• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Yok canım, İstanbul’un da hasta sayısı çok. Ben dünya 3. süyüz, en iyiyiz diyen merkeze gittim Marmaris’ten. Baştan sona ilgisizlik. Verilen ilaçlardan birisi yan etki yaptı, 4 ay kardiyolojide yedaviye alındım. Bu süreçte tüp bebek tedavisi gördüğüm doktor bir kere aramadı, durumu haber verdiğim halde. O kadar yoğunlar ki doktora cep telefonundan ulaşamamayı bırak, transfer öncesi yazdığı reçeteyi bile akşam 20:30 da gönderiyor asistanı. Ertesi gün öğleye çatlatma iğnesi yazmış. Bin kere Marmaris’te yaşıyorum. Yazdığınız her ilacı hemen ertesi gün sabaha bulamayabiliyorum dediğim halde. Milas yoluna açılan varmış yeni bir tüp bebek merkezi. Orayı denedin mi? Transferim gerçekleşti. Donmuş 2 embriyom daha var. Eğer olumlu sonuçlanmazlarsa ben Milas’ı deneyeceğim daha sonra.
Bende Marmariste yasıyorum ve ınan senı cok ıyı anlıyorum aynı seylerın benzerı gıbı yasadıklarımız

Aminnn canım inşaallah 🙏 Hepimiz duygu karışıklılığı içerisindeyiz , belirti hissetsek ne olacak ki , kimimiz seviniyoruz kimimiz adetmi oluyorum diye endişe duyuyor , hayırlısı ile kanda pozitifi görsek , bu kez başlıycaz 2 güne bir HCG artış endişesi, sonra kese , sonra kalp atışı , 🙈 biz kucağımıza alana kadar bizim korkularımız endişelerimiz bitmeeeezzz arkadaşım bitmeeeezzz 😳
Inşaallah pozitifi de sağlikla ilerledigini de görmek nasip olur inşaallah ❤

Merhaba kızlar bende geçen hafta bugün yumurtalarim toplandı sadece 2 embriyo var 4. Gun embriyosu kafam karışık niye 5. Güne getirmediler embriyoları anlamadim ay sonu transferim olucak bir fikrinz varmı

Arkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız? 💐🥰

Anne aday adayı Transfer TarihiTransfer oldu/ertelendiSonuç
MuhendisYas MuhendisYas Ertelendi
@sz ask
@Mucize027 eylüloldu
S selanikgelini
@Violett90
@Mersinliozlem11 eylüloldu
@begonya377 eylüloldu
@Mucizem33
@Plaiades
@yel1z11 Eylüloldu
@BenCigdem
@Jonquil02
@laiyka
@fionawoody22 Eylül
@Naz2930 eylül
@Uykuluprenses5816-18 eylül arası
@Liyam2317 eylül
@hayat2828
@uranus3522 eylül
@Nisanesintisi01
@saydamar1 eylülOLDU
@Kingrella1 eylülOLDU:anneadayı:
@ysmn10965 eylülOLDU
K kristalbardak 5 eylüloldu
Papatya 82 Papatya 82 7 eylül
Z Zzynpzzt 4 eylüloldu
@Hdlkc:anneadayı:
B bebisim111 31 ağustosoldu:anneadayı:
@d-b3 eylüloldu
@Bigudicemre9 eylüloldu
E Elaikra81 4 eylüloldu
@Mervinn904 eylüloldu
@Hilal Bayraktar15 eylül
@Durutuna21tahmini 17 eylül
@esdueke16 eylül
@Evlatttttt7716 eylül
@Duygu0180:anneadayı:
@Naz181810 eylüloldu
@Esraesrael10 eylüloldu
@Joanne1121 eylül
@yilmazh12 eylüloldu
@Karamsar cad11 eylüloldu
@gulserencintesun12 eylüloldu
@sunshine__
@My heaven8 eylüloldu
@Nesena3 eylüloldu
@duavehayal
@Oyku2216 eylül
kalkyerineyat kalkyerineyat 7 eylüloldu
@smr0011 eylüloldu
Benide ekler misiniz bende 7 eylülde transfer oldum test günüm cuma🥰

Merhaba kızlar bende geçen hafta bugün yumurtalarim toplandı sadece 2 embriyo var 4. Gun embriyosu kafam karışık niye 5. Güne getirmediler embriyoları anlamadim ay sonu transferim olucak bir fikrinz varmı
Bende seninle aynı durumdayım canım , toplam 9 yumurta toplandı 4.cü güne 2 embriyo kaldı , diğerleri çöp 😔 doktora sorduğumda "blast evresinde zaten" dedi oyuzden 4.cü gün diye takılma dedi bana , ve orta kalitede embriyolarım, bende de hep bir şüphe malesef oluştu , acaba embriyo 5.gune gitmeyecekti oyuzden risk almayalım 4 de donduralim mi dediler diye , umarım öyle değildir gerçi ben 2 gün sonra test yaptıracağım , inşaallah bunlar birer vesveseden ibaret kalsın bizim için , Allah yüzümüzü güldürsün 2.ci gün embriyosu da bana çok tuhaf geliyor fakat o şekilde de hamile kalan var , hep 3 ve 5.ci gün embriyolarına alışınca galiba 2 ve 4 ü benimseyemiyoruz 🙃 Oooo yine uzun uzun yazmışım 🙈 neyse gönlünü ferah tut Yoktan var eden Rabbim gönlümüze göre versin inşaallah canım 🙏

Tebrikler.kacinci gun transferi idi.kullandiginiz vitamin oldu mu
Tebrik ederim canim gözün aydın 😍😍
Tebrik ederim sizin adınıza çok sevindim, darısı tüm isteyen bekleyenlerin başına inşallah :) ikiz gebelik mi peki çift embriyo transferi mi yapılmıştı
Yaaa çok tebrikler canııımmm ikiz galibaaa 🤩🤩 darısı başımıza 😚
Çok teşekkür ederim:) çift embriyo transferiydi. 5.gün embriyosu. Folik asit, omega 3, B12 kullandım. Birde hergün arı sütü alıyorum.

Selam kızlar ! Umarım hepiniz iyisinizdir..
50 sayfayı tek tek okudum ve tabloya yazdım. Eksik ya da yanlış varsa , eklememiz istediğiniz varsa söylerseniz hemen eklerim canlar :KK39:
Ben 2 hafta önce Covid oldum adet dönemime yani transfer dönemime denk geldi:KK43:, sonra adet düzenim bozuldu şimdi tekrar adet oldum.. Dolayısıyla bir sonraki adetime transfer hazırlığına başlayacağız. Rabbim izin verirse.. Ekime kaldım ben sözün kısası dostlar. İnşallah hepiniz güzel haberler alırsınız. Tabloyu doldururuz.. :halay:
[/QUOTE
Ayy benide eklemişsiniz ne güzel adımı görmek:) İnşallah herkesin yanında :anneadayı: ikonunu görürüz . 🥰

Kızlar selamlar , çok şiddetli bel ve bacak ağrısı yaşıyorum durulmucak derecede 😔 transferimin 10. Günü bugün doktor çarşamba testi yineleyelim dedi bekliyorum

Back