- 26 Mayıs 2020
- 3.301
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.311
- 108
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
Banada vermediler sadece orta kalite falan dendi.Hastaneye gittiğimde söyledim embriyolog tekrar aradi. Ayrıntılı bilgi vermiyoruz normalde hastalara dedi. 3ab imiş mesela öğrendim sonunda. Doktor ikiside güzel falan dedi. Bilmiyorum bı orta diyorlar, bı iyi diyorlar anlamadım biseyNe saçma! Size bu bilgiyi vermek zorundalar. Hem de yazılı olarak.
Aminn hepimiz inşallahMalesef öyle. Hiç doktora merkeze umut bağlamadan, önce inandığın yaratana, sonra kendine, eşine ve vücuduna güveneceksin sadece. Bunu öğrendim daha ilk denemede. Umarım çok güzel haberler alırsın
benımde carsamba gunu cnmBu çarşamba olacak canım bakalım 2 gündür progesteron fitile başladım
Benim de çarşamba günü Siz hangi hastanedesinizbenımde carsamba gunu cnm
Arkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız?☺
Anne aday adayı Transfer Tarihi Transfer oldu/ertelendi Sonuç MuhendisYas Ertelendi @sz ask @Mucize02 7 eylül oldu @selanikgelini @Violett90 @Mersinliozlem 11 eylül oldu @begonya37 7 eylül oldu @Mucizem33 @Plaiades @yel1z 11 Eylül oldu @BenCigdem @Jonquil02 @laiyka @fionawoody 22 Eylül @Naz29 30 eylül @Uykuluprenses58 16-18 eylül arası @Liyam23 17 eylül @hayat2828 uranus35 22 eylül @Nisanesintisi01 @saydamar 1 eylül OLDU @Kingrella 1 eylül OLDU Y ysmn1096 5 eylül OLDU @kristalbardak 5 eylül oldu Papatya 82 7 eylül @Zzynpzzt 4 eylül oldu @Hdlkc @bebisim111 31 ağustos oldu @d-b 3 eylül oldu @Bigudicemre 9 eylül oldu E Elaikra81 4 eylül oldu @Mervinn90 4 eylül oldu @Hilal Bayraktar 15 eylül D Durutuna21 tahmini 17 eylül E esdueke 16 eylül E Evlatttttt77 16 eylül @Duygu0180 @Naz1818 10 eylül oldu @Esraesrael 10 eylül oldu Joanne11 21 eylül @yilmazh 12 eylül oldu @Karamsar cad 11 eylül oldu @gulserencintesun 12 eylül oldu @sunshine__ @My heaven 8 eylül oldu @Nesena 3 eylül oldu @duavehayal @Oyku22 16 eylül kalkyerineyat 7 eylül oldu @smr00 11 eylül oldu
ADANA cnm kısla baskentBenim de çarşamba günü Siz hangi hastanedesiniz
Geçmiş olsun canım, hakkında hayırlısı olur inşallah.Selam kızlar ! Umarım hepiniz iyisinizdir..
50 sayfayı tek tek okudum ve tabloya yazdım. Eksik ya da yanlış varsa , eklememiz istediğiniz varsa söylerseniz hemen eklerim canlar
Ben 2 hafta önce Covid oldum adet dönemime yani transfer dönemime denk geldi, sonra adet düzenim bozuldu şimdi tekrar adet oldum.. Dolayısıyla bir sonraki adetime transfer hazırlığına başlayacağız. Rabbim izin verirse.. Ekime kaldım ben sözün kısası dostlar. İnşallah hepiniz güzel haberler alırsınız. Tabloyu doldururuz..
Bnde ordayım hangü doktorADANA cnm kısla baskent
Bugun transfer oldumADANA cnm kısla baskent
Hadi hayırlı olsun güzel haberlerini alın inşallah nasıl geçti transfer islemiBugun transfer oldum
Bende ordaydım bugünBnde ordayım hangü doktor
esra hnm cnmBnde ordayım hangü doktor
Hayırlı olsun canım , inşaallah sımsıkı tutunsunlar sana , rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah , darısı bizlerin başına ❤Merhaba arkadaşlar 2 embriyo transferim olmuştu bugün 12. Gün test yaptırdım çok şükür hcg 1100 çıktı inşallah bundan sonrasıda sorunsuz devam eder Allah hepimizin gönlüne göre versintransfer olan arkadaşlar belirti aramayın olmadı diye kendinizi boş yere yıpratmayın ben öyle yaptım boşyere kaç gün üzüldüm.
Güzel olmuş listemiz ellerine sağlık canım , evet bende 7 Eylül'de transfer oldum , inşaallah listemiz hep hamişlerle dolar taşarArkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız?☺
Anne aday adayı Transfer Tarihi Transfer oldu/ertelendi Sonuç MuhendisYas Ertelendi @sz ask @Mucize02 7 eylül oldu @selanikgelini @Violett90 @Mersinliozlem 11 eylül oldu @begonya37 7 eylül oldu @Mucizem33 @Plaiades @yel1z 11 Eylül oldu @BenCigdem @Jonquil02 @laiyka @fionawoody 22 Eylül @Naz29 30 eylül @Uykuluprenses58 16-18 eylül arası @Liyam23 17 eylül @hayat2828 uranus35 22 eylül @Nisanesintisi01 @saydamar 1 eylül OLDU @Kingrella 1 eylül OLDU Y ysmn1096 5 eylül OLDU @kristalbardak 5 eylül oldu Papatya 82 7 eylül @Zzynpzzt 4 eylül oldu @Hdlkc @bebisim111 31 ağustos oldu @d-b 3 eylül oldu @Bigudicemre 9 eylül oldu E Elaikra81 4 eylül oldu @Mervinn90 4 eylül oldu @Hilal Bayraktar 15 eylül D Durutuna21 tahmini 17 eylül E esdueke 16 eylül E Evlatttttt77 16 eylül @Duygu0180 @Naz1818 10 eylül oldu @Esraesrael 10 eylül oldu Joanne11 21 eylül @yilmazh 12 eylül oldu @Karamsar cad 11 eylül oldu @gulserencintesun 12 eylül oldu @sunshine__ @My heaven 8 eylül oldu @Nesena 3 eylül oldu @duavehayal @Oyku22 16 eylül kalkyerineyat 7 eylül oldu @smr00 11 eylül oldu
Transferimin 7.ci günündeyim , sonuca 2 gün kaldı , hem heyecan hem stresliyim , ne bileyim bugün bir değişiğim işteKızlar durumlar nasıl
Çok geçmiş olsun canım. Önce sağlığımız. İyileş, iyi hisset ki sonucun da iyi olsunSelam kızlar ! Umarım hepiniz iyisinizdir..
50 sayfayı tek tek okudum ve tabloya yazdım. Eksik ya da yanlış varsa , eklememiz istediğiniz varsa söylerseniz hemen eklerim canlar
Ben 2 hafta önce Covid oldum adet dönemime yani transfer dönemime denk geldi, sonra adet düzenim bozuldu şimdi tekrar adet oldum.. Dolayısıyla bir sonraki adetime transfer hazırlığına başlayacağız. Rabbim izin verirse.. Ekime kaldım ben sözün kısası dostlar. İnşallah hepiniz güzel haberler alırsınız. Tabloyu doldururuz..
Bende transfer gününu saymazsam 9. Gundeyim karmakarisigim ilacım bugün son o yüzden yarın idrar testi yapıp kana baktiracagim sonuca göre ilaç alırımKızlar durumlar nasıl
7 eylülde transfer oldu bir adet 5. Gün Embriyosu. Cuma günü test için kan vericem. Kendimi oyalamaya çalışıyorum ama hiç kolay değilKızlar durumlar nasıl
Onlar olaya çok profesyonel yaklaşıyorlar biz haliyle hormonların da etkisiyle hassas yaklaşıyoruz. Ben hastaneye girince gözlerim dolmaya başlıyor düşünİnsan yine de ilgileniyorlar diye mutlu oluyor ama detay anlattıklarında. Öteki türlü ilgisiz kalıyormuşum, ilgilenmiyorlarmış gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?