• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Ne saçma! Size bu bilgiyi vermek zorundalar. Hem de yazılı olarak.
Banada vermediler sadece orta kalite falan dendi.Hastaneye gittiğimde söyledim embriyolog tekrar aradi. Ayrıntılı bilgi vermiyoruz normalde hastalara dedi. 3ab imiş mesela öğrendim sonunda. Doktor ikiside güzel falan dedi. Bilmiyorum bı orta diyorlar, bı iyi diyorlar anlamadım bisey

Selam kızlar ! Umarım hepiniz iyisinizdir..
50 sayfayı tek tek okudum ve tabloya yazdım. Eksik ya da yanlış varsa , eklememiz istediğiniz varsa söylerseniz hemen eklerim canlar :KK39:
Ben 2 hafta önce Covid oldum adet dönemime yani transfer dönemime denk geldi:KK43:, sonra adet düzenim bozuldu şimdi tekrar adet oldum.. Dolayısıyla bir sonraki adetime transfer hazırlığına başlayacağız. Rabbim izin verirse.. Ekime kaldım ben sözün kısası dostlar. İnşallah hepiniz güzel haberler alırsınız. Tabloyu doldururuz.. :halay:

Arkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız? 💐🥰

Anne aday adayı Transfer TarihiTransfer oldu/ertelendiSonuç
MuhendisYas MuhendisYas Ertelendi
@sz ask
@Mucize027 eylüloldu
@selanikgelini
@Violett90
@Mersinliozlem11 eylüloldu
@begonya377 eylüloldu
@Mucizem33
@Plaiades
@yel1z11 Eylüloldu
@BenCigdem
@Jonquil02
@laiyka
@fionawoody22 Eylül
@Naz2930 eylül
@Uykuluprenses5816-18 eylül arası
@Liyam2317 eylül
@hayat2828
uranus35 uranus35 22 eylül
@Nisanesintisi01
@saydamar1 eylülOLDU
@Kingrella1 eylülOLDU:anneadayı:
Y ysmn1096 5 eylülOLDU
@kristalbardak5 eylüloldu
Papatya 82 Papatya 82 7 eylül
@Zzynpzzt4 eylüloldu
@Hdlkc:anneadayı:
@bebisim11131 ağustosoldu:anneadayı:
@d-b3 eylüloldu
@Bigudicemre9 eylüloldu
E Elaikra81 4 eylüloldu
@Mervinn904 eylüloldu
@Hilal Bayraktar15 eylül
D Durutuna21 tahmini 17 eylül
E esdueke 16 eylül
E Evlatttttt77 16 eylül
@Duygu0180:anneadayı:
@Naz181810 eylüloldu
@Esraesrael10 eylüloldu
Joanne11 Joanne11 21 eylül
@yilmazh12 eylüloldu
@Karamsar cad11 eylüloldu
@gulserencintesun12 eylüloldu
@sunshine__
@My heaven8 eylüloldu
@Nesena3 eylüloldu
@duavehayal
@Oyku2216 eylül
kalkyerineyat kalkyerineyat 7 eylüloldu
@smr0011 eylüloldu

50 sayfayı tek tek okudum ve tabloya yazdım. Eksik ya da yanlış varsa , eklememiz istediğiniz varsa söylerseniz hemen eklerim canlar :KK39:
Ben 2 hafta önce Covid oldum adet dönemime yani transfer dönemime denk geldi:KK43:, sonra adet düzenim bozuldu şimdi tekrar adet oldum.. Dolayısıyla bir sonraki adetime transfer hazırlığına başlayacağız. Rabbim izin verirse.. Ekime kaldım ben sözün kısası dostlar. İnşallah hepiniz güzel haberler alırsınız. Tabloyu doldururuz.. :halay:
Geçmiş olsun canım, hakkında hayırlısı olur inşallah.

Merhaba arkadaşlar 2 embriyo transferim olmuştu bugün 12. Gün test yaptırdım çok şükür hcg 1100 çıktı inşallah bundan sonrasıda sorunsuz devam eder Allah hepimizin gönlüne göre versin 🤲 transfer olan arkadaşlar belirti aramayın olmadı diye kendinizi boş yere yıpratmayın ben öyle yaptım boşyere kaç gün üzüldüm.
Hayırlı olsun canım , inşaallah sımsıkı tutunsunlar sana , rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah , darısı bizlerin başına ❤

Arkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız? 💐🥰

Anne aday adayı Transfer TarihiTransfer oldu/ertelendiSonuç
MuhendisYas MuhendisYas Ertelendi
@sz ask
@Mucize027 eylüloldu
@selanikgelini
@Violett90
@Mersinliozlem11 eylüloldu
@begonya377 eylüloldu
@Mucizem33
@Plaiades
@yel1z11 Eylüloldu
@BenCigdem
@Jonquil02
@laiyka
@fionawoody22 Eylül
@Naz2930 eylül
@Uykuluprenses5816-18 eylül arası
@Liyam2317 eylül
@hayat2828
uranus35 uranus35 22 eylül
@Nisanesintisi01
@saydamar1 eylülOLDU
@Kingrella1 eylülOLDU:anneadayı:
Y ysmn1096 5 eylülOLDU
@kristalbardak5 eylüloldu
Papatya 82 Papatya 82 7 eylül
@Zzynpzzt4 eylüloldu
@Hdlkc:anneadayı:
@bebisim11131 ağustosoldu:anneadayı:
@d-b3 eylüloldu
@Bigudicemre9 eylüloldu
E Elaikra81 4 eylüloldu
@Mervinn904 eylüloldu
@Hilal Bayraktar15 eylül
D Durutuna21 tahmini 17 eylül
E esdueke 16 eylül
E Evlatttttt77 16 eylül
@Duygu0180:anneadayı:
@Naz181810 eylüloldu
@Esraesrael10 eylüloldu
Joanne11 Joanne11 21 eylül
@yilmazh12 eylüloldu
@Karamsar cad11 eylüloldu
@gulserencintesun12 eylüloldu
@sunshine__
@My heaven8 eylüloldu
@Nesena3 eylüloldu
@duavehayal
@Oyku2216 eylül
kalkyerineyat kalkyerineyat 7 eylüloldu
@smr0011 eylüloldu
Güzel olmuş listemiz ellerine sağlık canım , evet bende 7 Eylül'de transfer oldum , inşaallah listemiz hep hamişlerle dolar taşar 🙏😇💞

Çok geçmiş olsun canım. Önce sağlığımız. İyileş, iyi hisset ki sonucun da iyi olsun ❤️

İnsan yine de ilgileniyorlar diye mutlu oluyor ama detay anlattıklarında. Öteki türlü ilgisiz kalıyormuşum, ilgilenmiyorlarmış gibi hissediyorum :KK61:
Onlar olaya çok profesyonel yaklaşıyorlar biz haliyle hormonların da etkisiyle hassas yaklaşıyoruz. Ben hastaneye girince gözlerim dolmaya başlıyor düşün ☺️

Back