Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Bazen diyorum keşke hiç embriyo kalitelerini öğrenmeseydim ne kadar didiklersek okadar kafaya takıyoruz inşalalh hepimizin sonu sağlıklı gebelikler olur

Kizlar, ilaclarin sebebi midir bilemiyorum ama sut yogurt peynire bayilirdim, transferden beri (2 gundur) kesinlkle bu urunleri yiyip icemiyorum asiri sekilde bulanti yapiyor. Biraz da istahsizlik basladi. Var mi benzer durum yasayanlar? Ananas avakado derken duz ekmek yiyemez oldum

Neden kanda yeniden baktırmadın ki? Burdan 50 kere sorana kadar kırk kere baktırmıştım ben olsam. Yükselirse iyi haber işte canım bence gayet var yani
Ay ne bilim canım bugünde pek vaktim yoktu hastane için bide çok net koyulaşma olmadı diye korktum baktırmaya çıkmaz diye

yok canım utanmasam gece de kalkıp yemek yiyecem

Yok canım, benim iştahım baya açık. Gece 12 de bile gece açlıkla uyanmayayım diye yemek yiyip yatıyorum hormonel bunların hepsi. Hepimizde farklı etkiler yaratıyor.

Bu arada 7 eylül transfer olanlar ne ilaç kullanıyosunuz ve belirtileriniz varmı hiç ?
Merhaba bende 7 eylül trasnferiyim. Yanı ne gibi belirti olması lazım onu da bilmiyorum ama geceleri bacak agrım oluyor uyuyamiyirum uzun süre. Belirti olarak algılamalı miyim sanmıyorum ilaç etkisi olabilir. Ilaç olarak da crino jel 2 kere, estrofem günde 6, coraspin, oksapar, folik asit, pruloton depot igne toplamda 3 kere test gününe kadar. Sende durum nasil

Aa ile bb bc arasında sadece yüzde 3 başarı farki varmis. Kalite dedikleri görüntüde kalite. Genetiği bozuk olmasın yeterki. Birde rahimin durumu tabi

Aa ile bb bc arasında sadece yüzde 3 başarı farki varmis. Kalite dedikleri görüntüde kalite. Genetiği bozuk olmasın yeterki. Birde rahimin durumu tabi
Valla kuzum olmadığım ameliyat , yaptırmadım test kalmadı , hiç birşey çıkmadı herşey iyi herşey normal tanımlanamayan infertilite benim ki , nediyeyim İnşaallah şimdi rahim ve genetikler iyidir güçlüdür de bizi güzel sonuca götürür

Aminn insallah.Benimde sebepsiz. Keske sebebini net bilsek.Hasar yüksekti esimde düşürdük doğal yolla bekledik yine olmadı. Anlamadim gitti. Öyle böyle transfer aşamasına geldik. Şaka gibi

Aminn insallah.Benimde sebepsiz. Keske sebebini net bilsek.Hasar yüksekti esimde düşürdük doğal yolla bekledik yine olmadı. Anlamadim gitti. Öyle böyle transfer aşamasına geldik. Şaka gibi
Bizim hasar testide kötü çıkmadı , haa eşimin sayıda ve ileri hız da sıkıntı var ama oda kötü bir sonuçta değil , eşimin sayısından daha düşük sayı ile normal gebelik yaşayan arkadasim var , ben sigara kullanıyordum, tüm ameliyatlar testler de birşey çıkmadıkça hep sigaraya bahane buluyordum , bu tedavimde sigarayıda bıraktım bakalım bu kez sonuç ne çıkacak , ben vakti saati diyorum canım , Rabbim ol demeyince zamanı gelmeyince olmuyor bende tamamen bu kafada gidiyorum , çok zor bir imtihan rabbim dusmanimı bile bu imtihanla terbiye etmesin

Doğru gerçekten imtihandan başka bişey gelmiyor aklıma benimde artık. Aminn

Rabbim bu yolda emek harcayan cümlesinin yüzünü güldürdü insaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…