- 9 Kasım 2018
- 316
- 401
- 33
- 43
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
Yapma canım hele 5.ci gün çok erken , negatif çıkacak boşu boşuna stres yapican kendineAmin canm inşallahdaha bugün 5. Gün evde test yapmamak için kendimi zor tutuyorum daha çok erken yanıltırsa moralim çok bozulur diye ☺
Kan tahlilinde mi , idrar tahlilinde mi gördünüz pozitifiBenim de 7. Günüm ilk tedavi de 7. Günde pozitif görmüştüm ama bu defa cesaret edemiyorum
Canım zamanla alışacaksın ben de asla kendime iğne yapamam diyodm. Bu arada iğnenin tamamı içeri girmesi lazımmış ilacın iyi emilmesi için. Ben sormuştum hemşireye.Hanımlar bende bugün ilk gonalf iğnemi yaptım. Çok zor yaptım ilk başta girmiyor gibi oldu siz nasıl yaptınız. Birde ucunu komple sokuyorsunuz demi. Yaptım ama yanmaya başladı biraz yanlış mı yaptım acabaa
Ilk başta iğne girmiyor gibi oldu yavaş yaptığım için sanırım sonra boşluk buldu gibi bir anda girdi. Hızlı sokmak lazımmış ıgneyi. Yarın daha kolay yaparım sanırım. Bide çok kastım kendimi onun da etkisi olabilirCanım zamanla alışacaksın ben de asla kendime iğne yapamam diyodm. Bu arada iğnenin tamamı içeri girmesi lazımmış ilacın iyi emilmesi için. Ben sormuştum hemşireye.
Hanımlar bende bugün ilk gonalf iğnemi yaptım. Çok zor yaptım ilk başta girmiyor gibi oldu siz nasıl yaptınız. Birde ucunu komple sokuyorsunuz demi. Yaptım ama yanmaya başladı biraz yanlış mı yaptım acabaa
Alarm kur canım düzenli içmek önemli ben saat 8:00 - 12:00-18:00-22:00 de içiyorum hatta bulantı yaparsa 1 tanesini vajinadan kullanabilirsin demişti doktorKızlar bişey sormak istiyorum bu estrofemi bana günde üç kez iç dedi doktor. Ben saatlerine pek dikkat edemiyorum ya hep farklı saatlerde içiyorum. Sorun olur mu acaba? Siz Kaç saat Arayla içiyosunuz estrofem kullananlar,?
Alarm mantıklı ben de düzenli kullanayım bari. Esteofemin yan etkileri var mı yiyecekler benim midemi bulandırıyor canım hiçbişey çekmiyor esteofemden olabilir mi acaba ?Alarm kur canım düzenli içmek önemli ben saat 8:00 - 12:00-18:00-22:00 de içiyorum hatta bulantı yaparsa 1 tanesini vajinadan kullanabilirsin demişti doktor
Böyle elinle makas alır gibi yap göbeğinden o kısma hafif eğimle açılı bi şekilde kolay giriyorIlk başta iğne girmiyor gibi oldu yavaş yaptığım için sanırım sonra boşluk buldu gibi bir anda girdi. Hızlı sokmak lazımmış ıgneyi. Yarın daha kolay yaparım sanırım. Bide çok kastım kendimi onun da etkisi olabilir
Evet canim ilk tedavimden 5 yaşında kızım varKan tahlilinde mi , idrar tahlilinde mi gördünüz pozitifi
Benim 8.günüm negatifBenim de 7. Günüm ilk tedavi de 7. Günde pozitif görmüştüm ama bu defa cesaret edemiyorum
İlk idrar da gordum her gün tekrarladım ondaKan tahlilinde mi , idrar tahlilinde mi gördünüz pozitifi
Anladım , tşk ederim cvp içinİlk idrar da gordum her gün tekrarladım onda
Allah bağışlasınEvet canim ilk tedavimden 5 yaşında kızım var
Benim bugun 8.günüm erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 4 Eylül de transfer oldum 17 eylülde kan tahlili yap demişti doktorum
Canım ben idrar testlerine hiç güvenmeyen birisi olarak , boşu boşuna kendini üzüp moralini bozma derim , inşaallah rabbim nasip etmiştir yavrun seninledir , şimdi hamileysen bile gereksiz stres yapıcan arkadaşım yaBenim 8.günüm negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?