- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #7.421
Hep mi yasak 9 ay boyunca? Ya nasıl desem bilmiyorum ama biz iki kez kaçamak yaptıkBize de önermedi canım
İnşallah olmaz canımHep mi yasak 9 ay boyunca? Ya nasıl desem bilmiyorum ama biz iki kez kaçamak yaptıkbilimsel açıklaması yok deyince (inşallah bişey olmaz
Biz sormadik bile onermiycegini tahmin ettigimizden. Zaten 9.hafta da kanamam oldu acildeki doktor iliski yasak demisti. 15.haftadayim bende belki ilerleyen donemde doktor kendi soyler. Sanirim benim birazda canima minnet bu durumMerhaba kizlar size bı sorum olacak özel bir soru özür dileyerek soruyorum kusura bakmayınben şu an 14+1 deyim tüp bebek doktorum cinsel ilişkinin yasak olması icjn bilimsel bı açıklamasi yok ama ben hamilelik süreci boyunca önermiyorum dedi size ne dedi Dr unuz ne durumdasınız nasıl ilerliyor sureciniz
Ben sormadim ama 13. Haftada 2 li test için gittigimde dr. Serbest demişti. Tabi sizin dr ne derse ona uyun sizMerhaba kizlar size bı sorum olacak özel bir soru özür dileyerek soruyorum kusura bakmayınben şu an 14+1 deyim tüp bebek doktorum cinsel ilişkinin yasak olması icjn bilimsel bı açıklamasi yok ama ben hamilelik süreci boyunca önermiyorum dedi size ne dedi Dr unuz ne durumdasınız nasıl ilerliyor sureciniz
Ben tedavi basindan beri kullandiklarima devam ediyorum d vitamini folikasit multivitamin balikyagi. Haftaya gidecem bakiyim biraktiracagi olacakmi. Bu arada corasprin deltacortril oksapar ve progesterona da devamKızlar vitamin takviye birsey kullanıyor musunz . Benim dr. Multivitamin ve D vit. Verdi. 13. Haftadan beri kullanıyorum. Multivaitamin Idrarda koku yapiyor beni rahatsiz ediyor. Bu arada cinsiyeti hala öğrenmedik cok heyecanlıyım sizler öğrendiniz mi
Deltocortril kaç mg kullanıyorsun kaçıncı aya kadar kullanacaksın? Doktorun hangi sorun için verdi?Ben tedavi basindan beri kullandiklarima devam ediyorum d vitamini folikasit multivitamin balikyagi. Haftaya gidecem bakiyim biraktiracagi olacakmi. Bu arada corasprin deltacortril oksapar ve progesterona da devam
5mg ilac, sabah aksam yarim iciyorum. İlk zamanlar sormustum. Sanirim buda dusuk riskine karsi. İltihapla ilgili bi ilac, arastirma yapilirken romotoloji bolumude incelemisti beni kemiklerdeki iltihaplar dusuklere sebep olabiliyor biz onu arastiracaz demisti ordaki doktor. Hepsini birbirine baglayinca dusuk riskine karsi oldugunu dusundum. Nekadar kullanicam bilmiyorum her defasinda ilaclarimi sayarken delta icin onu daha kullanacaksin dedi. Bide bu ilac covid de kullaniliyor diye bisey dinledim tv de dogrumu bilmiyorum daha dogrusu tv de hoca deltacortril adli ilac dedi eminim ama bizim kullandigimiz mi yoksa bu ilac grubundan baska bisey mi anlamadimDeltocortril kaç mg kullanıyorsun kaçıncı aya kadar kullanacaksın? Doktorun hangi sorun için verdi?
Bağışıklıkla ilgili sıkıntı olunca kullanılıyor. Lupus, Afas gibi ondan sordum sana neiçin verdğini şayet bu teşhisler konulmulsa uzunca süre kullanmakta fayda var. Covide gelince acaba yenimi eklediler bu ilacı tedaviye olabilir belki. İğne kaç doz kullanıyorsun pıhtılaşma varmı?5mg ilac, sabah aksam yarim iciyorum. İlk zamanlar sormustum. Sanirim buda dusuk riskine karsi. İltihapla ilgili bi ilac, arastirma yapilirken romotoloji bolumude incelemisti beni kemiklerdeki iltihaplar dusuklere sebep olabiliyor biz onu arastiracaz demisti ordaki doktor. Hepsini birbirine baglayinca dusuk riskine karsi oldugunu dusundum. Nekadar kullanicam bilmiyorum her defasinda ilaclarimi sayarken delta icin onu daha kullanacaksin dedi. Bide bu ilac covid de kullaniliyor diye bisey dinledim tv de dogrumu bilmiyorum daha dogrusu tv de hoca deltacortril adli ilac dedi eminim ama bizim kullandigimiz mi yoksa bu ilac grubundan baska bisey mi anlamadim
Net teshis koyulan bi durum olmadi canim. İncelemelerden elimiz bos ciktik. Pihtilasma olmayanlara bile kan sulandirici veriyorlar artik. Benimde ciddi oranda bi pihtilasmam yoktu. Sanirim hepsini tedbir amacli verdi. İgne gunde bir defa yapiyorum 0.4 ml kovidde kullanilan 0.6 galiba bi komsuma verdilerde oyle bisey yazmistiBağışıklıkla ilgili sıkıntı olunca kullanılıyor. Lupus, Afas gibi ondan sordum sana neiçin verdğini şayet bu teşhisler konulmulsa uzunca süre kullanmakta fayda var. Covide gelince acaba yenimi eklediler bu ilacı tedaviye olabilir belki. İğne kaç doz kullanıyorsun pıhtılaşma varmı?
Haklısın öncesi bir kimyasalı bişe olana kan sulandırıcı önlem amaçlı veriliyor. Aslında en güzeli tüm tedbirleri almak.Net teshis koyulan bi durum olmadi canim. İncelemelerden elimiz bos ciktik. Pihtilasma olmayanlara bile kan sulandirici veriyorlar artik. Benimde ciddi oranda bi pihtilasmam yoktu. Sanirim hepsini tedbir amacli verdi. İgne gunde bir defa yapiyorum 0.4 ml kovidde kullanilan 0.6 galiba bi komsuma verdilerde oyle bisey yazmisti
Ya bize zararı olduğuna dair bilimsel bir açıklama yok ama mümkünse ben önermiyorum dediBen
Ben sormadim ama 13. Haftada 2 li test için gittigimde dr. Serbest demişti. Tabi sizin dr ne derse ona uyun siz
Canım ben şuan 14+2 deyim 13. Haftada kesin erkek dedi. İmom kullanmıştım çok mide bulantısı yaptı regenises Max yazdı şimdi ona başlamadım ama henuzKızlar vitamin takviye birsey kullanıyor musunz . Benim dr. Multivitamin ve D vit. Verdi. 13. Haftadan beri kullanıyorum. Multivaitamin Idrarda koku yapiyor beni rahatsiz ediyor. Bu arada cinsiyeti hala öğrenmedik cok heyecanlıyım sizler öğrendiniz mi
Bilimsel arastirma kismini bilmiyorumda canim. İliski esnasinda ister istemez bi kasilma durumu oluyor gerek alinan hazdan gerekse diger sebeplerden. okuduklarimdan anladigin kadariyla dusuk riskinde yasaklanma sebebi bu kaslar gerilip kasildikca rahimide etkiliyodur belkide. Yeterki saglikla ilerlesin gebelikler.Ya bize zararı olduğuna dair bilimsel bir açıklama yok ama mümkünse ben önermiyorum dedi
Banada doktorum keseyi gordugunden beri erkek bu oğluş geliyor dedi durdu. Bakalim yanilmis mi dogru mu tahmin etmisCanım ben şuan 14+2 deyim 13. Haftada kesin erkek dedi. İmom kullanmıştım çok mide bulantısı yaptı regenises Max yazdı şimdi ona başlamadım ama henuz
13. Haftada gittiğimde cinsiyetini göstermedi. Simdi 15. Haftadayım 18. Haftada 4.lu tarama icin gidicem ozmana öğrenirimCanım ben şuan 14+2 deyim 13. Haftada kesin erkek dedi. İmom kullanmıştım çok mide bulantısı yaptı regenises Max yazdı şimdi ona başlamadım ama henuz
2li 3lu taramayi biliyorum sadece 4lu ne oluyor renkli ultrason mu? 20. Haftadan snra yapilan detayli usg degil miydi renkli olan? Nekadar bilmedigim sey var13. Haftada gittiğimde cinsiyetini göstermedi. Simdi 15. Haftadayım 18. Haftada 4.lu tarama icin gidicem ozmana öğrenirimben de elevit ve d vit. Kullanıyorum canım
Yok cnm detaylı ultrason değil. 4 lu tarama da 2 li tarama gibi kan ile bakilan 4 hormonun incelendigi bir test. Genelde 3 lü taramyi pek istemiyor doktorlar 4 lu tarama istiyorlar .2li 3lu taramayi biliyorum sadece 4lu ne oluyor renkli ultrason mu? 20. Haftadan snra yapilan detayli usg degil miydi renkli olan? Nekadar bilmedigim sey var
Anladim canim. Banada 18.haftada ben detayli bakacam 20-22 dede radyoloji detayli bakacak dedi. Aslina bakarsan gebeligi sonlandiririm demiyosan 2li 3lu zaten onermiyolar. Olasi bi risk durumunda sonlandiririm diyenlere oneriliyor. Bi tik riskli cikanlar bosuna stresli bi hamilelik geciriyomus sonuclar kesin olmadigi icinYok cnm detaylı ultrason değil. 4 lu tarama da 2 li tarama gibi kan ile bakilan 4 hormonun incelendigi bir test. Genelde 3 lü taramyi pek istemiyor doktorlar 4 lu tarama istiyorlar .
Aynen canım sonuclar kesin değil. Bende 18 haftada 4 lü test ve cinsiyet icin gidicem. Allah sağlıkla kucağımiza almamiz nasip etsin hep dua ediyorum hepimiz içinAnladim canim. Banada 18.haftada ben detayli bakacam 20-22 dede radyoloji detayli bakacak dedi. Aslina bakarsan gebeligi sonlandiririm demiyosan 2li 3lu zaten onermiyolar. Olasi bi risk durumunda sonlandiririm diyenlere oneriliyor. Bi tik riskli cikanlar bosuna stresli bi hamilelik geciriyomus sonuclar kesin olmadigi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?