• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Kizlar benim de yarın kontrol var dualarinizi bekliyorum doktor geçen hafta bebeği görüp kalp atışı duyamamisti yarın 7+5 de tekrar çağırdı inşallah bu defa görüp duymak nasip olur
Benim kalp atışı için yarın kontrolüm heyecandan olucem sanırım 😊bir belirtiniz varmı

2.transfer bazen Bi sevinç bazende olmadı endişesi. Hayırlısı Allah. Bugün 5.günüm. Bazen belime hafif ağrı giriyor bazende kasıklarım şişiyo yediklerim erimemiş gibi🤷‍♀️ Elimizden geleni yapıyoruz takdir Allahın. Sizin tuttumu nasıl geçti dönemleriniz
Allah hayırlısını çıkarsın karsımıza bekleyeni boşa çikarmasin benim ikiside negatifle sonuçlandı malesef FDNDNR FDNDNR

Simdi tekrar baktim multivitamin de dedigin gibi 0.8 mg kullandigim folik asitte (folbiol) 5 mg. Folik asitin fazlasinin bir zarari yokmus vucuda diger vitamin fazlalari gbi atiliyomus vucuttan o yuzden eksik olacagina varsin fazla olsun ☺☺
Canım sende ayak agrisi oluyor mu

Benom
Benim de geçen pazartesi kanamam olmuştu, bugün aksam yine oldu. Çok korkuyorum. Inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalim. Sadece proluton vuruldum yapacak birsey yok dediler. Dua edelim birbirimize. Sana farkli birsey yaptılar mi canim
Bana iğne bile vurmadılar agrı kesecı serum bıde normal ızotonık serum yedim cıktım kanamam kesildi ama normal adet kanaması gıbı geldı zaten doktorda demıstı normal adet kanaması gibide gelebilir dedı

Bana iğne bile vurmadılar agrı kesecı serum bıde normal ızotonık serum yedim cıktım kanamam kesildi ama normal adet kanaması gıbı geldı zaten doktorda demıstı normal adet kanaması gibide gelebilir dedı
Ben normalde igne kullanmıyorum canım dr. Sadece progestan fitil kullandırıyor. Kanamam olunca proluton vurul dedi. Benim hala leke olarak geliyor. Senin tamamen kesildi mi. Kanama neden oluyor Anlamadim dr. Da birşey demedi.

Ben normalde igne kullanmıyorum canım dr. Sadece progestan fitil kullandırıyor. Kanamam olunca proluton vurul dedi. Benim hala leke olarak geliyor. Senin tamamen kesildi mi. Kanama neden oluyor Anlamadim dr. Da birşey demedi.
Yok kesilmedi ilk zamanki gibi yogun gelmıyor hersey yolunda dedı kesenin etrafındaki damarlar çatlamış olabılır dedı kalp atası için kontrole gıdecktık suan dinledik hersey gayet yolunda dedı

Pruletux iğne kullanyrum bnde progestan fitil kullanyrum estrofem duphanston folık asit kullanyrum yarın bakalım hangilerini kesecek

Merhaba hanımlar 29eylülde 2 adet 5.gün embriyosu tranfer oldum 8. Kan testi yaptırdık 21.59 çıktı doktor tutunma var takip edicez dedi 10.gün yine yaptırdık 22.33 çıktı benze şey yaşayan varmı hiç aklım mantığım ermedi eşim o kadar çok ağladı ki 😟
Merhaba canım,
Bende 27 eylülde iki adet 5. Gün embriyosu transfer oldum değerlerimde çok az artışlar var ve kanamalarım oluyor canını sıkmayı istemem ama doktorum bana ya yerleşme ya da düşük kanaması dedi sadece değerleri takip ederek konuşabiliyoruz ultrason vs bakmadı yarın 15. Gün olacak yine kan testini yaptıracağım bakalım sonuç ne olacak progestan estrofem ve vitaminlerimi kullanıyorum corasprini kanamam olunca doktorum kesti sende ilaçlarını almayı bırakma ve testlerini yaptır mutlaka umarım hepimiz hayırlı haberler alırız 🙏

Pruletux iğne kullanyrum bnde progestan fitil kullanyrum estrofem duphanston folık asit kullanyrum yarın bakalım hangilerini kesecek
Benim kanamam olunca coraspirini içme dedi. Kalp atışını vajinal mı dinlediniz canım. Senle aynı gün transfer olmustum ben dr. Bana daha çok küçük 1 hafta sonra gel dedi

Merhaba,
Benim doktorum progestanı ister ağızdan ister fitil olarak al dedi ben ağızdan almaya başladım öyle devam ediyorum acaba kanamalarımda onun etkisi var mı sizlere kullanım yoluyla ilgili birşey belirtti mi doktorunuz acaba bende fitil olarak almaya mı dönsem ? Kafamda deli sorular var gerçekten

Merhaba canım hiç bugüne kadar belirti olarak gördüğün bisey varmı benimde 4.günüm ben bile zor duruyorum.
Benim ertesi gün sabah 45 dakikalık aşırı bir kasık ağrım oldu ama ağlatacak derecedeydi, birden geçti. sonrasında ara ara hafif kasık ağrım, göğüslerimde hassasiyet var ama sanırım bunlar progesteronun yan etkileri. Yumurta toplamadan beri prolutex iğne yapıyorum ben. Sende var mı bir değişiklik?

Benim kanamam olunca coraspirini içme dedi. Kalp atışını vajinal mı dinlediniz canım. Senle aynı gün transfer olmustum ben dr. Bana daha çok küçük 1 hafta sonra gel dedi
Yok göbekten oldum gayetde rahattı Bn 14 eylul de oldum transfer suan 6+1 im ama ben daha tup bebek Doktorumla gorusme dım yarına konuscgm bugun pazar ya

Merhaba,
Benim doktorum progestanı ister ağızdan ister fitil olarak al dedi ben ağızdan almaya başladım öyle devam ediyorum acaba kanamalarımda onun etkisi var mı sizlere kullanım yoluyla ilgili birşey belirtti mi doktorunuz acaba bende fitil olarak almaya mı dönsem ? Kafamda deli sorular var gerçekten
Agızdan alırsan sersem gıbı yapıyor agır alıyor uyku hali oluyor vajınadan alırsan boyle seyler olmuyor bnce vajınadan al

Benim ertesi gün sabah 45 dakikalık aşırı bir kasık ağrım oldu ama ağlatacak derecedeydi, birden geçti. sonrasında ara ara hafif kasık ağrım, göğüslerimde hassasiyet var ama sanırım bunlar progesteronun yan etkileri. Yumurta toplamadan beri prolutex iğne yapıyorum ben. Sende var mı bir değişiklik?
Malesef canim bende hiç bir belirti yok. bende her akşam prolutex kullaniorm.

Merhaba canım,
Bende 27 eylülde iki adet 5. Gün embriyosu transfer oldum değerlerimde çok az artışlar var ve kanamalarım oluyor canını sıkmayı istemem ama doktorum bana ya yerleşme ya da düşük kanaması dedi sadece değerleri takip ederek konuşabiliyoruz ultrason vs bakmadı yarın 15. Gün olacak yine kan testini yaptıracağım bakalım sonuç ne olacak progestan estrofem ve vitaminlerimi kullanıyorum corasprini kanamam olunca doktorum kesti sende ilaçlarını almayı bırakma ve testlerini yaptır mutlaka umarım hepimiz hayırlı haberler alırız 🙏
Umarım yrn hayırlı sonuçlar alırız🙏 transferden 5 gün sonra çok az kahverengi lekelenmem olmuştu tutunma diye düşünmüştüm

Back
X