- Konu Sahibi MuhendisYas
- #1.021
Evet bende 7 sinde oldum aynen bazılarına da 10. Gun test demişler falan degisik şeylerAyın 7 sinde mi olmuştun sen de canım? Bana da cuma dedi doktorum hepimize başka şeyler demişler ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende 7 sinde oldum aynen bazılarına da 10. Gun test demişler falan degisik şeylerAyın 7 sinde mi olmuştun sen de canım? Bana da cuma dedi doktorum hepimize başka şeyler demişler ya
O hormonlar ele geçirdi artık hepimizi. Insan güzel şeyler duymak görmek istiyor. Bende belirti yok diye yakınıp duruyordum, bugün hafif bi karın ağrısı oldu sizi gibi aklım gitti. Ay dedim bi belirti olsa dert olmasa dertAyyy canım kıyamam ya bende bugün çok stresliyim yine olumsuz olacak diye aslında hep pozitif birisiyimdir ama hormonlardan mı yaş 40 gidiyor ondanmı bilemedim , içim bugün çok sıkılıyor , birkaç belirti var vücudumda inan belirti de aramak istemiyorum , diyecek çokta birşey yok aslında , Rabbim gerçekten anne baba olmaya layık iyi insanları en kısa zamanda mucizelerine kavuştursun sende cuma ver şu testi burda ben çatlıyacam ayolll
Hıh aynen bende o durumdayım kaç gündür belirtim yoktu dünden bu yana azıcık kasık ağrısı oldu nasıl mutlu oldum anlatamamO hormonlar ele geçirdi artık hepimizi. Insan güzel şeyler duymak görmek istiyor. Bende belirti yok diye yakınıp duruyordum, bugün hafif bi karın ağrısı oldu sizi gibi aklım gitti. Ay dedim bi belirti olsa dert olmasa dert
Kafayı yemeden sağ salim pozitifi görsek çok iyi olacakHıh aynen bende o durumdayım kaç gündür belirtim yoktu dünden bu yana azıcık kasık ağrısı oldu nasıl mutlu oldum anlatamam
Aynen ben yarın sabah idrar testi yapıp duruma göre kan testi yapacağım yarın transfer sonrası 10. GunKafayı yemeden sağ salim pozitifi görsek çok iyi olacak
Kafayı yemeden hayırlısıyla bi anne olsaydıkO hormonlar ele geçirdi artık hepimizi. Insan güzel şeyler duymak görmek istiyor. Bende belirti yok diye yakınıp duruyordum, bugün hafif bi karın ağrısı oldu sizi gibi aklım gitti. Ay dedim bi belirti olsa dert olmasa dert
Hepimiz için hayırlısı olsun canımYarın test günüm.Hayırlı olanı diliyorum.
inşaallah.Hepimiz için hayırlısı olsun canım
Oo maşallah senjn baya olmuş. E hadi bakalım çift çizgiyi görürsün inşallah. Haber etAynen ben yarın sabah idrar testi yapıp duruma göre kan testi yapacağım yarın transfer sonrası 10. Gun
Hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz canim karmakarışık psikolojimiz benimde taze çift embriyo transfer oldu kızımda da çift oldu kızım tutunmustu bakalım bu nasıl olacak isteyen herkese hayırlısıyla nasip olur inşallahinşaallah.
Ne hissettiğimi bilmiyorum sanırım.Belirtimde olmadı benim.Yinede insan merak ediyor.Dondurulmuş çift embriyo transfer edildi.Son anda çift transfere karar verildi dendi.Bir anda çift embriyo denince biz hemen sandık ikiz olacak bir telaş falan..Transfer sonrası bir garibim belirti aramayın diyorlar ya iyide hiçmi insan birşey farketmez ki bilemedim.Ben hep hayırla sağlıkla olsun diye diledim.Rabbim dileyen isteyen cümlesine hayırla sağlıkla nasip etsin inşaallah.
Ah içimi döktüm :)
İnşallah canım haber ederimOo
Oo maşallah senjn baya olmuş. E hadi bakalım çift çizgiyi görürsün inşallah. Haber et
Ben senden bir gün sonra transfer oldum yani 4 Eylül bugun 8.günüm dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
Yok kesinlikle bırak boşver. Ben devlette tedavi görüyordum memnun degildim. Hastaneyi cimere şikayet ettim. Basekimlik doktordan yazılı açıklama istemişti. Doktordan bı şikayetim yoktu ama hastanede düzen yoktu.Hemen bıraktım özele geçtim.Memnunum şuan. Sıkıntılı bı donemden geçiyoruz sonu belirsiz birşey için bı sürü para döküyoruz. Biraz anlayışlı olmak gerekli hastalara karşı...
amin inşallahKızlarr sonucum çıkktı 12. Gün değerim 225 çok şükür Darısı başınıza
Üzülme canım, iyi beslen, yürüyüş yap. Düzenli uyu.Benim transfer yine ertelendi rahim duvarı 6 mm düşmüs 7.4 mm den
Benim de ara sıra ağrım oluyor. İlaç yan etkisi diye ikna ediyorum kendimiHıh aynen bende o durumdayım kaç gündür belirtim yoktu dünden bu yana azıcık kasık ağrısı oldu nasıl mutlu oldum anlatamam
Valla büyük dalga geçiyorlar diye korkuyorumEvet bende 7 sinde oldum aynen bazılarına da 10. Gun test demişler falan degisik şeyler
Aminnn canım inşaallah Hepimiz duygu karışıklılığı içerisindeyiz , belirti hissetsek ne olacak ki , kimimiz seviniyoruz kimimiz adetmi oluyorum diye endişe duyuyor , hayırlısı ile kanda pozitifi görsek , bu kez başlıycaz 2 güne bir HCG artış endişesi, sonra kese , sonra kalp atışı , biz kucağımıza alana kadar bizim korkularımız endişelerimiz bitmeeeezzz arkadaşım bitmeeeezzzinşaallah.
Ne hissettiğimi bilmiyorum sanırım.Belirtimde olmadı benim.Yinede insan merak ediyor.Dondurulmuş çift embriyo transfer edildi.Son anda çift transfere karar verildi dendi.Bir anda çift embriyo denince biz hemen sandık ikiz olacak bir telaş falan..Transfer sonrası bir garibim belirti aramayın diyorlar ya iyide hiçmi insan birşey farketmez ki bilemedim.Ben hep hayırla sağlıkla olsun diye diledim.Rabbim dileyen isteyen cümlesine hayırla sağlıkla nasip etsin inşaallah.
Ah içimi döktüm :)
Bnmde Tayfun beyesra hnm cnm
Canimmm kaçırmışım ben senin güzel haberini , tebrik ederim canım sağlıcakla kucağına al bebeğiniKızlarr sonucum çıkktı 12. Gün değerim 225 çok şükür Darısı başınıza