Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Teşekkür ederim az kahverengi lekelenme oldu bugün şimdi yok gibi karın ağrısıda azaldı hayır olur inşallah

Kizlar transferden sonra nelere dikkat ettiniz neler yeyip ictini. Özellikle dikkat etmem gerkeken birsey var mı, transfer olanlardan tavsiyeler alabilirim

Benim de öyleydi 1.kaliteydi tutmayan yumurtalar,,dondurulmus dahil 4.de tuttu çok şükür inşallah sizde en kısa zamanda güzel haberi alirsiniz

Merhaba.raporu tüp bebek yapan devlet hastanelerinden yada universite hastanelerinden cikarbilirsiniz.Bulundugunuz yere yakin hastanlerin web sitesinde gerekli sartlar ve istenen evraklar yazıyor.

Hayırlı olsun inşallah Benimde bugün oldu Rabbim hayırlısını nasip etsin

Kizlar ben dondurulmus transfer icin adetimi bekliyorum. 4-5 gun sonra adet olacagim. Transfere kadar igne vs oluyor mu?

Kızlar Günaydın bugun transferimin 4.günü ve bende hiç belirti yok bazı yerlerde bisürü belirti yazmışlar ama benim şuan hiç belirtim yok normal hayatıma yavaştan geri bile döndüm tutmadı heralde benim çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…