- Konu Sahibi MuhendisYas
-
evet kalcadan dun ılkını vurulcum cok agrıyor . Bıde oturarak calıstıgımdan napcam bılmıyorum daha 4 tane varSizin iğne kalçadan mi
eylülün son günü olcam büyük ihtimal 24 eylülde kontrol var transfer günü belli olcak
Anne aday adayı Transfer Tarihi Transfer oldu/ertelendi SonuçMuhendisYas S sz ask M Mucize02 @selanikgelini @Violett90 @Mersinliozlem @begonya37 @Mucizem33 @Plaiades @yel1z @BenCigdem @Jonquil02 @laiyka @fionawoody @Naz29 @Uykuluprenses58 @Liyam23 @hayat2828 uranus35 22 eylül N Nisanesintisi01
ben gunde bır tane alıyorum ama yanlısmı alıyorum
Kan da hormon degerlerine bakıp karar veriliyor kaç tane içeceğimiz.Niye herkeste farklı acabaTabi benimki adetin 15 ine kadar böyle. Sonra crinone jele baslicam. Adetin 20.gunude transfer.
Hayırlı olsun7 eylül pazartesi transfer oldu ❤ inşallah sonuclarimiz pozitif olur ❤
Merhaba daha önce kanama yaşamıştınız galiba benim de bugün 11. Günüm kahverengi lekelenme var şimdi biraz ve karnım çok ağrıyor adet sancısı gibi. Bugünde hafta sonu hastaneye gidersen napacaklar bilmiyorum acilde siz ne yapmıştınız acaba nasıl geçtiKızlarr müjde 10. gün kan değerim 536 çıktı . 8. günde de 156 çıkmıştı. Çook mutluyumm, inşallah sonuna kadar tutunurlar kuzularım. Sizlerden de güzel haberleri bekliyorum.
Canım kişiden kişiye değişiyor ilk üç gün tek son iki alan falan da var doktor hastaya göre ayarlıyor demekkiben gunde bır tane alıyorum ama yanlısmı alıyorum
Yaa öyle mi ne kadar güzel. Artık işimiz beklemem ve dikkat etmek. Neler yapıyorsunuz hangi ilaçları kullanıyorsunuzHayırlı olsuntransfer tarihimiz aynı, aminn inşaallah rabbim kolaylıkla nasip etsin
yaa düzenle butonu aktif değil güncelleyemiyorum listeyikonu açan kişi sadece yapabiliyor sanırım bu tarz bi liste ve sürekli güncelleme yapabiliyor. Ya konu sahibesiyapacak listeyi ya da taşınıyoruz yeni konuya
Bizim listemiz olmasın mı bizim başımız mı kel
[Canimmm tebriklerKızlar merhaba 12. Gün 225 ti 14. Gün 430 çıktı. Son bir test daha yaptırcam, haftaya perşembeye de keseyi görebiliriz dedi doktor. Şimdide kese telaşı başladı, inşallah hayırlısıyla görürüzinşaallah keseyi de gör ,kalp atışlarını da duy , sağ selamet kucağına da al , çok sevindim inşaallah benim gibi tüm bekleyenlere de bu mutluluğu tatmak nasip olsun
Öyle canım çok bekledik inşaallah imtihanımızı vermiş artık güzel sonuca doğru ilerliyoruzdur , canım ben bu kez hep yattım , yattım derken ev içerisinde dolanıyorum ama öyle çok değil , uzun oturuşlarda yapıyorum , beslenmeme dikkat ediyorum , ilaçlarimda günde 2 kez jel , coraspin, folik asit, ve d vitamini , başka ilacım yokYaa öyle mi ne kadar güzel. Artık işimiz beklemem ve dikkat etmek. Neler yapıyorsunuz hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Muhteşem , geliyor civcivlerKızlar 9. Gün 115.80 cikti değerim nasıl sizce
Öncelikle şunu sorayım canım , özelde mi devlettemi yaptıracaksınArkadaşlar tüp bebek icin rapor alınıyor sözünü çok duydum acaba bu konuda rapor alıp beni bilgilendirecek biri var mı nerden alınıyor neler yapılıyor rapor için herhangi bir şart var mı merak ediyorum
Ah inşallah inşallah. Haftaya test günün değil mi. Yaa ben igne falan da kullanıyorum canımı yakıyor bir hayli ama sabır diyorum artık. Nasıl olsa acısı beş dakika sonra geçiyor. Folik asit, estrofem, coraspin, oksapar igne , crinone jel, pruloton depot igne bunları kullanıyorum. Bende çok iştahlı biri değilim aslında ama beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum protein özellikleÖyle canım çok bekledik inşaallah imtihanımızı vermiş artık güzel sonuca doğru ilerliyoruzdur , canım ben bu kez hep yattım , yattım derken ev içerisinde dolanıyorum ama öyle çok değil , uzun oturuşlarda yapıyorum , beslenmeme dikkat ediyorum , ilaçlarimda günde 2 kez jel , coraspin, folik asit, ve d vitamini , başka ilacım yok
Ayy canım ben transferden 3 gün sonra choriomon 2000 iğne yaptım birde , bu iğneyide ilk kez uyguladım , önceki tüp bebek tedavisinde hiç vermemişlerdi , daha öncekilerde senin saydığın tüm bu ilaçları kullanıyordum ama , bukez dok. Civanım acıdı galiba banaAh inşallah inşallah. Haftaya test günün değil mi. Yaa ben igne falan da kullanıyorum canımı yakıyor bir hayli ama sabır diyorum artık. Nasıl olsa acısı beş dakika sonra geçiyor. Folik asit, estrofem, coraspin, oksapar igne , crinone jel, pruloton depot igne bunları kullanıyorum. Bende çok iştahlı biri değilim aslında ama beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum protein özellikle
Ay bende tatliciyim aslında da sabrediyorum yapacak bir şey yok. Senin ikinci denemen mi yoksaAyy canım ben transferden 3 gün sonra choriomon 2000 iğne yaptım birde , bu iğneyide ilk kez uyguladım , önceki tüp bebek tedavisinde hiç vermemişlerdi , daha öncekilerde senin saydığın tüm bu ilaçları kullanıyordum ama , bukez dok. Civanım acıdı galiba banabende hiç yumurta sevmem her gün tüketiyorum , sabah 1 bardak pastörize süt, bal , kabak çekirdeği, fındık , badem , havuç, 1 gün kırmızı et , 1 gün beyaz et tüketiyorum , ekmek tüketmiyorum , çok tatlı severim uzak duruyorum , yapılması gereken herşeyi yapiyo gibiyim
Bu sitenin bana o kadar faydası oldu ki çünkü insanlar gerçekten başına gelenleri yazıyor uyarıyor. Bu sitede bı hasta dedi ki sperm DNA hasar testi yaptırın kaç kez düşük yasadiktan sonra DNA hasarına baktılar çok yüksek çıktı dedi. Bos yere kaç kez tüp bebeğe para harcadım dedi. Bize hep Sebepsiz kısırlık demişlerdi hatta bana ne gerek var DNA hasar testine sperm sonuçları normal dediler. Bırak takviye kullanmayı falan dedi eşime doktor. Dinlemedim hasar testi yaptırdık hasar yüzde 90 cikti.Doktor çok şaşırdı mikroçip yaparız o zaman dedi.bu sayede bebek tutunuyormus tuhaf ılok defa duydum ya bu sıtede daha neler ogrenecegım bakalım ansıklopedı gıbı sıte walla..
Bu 3.cü tüp bebek canım , arada 1 de dondurulmuşlari denemişligim var , ilk tüp bebekte kimyasal oluştu , onun dışında ne doğal ne tedavi ile pozitif göremedim, bu kez dok. Degiştirdim yeni bir yer farklı tedavi hayırlısını diliyorum artık , yaş 38 , rabbim daha fazla aratmasınAy bende tatliciyim aslında da sabrediyorum yapacak bir şey yok. Senin ikinci denemen mi yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?