- 8 Eylül 2019
- 102
- 36
- 18
- 35
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #7.041
Kaç haftalık canımKızlar ilk kalp atışını duymuştum ama bugün kontrole gittim doktor duyamadı durmuş dedi sizce başka doktora gitmeli miyim emin olmak icin çok kötüyüm bu sefer oldu demiştim yine olmadı
O an heyecandan soramadım genel olarak sorun yok dedi
Başka bir doktora gitsen ne dedi doktorun tam olarak kaç gündür gitmiyordun doktoraKızlar ilk kalp atışını duymuştum ama bugün kontrole gittim doktor duyamadı durmuş dedi sizce başka doktora gitmeli miyim emin olmak icin çok kötüyüm bu sefer oldu demiştim yine olmadı
Geçen hafta kalp atışını yeni duymuştum 7. Haftalık ti bugün kontrole gittim duyulmadıKaç haftalık canım
Geçen hafta tüp bebek doktorum kalp atışını dinledi vardı bugun ben kendime yeni bir doktor buldum ona gitmiştim duyulmadı kalp atışı ve geride kalmış dedi çok üzgünümBaşka bir doktora gitsen ne dedi doktorun tam olarak kaç gündür gitmiyordun doktora
Kızlar yardım lütfennnnKızlar selam bugün kese kontrolüne tekrar gittim 1.18 cm olmuş ama yolk görünmedi. Yolk ne zaman görünüyor acaba bir sorun mu var doktorda bişi demedi
Kac haftalık hamilesin
Merhaba sizin kaçıncı gün embriyosuydu ve 11. Gün transfer günü dahil miydi?Canım bak sonuçlarıma 11. gün 24, 15. Gün 95. Bugün ilaçları bırakmış halde 471. Moralini bozma sakın. Olumlu veya olumsuz bişey düşünme. Ben puzzle a verdim kendimi mesela. Parça kaçıran kedime atar yapıyorum
Farklı doktora gitmişsin ya belki cihaz farklılığı vardır doktor duyamamıştır kalp atışını. Bence tüp bebek doktoruna da bi git tekrar.Geçen hafta tüp bebek doktorum kalp atışını dinledi vardı bugun ben kendime yeni bir doktor buldum ona gitmiştim duyulmadı kalp atışı ve geride kalmış dedi çok üzgünüm
Bence mutlaka gitKızlar ilk kalp atışını duymuştum ama bugün kontrole gittim doktor duyamadı durmuş dedi sizce başka doktora gitmeli miyim emin olmak icin çok kötüyüm bu sefer oldu demiştim yine olmadı
Kaçıncı haftadasin canimKızlar ilk kalp atışını duymuştum ama bugün kontrole gittim doktor duyamadı durmuş dedi sizce başka doktora gitmeli miyim emin olmak icin çok kötüyüm bu sefer oldu demiştim yine olmadı
Git kuzucum bir doktora daha git ki için rahat olsun en azından.Kızlar ilk kalp atışını duymuştum ama bugün kontrole gittim doktor duyamadı durmuş dedi sizce başka doktora gitmeli miyim emin olmak icin çok kötüyüm bu sefer oldu demiştim yine olmadı
5. Gün embriyosu, transfer günü hariç 11. gündüMerhaba sizin kaçıncı gün embriyosuydu ve 11. Gün transfer günü dahil miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?