- Konu Sahibi MuhendisYas
- #1.081
Sizin sorun nedir , olsun yavrum vardır bir hayır bizimde sınavımız bu sanırım sabredicez tekrar hazırlanıcazYok canım 1 tane di oda tutmadı büyük ihtimalle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin sorun nedir , olsun yavrum vardır bir hayır bizimde sınavımız bu sanırım sabredicez tekrar hazırlanıcazYok canım 1 tane di oda tutmadı büyük ihtimalle
Sorun yok canım sadece eşimde sperm biraz düşük bende Bi problem yok duSizin sorun nedir , olsun yavrum vardır bir hayır bizimde sınavımız bu sanırım sabredicez tekrar hazırlanıcaz
Bizde de bende sorun pkoluyum hemde baya baya yaşımda genç ama olmayınca olmuyorSorun yok canım sadece eşimde sperm biraz düşük bende Bi problem yok du
Benimde kasıklarımda ağrı var bu son iki gündür arttı ve göğüslerim montofon ineğine bağladı ama ben progestan iğne ve estrofem kullanıyorum ilaçların etkiside olabilir mi BilemedimCanım coraspin, folik asit, d vit. Crinone jel 2*1 , 4 gündür sol kasığımda ara ara batma oluyor ama çok derinden, dün gec mide bulantisiyla uyandım Sabah uyandigimda da hala devam ediyordu , ne alaka ise (belki çok yatmaktan) sırtım çok ağrıyor , birde bacaklarım çok ağrıyor, gerçi kılcal damar tıkanması olduğu için bacaklarım hep ağrır yıllardır çekerim , bunlar dışında yok gibi canım , senin varmı değişik alengirli cancanlı hissettigin bir durum
Ben progestan kullanmaya devam ediyorum. Transferden 5 gün önce başladım kullanmaya. Coraspin zaten herkeste var. Omepa vm multivitamin & folik asit var. Başka ilacım yok benim.Bu arada 7 eylül transfer olanlar ne ilaç kullanıyosunuz ve belirtileriniz varmı hiç ?
Ya benim bu kasık ağrım ilaçlardan desem estrofemi bi aydır progestan iğneyide iki haftadır kullanıyorum ama iki gündür gerilme ve ağrı hissediyorumBen progestan kullanmaya devam ediyorum. Transferden 5 gün önce başladım kullanmaya. Coraspin zaten herkeste var. Omepa vm multivitamin & folik asit var. Başka ilacım yok benim.
Bir embriyolog şöyle demişti “ne kadar teknolojiye sahip olursak olalım, asla bir ana rahmi sağlayamayız.” O yüzden tutunma şansı her zaman annede daha kolay. Embriyo şansını kaliteye yormayın derim. Yaşanacak hayatı varsa aradan soyrılıp gelecek koynumuza nasılsa4. 5. Günün bi önemi yok canım içini ferah tut. Çok kötü embriyoları bile tutan var
Kasık ve bacak ağrısı progesteron hormon ilaçlarından oluyormuş canım. Ben de 2 sinden beri kullanıyorum. Son 2-3 gündür bende aynısını hissediyorum. Adetime de 4 gün var, korkutuyo beni bu ağrılar.Ya benim bu kasık ağrım ilaçlardan desem estrofemi bi aydır progestan iğneyide iki haftadır kullanıyorum ama iki gündür gerilme ve ağrı hissediyorum
Hakkımızda en hayırlısı neyse o olsunKasık ve bacak ağrısı progesteron hormon ilaçlarından oluyormuş canım. Ben de 2 sinden beri kullanıyorum. Son 2-3 gündür bende aynısını hissediyorum. Adetime de 4 gün var, korkutuyo beni bu ağrılar.
Canım benim de 6 embriyom vardı. Hepsi 3. Güne geldi. 5 tanesi 3. gün olarak donduruldu. Sadece bir tanesini 5. güne götürüyoruz dediler. O da 5. güne gitmedi. Transfer zamanı geldiğinde transferden 2 gün önce tüm embriyolar çözdürüldü ve 5. güne götürüldü. 5 tane 3. gün embriyosundan 3 tanesi 5. Güne geçti. 5. günleri tam transfer günümdü. Bir tane transfer ettik, diğer ikisi donduruldu. Yani diyeceğim şu: belki transferinden hemen önce çözüp 5. Güne götürüp öyle transfer edeceklerdir. Veya sayı olarak az olduklarından riske sokmak istememişlerdir. Sen canını sıkma.Merhaba kızlar bende geçen hafta bugün yumurtalarim toplandı sadece 2 embriyo var 4. Gun embriyosu kafam karışık niye 5. Güne getirmediler embriyoları anlamadim ay sonu transferim olucak bir fikrinz varmı
Canım bence direk kan da tahlilini yenile çıkan sonuç en doğeu sonuç olucak , inşallah pozitiftirKızlar bişey soracaktım çatlatma iğnesinin üstünden 17 gün geçti bugün test yaptık evde ne çok net nede çok silik çıktı 3 gün önce beta hcg 7.40 çıkmıştı
Şimdi sorum gebelik var mi anlamadım ben
alttan üstten veriyoz hormonu olabilir tabiBenimde kasıklarımda ağrı var bu son iki gündür arttı ve göğüslerim montofon ineğine bağladı ama ben progestan iğne ve estrofem kullanıyorum ilaçların etkiside olabilir mi Bilemedim
Progesteron ilacın var mı canım kullandığın? O bacağa vuran ağrı yapıyormuş.Kızlar selamlar , çok şiddetli bel ve bacak ağrısı yaşıyorum durulmucak derecede transferimin 10. Günü bugün doktor çarşamba testi yineleyelim dedi bekliyorum
Evet canım günde 3 tane vajinal fitil olarak kullanıyorum . Bilmiyordum doktorumda birşey demedi . Ölcem sandım ağrıdan ama suan gectiProgesteron ilacın var mı canım kullandığın? O bacağa vuran ağrı yapıyormuş.
Yaa ben artık sayamıyorum kime hangi gün töbest gerçekten dalga geçiyolar gibiHahaha 9.cu gün çıkar diyen de çıktı naaberr kalkyerineyat
Özellikle ilaç sonrasındaki ilk 2 saatte bende de oluyo. İlacın prospektüsünde sık görülen yan etkilerde yazıyor.Evet canım günde 3 tane vajinal fitil olarak kullanıyorum . Bilmiyordum doktorumda birşey demedi . Ölcem sandım ağrıdan ama suan gecti
Bayadır kullanıyorum aslında hiç olmamıştı , genelde benim adet belirtilerimden biridir aynı bu şekilde şiddetli ağrı. Belki de adet olucam kim bilirÖzellikle ilaç sonrasındaki ilk 2 saatte bende de oluyo. İlacın prospektüsünde sık görülen yan etkilerde yazıyor.
Neden kanda yeniden baktırmadın ki? Burdan 50 kere sorana kadar kırk kere baktırmıştım ben olsam. Yükselirse iyi haber işte canım bence gayet var yaniKızlar bişey soracaktım çatlatma iğnesinin üstünden 17 gün geçti bugün test yaptık evde ne çok net nede çok silik çıktı 3 gün önce beta hcg 7.40 çıkmıştı
Şimdi sorum gebelik var mi anlamadım ben
Ya ama senin tarihinde test yaptırmamak için nasıl sıkıyorum kendimi bilsen birileri daha benimle bekliyor diye seviniyorum napimHemende nasıl sevinir hay Allah'ım