- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #1.101
Bazen diyorum keşke hiç embriyo kalitelerini öğrenmeseydim ne kadar didiklersek okadar kafaya takıyoruz inşalalh hepimizin sonu sağlıklı gebelikler olurBir embriyolog şöyle demişti “ne kadar teknolojiye sahip olursak olalım, asla bir ana rahmi sağlayamayız.” O yüzden tutunma şansı her zaman annede daha kolay. Embriyo şansını kaliteye yormayın derim. Yaşanacak hayatı varsa aradan soyrılıp gelecek koynumuza nasılsa
Yok canım kötüye yorma hemen. Benim de 3 gün var normal regl tarihime. Benim de ağrılarım var. İyiyi düşünelim olur mu?Bayadır kullanıyorum aslında hiç olmamıştı , genelde benim adet belirtilerimden biridir aynı bu şekilde şiddetli ağrı. Belki de adet olucam kim bilir
Ay ne bilim canım bugünde pek vaktim yoktu hastane için bide çok net koyulaşma olmadı diye korktum baktırmaya çıkmaz diyeNeden kanda yeniden baktırmadın ki? Burdan 50 kere sorana kadar kırk kere baktırmıştım ben olsam. Yükselirse iyi haber işte canım bence gayet var yani
dünkü değerimden sonra biraz kötüye hazırladım kendimi inşallah siz pozitifleri görürsünüzYok canım kötüye yorma hemen. Benim de 3 gün var normal regl tarihime. Benim de ağrılarım var. İyiyi düşünelim olur mu?
Ya ama senin tarihinde test yaptırmamak için nasıl sıkıyorum kendimi bilsenbirileri daha benimle bekliyor diye seviniyorum napim
Ben böyle gelmem ki benimki tam “istemem yan cevime koy” şeklinde olurseni tutup böyle götüresim var
Ben böyle gelmem ki benimki tam “istemem yan cevime koy” şeklinde olur
Amin canım, hep beraber mutlulukla gülelimSen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün inşaallah
İnşaallah canımAmin canım, hep beraber mutlulukla gülelim
Kizlar, ilaclarin sebebi midir bilemiyorum ama sut yogurt peynire bayilirdim, transferden beri (2 gundur) kesinlkle bu urunleri yiyip icemiyorum asiri sekilde bulanti yapiyor. Biraz da istahsizlik basladi. Var mi benzer durum yasayanlar? Ananas avakado derken duz ekmek yiyemez oldum
E işte iyi geliyoruz birbirimize, hepimiz aynı durumdayız aslında.İnşaallah canımve her koşulda böyle pozitif kalabilelim
Yok canım, benim iştahım baya açık. Gece 12 de bile gece açlıkla uyanmayayım diye yemek yiyip yatıyorumKizlar, ilaclarin sebebi midir bilemiyorum ama sut yogurt peynire bayilirdim, transferden beri (2 gundur) kesinlkle bu urunleri yiyip icemiyorum asiri sekilde bulanti yapiyor. Biraz da istahsizlik basladi. Var mi benzer durum yasayanlar? Ananas avakado derken duz ekmek yiyemez oldum
Merhaba bende 7 eylül trasnferiyim. Yanı ne gibi belirti olması lazım onu da bilmiyorum ama geceleri bacak agrım oluyor uyuyamiyirum uzun süre. Belirti olarak algılamalı miyim sanmıyorum ilaç etkisi olabilir. Ilaç olarak da crino jel 2 kere, estrofem günde 6, coraspin, oksapar, folik asit, pruloton depot igne toplamda 3 kere test gününe kadar. Sende durum nasilBu arada 7 eylül transfer olanlar ne ilaç kullanıyosunuz ve belirtileriniz varmı hiç ?
Aa ile bb bc arasında sadece yüzde 3 başarı farki varmis. Kalite dedikleri görüntüde kalite. Genetiği bozuk olmasın yeterki. Birde rahimin durumu tabiBende seninle aynı durumdayım canım , toplam 9 yumurta toplandı 4.cü güne 2 embriyo kaldı , diğerleri çöpdoktora sorduğumda "blast evresinde zaten" dedi oyuzden 4.cü gün diye takılma dedi bana , ve orta kalitede embriyolarım, bende de hep bir şüphe malesef oluştu , acaba embriyo 5.gune gitmeyecekti oyuzden risk almayalım 4 de donduralim mi dediler diye , umarım öyle değildir gerçi ben 2 gün sonra test yaptıracağım , inşaallah bunlar birer vesveseden ibaret kalsın bizim için , Allah yüzümüzü güldürsün 2.ci gün embriyosu da bana çok tuhaf geliyor fakat o şekilde de hamile kalan var , hep 3 ve 5.ci gün embriyolarına alışınca galiba 2 ve 4 ü benimseyemiyoruz Oooo yine uzun uzun yazmışım neyse gönlünü ferah tut Yoktan var eden Rabbim gönlümüze göre versin inşaallah canım
Valla kuzum olmadığım ameliyat , yaptırmadım test kalmadı , hiç birşey çıkmadı herşey iyi herşey normal tanımlanamayan infertilite benim ki , nediyeyim İnşaallah şimdi rahim ve genetikler iyidir güçlüdür de bizi güzel sonuca götürürAa ile bb bc arasında sadece yüzde 3 başarı farki varmis. Kalite dedikleri görüntüde kalite. Genetiği bozuk olmasın yeterki. Birde rahimin durumu tabi
Aminn insallah.Benimde sebepsiz. Keske sebebini net bilsek.Hasar yüksekti esimde düşürdük doğal yolla bekledik yine olmadı. Anlamadim gitti. Öyle böyle transfer aşamasına geldik. Şaka gibiValla kuzum olmadığım ameliyat , yaptırmadım test kalmadı , hiç birşey çıkmadı herşey iyi herşey normal tanımlanamayan infertilite benim ki , nediyeyim İnşaallah şimdi rahim ve genetikler iyidir güçlüdür de bizi güzel sonuca götürür
Bizim hasar testide kötü çıkmadı , haa eşimin sayıda ve ileri hız da sıkıntı var ama oda kötü bir sonuçta değil , eşimin sayısından daha düşük sayı ile normal gebelik yaşayan arkadasim var , ben sigara kullanıyordum, tüm ameliyatlar testler de birşey çıkmadıkça hep sigaraya bahane buluyordum , bu tedavimde sigarayıda bıraktım bakalım bu kez sonuç ne çıkacak , ben vakti saati diyorum canım , Rabbim ol demeyince zamanı gelmeyince olmuyor bende tamamen bu kafada gidiyorum , çok zor bir imtihan rabbim dusmanimı bile bu imtihanla terbiye etmesinAminn insallah.Benimde sebepsiz. Keske sebebini net bilsek.Hasar yüksekti esimde düşürdük doğal yolla bekledik yine olmadı. Anlamadim gitti. Öyle böyle transfer aşamasına geldik. Şaka gibi
Doğru gerçekten imtihandan başka bişey gelmiyor aklıma benimde artık. AminnBizim hasar testide kötü çıkmadı , haa eşimin sayıda ve ileri hız da sıkıntı var ama oda kötü bir sonuçta değil , eşimin sayısından daha düşük sayı ile normal gebelik yaşayan arkadasim var , ben sigara kullanıyordum, tüm ameliyatlar testler de birşey çıkmadıkça hep sigaraya bahane buluyordum , bu tedavimde sigarayıda bıraktım bakalım bu kez sonuç ne çıkacak , ben vakti saati diyorum canım , Rabbim ol demeyince zamanı gelmeyince olmuyor bende tamamen bu kafada gidiyorum , çok zor bir imtihan rabbim dusmanimı bile bu imtihanla terbiye etmesin
Rabbim bu yolda emek harcayan cümlesinin yüzünü güldürdü insaallah.Valla kuzum olmadığım ameliyat , yaptırmadım test kalmadı , hiç birşey çıkmadı herşey iyi herşey normal tanımlanamayan infertilite benim ki , nediyeyim İnşaallah şimdi rahim ve genetikler iyidir güçlüdür de bizi güzel sonuca götürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?