlerden, emzirme yastığı ve muslin örtülerden almak istiyorum
Ne zaman ne zaman hangi günKızlar yarın a101 e bebek ürünleri geliyor atlet zıbınlar güzel görünüyordu yarın Bi bakıcam
3 haziran canım çok güzel zıbınlar var :)Ne zaman ne zaman hangi gün
Yarın yani benim bi ihtiyacım kalmadı 0-6 ay belki 6-12 ay alırım iyi oldu ögrendigim3 haziran canım çok güzel zıbınlar var :)
Başka şeyler de var. Ben 19 tlye havlu alıcam kumaşı güzelse benim mothercaredan aldığım havlu çok güzel ama büyük bayağı :)
19.90 a bebek havlu gelio belki alırım :)
Biz ikizler için iki kucuk beşik alacağımız için, içinde güzel durur yumuşak olur diye düşündüm:) normalde de onun içinde koltuğun üzerinde yatırırım, ya da bebek arabasında ilk aşamada rahat olur diye düşünüyorum.Baby nest gerekli olur mu acaba ya alsam mı ne işe yarar acaba. Müslin örtüler çok ucuz 13 TL falan bende alıcam Bi de pike de ucuz Bi ona da bakıcam değişik olsun zaten Eylül ayı sıcak olur
Yarın bacım yarın 3 haziran a101 deNe zaman ne zaman hangi gün
Ya beşiği bende şu anneyanı bambu olanlardan düşündüm. Ama salona falan getirdiğinde acaba reflü yatağı mı olsa diyorum yoksa baby nest mi emin olamadımBiz ikizler için iki kucuk beşik alacağımız için, içinde güzel durur yumuşak olur diye düşündüm:) normalde de onun içinde koltuğun üzerinde yatırırım, ya da bebek arabasında ilk aşamada rahat olur diye düşünüyorum.
Merhaba,GünaydınlarÖzellikle tecrübeli annelere bir şey sormak istiyorum. Şimdi ben 5li hastane çıkışı aldım. Onda da al üst ve diğer zımbırtılar var. Bunun içine çıtçıtlı badi de giydiriliyor mu? Ya da ne giydirmek lazım? Göbek bağından dolayı sıkıntı oluyor mu?
Ben bi tane iç zıbın aldım ebebekten ayrı da satılıyor. Hastane çantasının içine koydum ne olur ne olmaz.Merhaba,
Bende onu merak.ediyorum. benim hastane çıkış setim de 5 li alt üst şapka eldiven mama önlüğü var icin de. Içine zıbın diyorlar ama o yok mesela. Ama citcitli bady cok almisim onlardan koymayi dusunuyorum. Yoksa zıbın kavuşturması olanlardan mi olmalı?? Bende Bu konuda kararsizim. Başka da hastane almayı düşünmüyorum çünkü cok kıyafeti var. ☺
Hangisinden aldın, foto atar mısın. Bu zıbın badi hangisi hangisi beni öldürüyorBen bi tane iç zıbın aldım ebebekten ayrı da satılıyor. Hastane çantasının içine koydum ne olur ne olmaz.