• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Kızlar tetenoz aşısı yaptircak msnz . 20. Haftada arıyormuş sağlık ocağı. Benim dr yatırmami söyledi.

Benimde haftaya perşembe çıkacak umarım bi sorun yoktur canım benim bugün bebeğin bir böbreğinde çok az genişleme cıktı ama doktor önemli değil dedi kafama takıldı bu durum
Inşallah bir sorun olmaz cnm. Detaylı ultrason mu yaptırdın böbreklere baktı.

Benimde haftaya perşembe çıkacak umarım bi sorun yoktur canım benim bugün bebeğin bir böbreğinde çok az genişleme cıktı ama doktor önemli değil dedi kafama takıldı bu durum
Bobrek gelisimi 22.haftalarda tamamlaniyor demisti bana doktorum. Bobrekleriyle ilgili bisey soylemiyorum gelisimi tamamlanmadigi icin dedi. Detayli usg de net belli olur takilmasin aklina belkide yanilmistir.

Bobrek gelisimi 22.haftalarda tamamlaniyor demisti bana doktorum. Bobrekleriyle ilgili bisey soylemiyorum gelisimi tamamlanmadigi icin dedi. Detayli usg de net belli olur takilmasin aklina belkide yanilmistir.
Ay çok sağol canım içimi rahatlattın Allah razı olsun şimdiden bir bağımız var bebekle en ufak sorun bile beni üzüyor

Back