- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.457
- 83
- Konu Sahibi MuhendisYas
- #6.881
Ay nasil vermez ya hayret biseyDevlet hastanesi bilgi vermiyor cikarken elime kağıt verdi onda yazıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay nasil vermez ya hayret biseyDevlet hastanesi bilgi vermiyor cikarken elime kağıt verdi onda yazıyor
Malesef vermiyor koltuga oturmamla kalkmam benden sonrakini almasi 1 dk sıkıntı varmı dedim hayir hersey yolunda dedi. Ilk keseyi gördüğünüzde kac mm di acaba?Ay nasil vermez ya hayret bisey
Canım özelde bir kdın doğumcuya gitsen? Bu kanama alanına özel olarak?Malesef vermiyor koltuga oturmamla kalkmam benden sonrakini almasi 1 dk sıkıntı varmı dedim hayir hersey yolunda dedi. Ilk keseyi gördüğünüzde kac mm di acaba?
Evet gidicem de altan muayene etti ya tekrar muayene olmam da sıkıntı olur mu?Canım özelde bir kdın doğumcuya gitsen? Bu kanama alanına özel olarak?
Hic hatirlamiyorum cunku o gun resim almayi unuttum hemsirede kaldi usg goruntusu. yogun olduklari belli evet ama 1 dk ya bile insan bir cok cumleyi sigdirir. Doktorlada alakali bence illaki hastayi dusunen konuskanlarda vardir yani oyle dusunmek istiyorum. Aksi cok sinir bozucuMalesef vermiyor koltuga oturmamla kalkmam benden sonrakini almasi 1 dk sıkıntı varmı dedim hayir hersey yolunda dedi. Ilk keseyi gördüğünüzde kac mm di acaba?
Sonuçta ilk görüntü ilk heycan ne bilim ilgisizler özel hastanede devam edecem artik. Umarim ciddi bisey degildirHic hatirlamiyorum cunku o gun resim almayi unuttum hemsirede kaldi usg goruntusu. yogun olduklari belli evet ama 1 dk ya bile insan bir cok cumleyi sigdirir. Doktorlada alakali bence illaki hastayi dusunen konuskanlarda vardir yani oyle dusunmek istiyorum. Aksi cok sinir bozucu
İmkanin varsa bencede ozele git. Daha az hasta oldugu icin daha detayli konusma imkani oluyorSonuçta ilk görüntü ilk heycan ne bilim ilgisizler özel hastanede devam edecem artik. Umarim ciddi bisey degildir
Var kuzum benim kuzenim 6. Hafada bir hafta kanama yasandı 2 farklı Dr gıttı kalp ayısını duyunca Dr dusuk riskin /50azalmıs oldu demıs cok fazla normal bir durum olarak karşılamadlarda bu haftalarda kanama normalmıs, birde gecen yazmıştım anne baba rh uyusmazıgı da neden oluyormuş, korkma dıkkat et biraz kendine, bence cokta formaları okuma stres ve psıkojık en buyuk etken, pregastan ıgne kullanıyorsan ıcın bir nevi rahat olsun,Kızlar benim 5+3 de bir kanamam oldu. Su an 6+5 deyim bu süre zarfinda hep hafif kanama ve lekenemem oldu birgün olmazsa diğer gün oluyo simdi yine oldu. Haftda bir proluton oluyorum kanama olduğundan beri. Coraspirini kestik. Ama hala lekelenmem oluyo . dr kesin birşey demiyor . Ne yapacagimi bilemiyorum. Okudugum kadariyla kanamasi olanlarin 3 güne geciyor . Var mi böyle olan gebeliği saglikla ilerleyen
Canim çok teşekkür ederim cevabın için rh uyuşmazlığı yok şükür . Progestani fitil olarak kullanıyorum . 2 haftadır da proluton iğne oluyorum. Estrofeme devam ediyorum hala. Pazartesi kontorlum var inşallah güzel haberler alırımVar kuzum benim kuzenim 6. Hafada bir hafta kanama yasandı 2 farklı Dr gıttı kalp ayısını duyunca Dr dusuk riskin /50azalmıs oldu demıs cok fazla normal bir durum olarak karşılamadlarda bu haftalarda kanama normalmıs, birde gecen yazmıştım anne baba rh uyusmazıgı da neden oluyormuş, korkma dıkkat et biraz kendine, bence cokta formaları okuma stres ve psıkojık en buyuk etken, pregastan ıgne kullanıyorsan ıcın bir nevi rahat olsun,
Olmaz bence ama sen doktora sorarsın ona göre bakar.Evet gidicem de altan muayene etti ya tekrar muayene olmam da sıkıntı olur mu?
Aynı hastanede tedavi görmüşüz galiba ama Dr farklı canım ne kadar güzel haber almışsın seninde hiç belirti yok muyduBenim transferin 8.günü lekelenmem olmuştu sonrasında hemen doktorumu aradım göbekten bitane kan sulandırıcı iğne vardı onu kesti mesela kötü bişey olduğunu zannetmiyorum canım sadece doktorunun bilgisi olsun mutlaka ona göre iğne veriyor yada kesiyor
Aynı durum bendede var koyu kahve değil mi. Doktor sorun yok normal dediBir şey soracam .Bu progestan fitil çıkmış benden ama çok koyu bir renkle geldi kanamam falan yok ama bu durum normal mi?
Dusuk oyle bisey degil canim. Bebek kese ile birden dusmuyor muthis bir kanama ile bir suru parca pihti geciyor o halde bile kese ayrilmamis olabiliyor kurtajla bakiliyor. Dusuk yapiyo olsan anlardinKızlar selam 5+3 üm afedersiz tuvalette son anda sifonu çekerken kahverengi bişi farkettim acaba düşük mü yaptım bu haftalarda düşük nasıl oluyor. Kanamam yada extra bişeyim yok o andada bişi hissetmedim yani farklı şeyde olabilir ama taktım biraz bilgisi olan yazabilir mi rica etsem
Anladım canım teşekkürlerDusuk oyle bisey degil canim. Bebek kese ile birden dusmuyor muthis bir kanama ile bir suru parca pihti geciyor o halde bile kese ayrilmamis olabiliyor kurtajla bakiliyor. Dusuk yapiyo olsan anlardin