- 6 Ekim 2019
- 454
- 789
- 103
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #1.221
Amin canım.Ben hep hayırlısı,sağlıklısı için dua ettim.İnşallah yarın güzel haberler alırsın.Yarın benim belli olucak nasipse yazıcam direk buraya bakalım bekleyip görücezRabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Ben i aradılar saat 4 de burda olun 5.30 ta transfer yapılacak dediler hayırlısı hepimiz içinbende yarın olacam ev uzaklıgımı sorup yarın aradıgımızda ne kadar zmnda burda olursunuz dedı . Yarın bellı olacakmıs gıtme saatım
Kizlar benim test sonucu 66 çıktı 10. Gun bugün 4. Gün embriyosu
Dualarımız seninle canım. İnşallah güzel haberlerin gelir.Çok ilginç benim sonucumda da 4.4yazıyor 10.günüm 12.gün tekrar yaptıracağım.
Bızım ilk denemede embriyo kalitemiz guzrldı ama sonuc negatıfarkadaşlar aranızda eşinin sperm sayısı ve morfolojisi düşük olup tüp bebegi olumlu yönde gidenler var mı?
bir cevap bir umut bekliyorum.
Evet arkadaşlar Erhan beye yaptırmış o da çok iyi diyorlar ilgili diyorlar çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağınıza aldırsın insallah ben de basket düşünüyorumBnde adana da yaptırdım baskente Tayfun beye cok guzl ılgılneyrlar hastene olarak tavsiye ederim hemsırlerı felan cok ilgililer
Tekrar donduruluyormus ya da cop oluyormus bizimki cok detay vermedi. Tekrar dondurursa bile onu ikinci kez cozdurmek kalitesini bozabilirmis. Kac tane embriyo olursa olsun her hasta icin 3 tup ayriliyormus ve onlarin icine dolduruyorlarmisCanım neyseki durumu değiştirmişsin .. Bir tüpte iki embriyo varsa sadece birini transfer etmek istiyorsak tüp çözdürüldüğünde diğer embriyo bozuluyor mu yani ya da boşa mı gidiyor ? Tekrar dondurulamıyor mu ?
Her biri icin mi ödedinizBenim gittiğim merkezde de alınıyor. Embriyo başına değil, dondurma işlemi başına 2200 tl ödedim bu ay.
Hayır canım toplam. Embriyo sayısını önemi yokmuş. Dondurma işlemi 2200 tlHer biri icin mi ödediniz
Allah razı olsun canım.Dualarımız seninle canım. İnşallah güzel haberlerin gelir.
Benimde aynı canım hang merkezde yaptırdın senHayır canım toplam. Embriyo sayısını önemi yokmuş. Dondurma işlemi 2200 tl
BahçeciBenimde aynı canım hang merkezde yaptırdın sen
Bende bahçeci fulyaBahçeci
Ben de Fulya’da canım :) transfer oldu mu?Bende bahçeci fulya
InsaAllah tutar da bana da umut olursunSeni çok iyi anlıyorum canım ama hiç kafana takma sakın bak ben şuan transferimin 6.günündeyim beklemedeyim çok şükür şuana kadar herhangi bir aksilik yaşamadım inşallah sende yaşamayacaksın tek yapman gereken güvenebileceğin Bi doktor bulmak ve kendini ona emanet etmek herşey gönlünce olsun inşallah
Anladım hayırlısı hakkımızdaÇözüldükten sonra bozulma ihtimali varmıs o yuzden oyle dıyorlar düşük Bi ihtimalde olsa varmıs bnde oyle aramısalrdı
RABBİM hepimizin gönlündeki muradını nasip etsin insaAllahBen i aradılar saat 4 de burda olun 5.30 ta transfer yapılacak dediler hayırlısı hepimiz için
İnşallah canım benim sana haber edeceğim mutlakaInsaAllah tutar da bana da umut olursun❤
Bahçeci
Bende bahçeci fulyadayımBende bahçeci fulya
Doktorlarınızdan memnun musunuz? Ben o yoğunluğu yönetememeye başldıklarını düşünüyorumBende bahçeci fulyadayım ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?