Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

O hormonlar ele geçirdi artık hepimizi. Insan güzel şeyler duymak görmek istiyor. Bende belirti yok diye yakınıp duruyordum, bugün hafif bi karın ağrısı oldu sizi gibi aklım gitti. Ay dedim bi belirti olsa dert olmasa dert

Hıh aynen bende o durumdayım kaç gündür belirtim yoktu dünden bu yana azıcık kasık ağrısı oldu nasıl mutlu oldum anlatamam

Kafayı yemeden hayırlısıyla bi anne olsaydık

Hepimiz için hayırlısı olsun canım
inşaallah.
Ne hissettiğimi bilmiyorum sanırım.Belirtimde olmadı benim.Yinede insan merak ediyor.Dondurulmuş çift embriyo transfer edildi.Son anda çift transfere karar verildi dendi.Bir anda çift embriyo denince biz hemen sandık ikiz olacak bir telaş falan..Transfer sonrası bir garibim belirti aramayın diyorlar ya iyide hiçmi insan birşey farketmez ki bilemedim.Ben hep hayırla sağlıkla olsun diye diledim.Rabbim dileyen isteyen cümlesine hayırla sağlıkla nasip etsin inşaallah.
Ah içimi döktüm :)

Hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz canim karmakarışık psikolojimiz benimde taze çift embriyo transfer oldu kızımda da çift oldu kızım tutunmustu bakalım bu nasıl olacak isteyen herkese hayırlısıyla nasip olur inşallah

Ben senden bir gün sonra transfer oldum yani 4 Eylül bugun 8.günüm dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
Kızlarr sonucum çıkktı 12. Gün değerim 225 çok şükür Darısı başınıza
amin inşallah

Aminnn canım inşaallah Hepimiz duygu karışıklılığı içerisindeyiz , belirti hissetsek ne olacak ki , kimimiz seviniyoruz kimimiz adetmi oluyorum diye endişe duyuyor , hayırlısı ile kanda pozitifi görsek , bu kez başlıycaz 2 güne bir HCG artış endişesi, sonra kese , sonra kalp atışı , biz kucağımıza alana kadar bizim korkularımız endişelerimiz bitmeeeezzz arkadaşım bitmeeeezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…