Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Bende Marmariste yasıyorum ve ınan senı cok ıyı anlıyorum aynı seylerın benzerı gıbı yasadıklarımız

Inşaallah pozitifi de sağlikla ilerledigini de görmek nasip olur inşaallah ❤

Merhaba kızlar bende geçen hafta bugün yumurtalarim toplandı sadece 2 embriyo var 4. Gun embriyosu kafam karışık niye 5. Güne getirmediler embriyoları anlamadim ay sonu transferim olucak bir fikrinz varmı

Benide ekler misiniz bende 7 eylülde transfer oldum test günüm cuma

Merhaba kızlar bende geçen hafta bugün yumurtalarim toplandı sadece 2 embriyo var 4. Gun embriyosu kafam karışık niye 5. Güne getirmediler embriyoları anlamadim ay sonu transferim olucak bir fikrinz varmı
Bende seninle aynı durumdayım canım , toplam 9 yumurta toplandı 4.cü güne 2 embriyo kaldı , diğerleri çöp doktora sorduğumda "blast evresinde zaten" dedi oyuzden 4.cü gün diye takılma dedi bana , ve orta kalitede embriyolarım, bende de hep bir şüphe malesef oluştu , acaba embriyo 5.gune gitmeyecekti oyuzden risk almayalım 4 de donduralim mi dediler diye , umarım öyle değildir gerçi ben 2 gün sonra test yaptıracağım , inşaallah bunlar birer vesveseden ibaret kalsın bizim için , Allah yüzümüzü güldürsün 2.ci gün embriyosu da bana çok tuhaf geliyor fakat o şekilde de hamile kalan var , hep 3 ve 5.ci gün embriyolarına alışınca galiba 2 ve 4 ü benimseyemiyoruz Oooo yine uzun uzun yazmışım neyse gönlünü ferah tut Yoktan var eden Rabbim gönlümüze göre versin inşaallah canım

Tebrikler.kacinci gun transferi idi.kullandiginiz vitamin oldu mu
Tebrik ederim canim gözün aydın
Tebrik ederim sizin adınıza çok sevindim, darısı tüm isteyen bekleyenlerin başına inşallah :) ikiz gebelik mi peki çift embriyo transferi mi yapılmıştı
Yaaa çok tebrikler canııımmm ikiz galibaaa darısı başımıza
Çok teşekkür ederim:) çift embriyo transferiydi. 5.gün embriyosu. Folik asit, omega 3, B12 kullandım. Birde hergün arı sütü alıyorum.

Kızlar selamlar , çok şiddetli bel ve bacak ağrısı yaşıyorum durulmucak derecede transferimin 10. Günü bugün doktor çarşamba testi yineleyelim dedi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…