- 9 Kasım 2018
- 316
- 401
- 33
- 43
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
Transferden sonraki 2.ci gün bugün , tahlile kaldı 7 günGüzel haberler alırız inşallah kaçıncı günün
Tahlil gününüz çok erken değil mi doktor 9. Günde mi istediTransferden sonraki 2.ci gün bugün , tahlile kaldı 7 gün
Varmı herhangi bir belirti , test tarihi nezaman , inşaallah hayırlısı ile bebişlerinize kavuşursunuzMerhaba 4 Eylül de transfer oldum bekliyorum
Hiç bir belirti yok henüz 17 eylülde kan tahlili dedi doktorum inşallah olmuştur ilk deneme ya çok heyecanlıyımVarmı herhangi bir belirti , test tarihi nezaman , inşaallah hayırlısı ile bebişlerinize kavuşursunuz
Evet ,9.cu gün istedi , 4.gün embriyosuydu , benimde tuhafıma gitti ama öyle söylediTahlil gününüz çok erken değil mi doktor 9. Günde mi istedi
Benim de 4. Gün embriyosu 12. gün istedi haftaya persembe test günümEvet ,9.cu gün istedi , 4.gün embriyosuydu , benimde tuhafıma gitti ama öyle söyledi
İnşaallah tutunur bebişin ilk denemede , benim bu 4.cü diyebilirim hala heyecan var , benim test tarihide 16 EylülHiç bir belirti yok henüz 17 eylülde kan tahlili dedi doktorum inşallah olmuştur ilk deneme ya çok heyecanlıyım
İNŞALLAH İKİMİZDE GÜZEL HABERLER ALIRIZ KAVUŞURUZ BEBİŞLERİMİZEİnşaallah tutunur bebişin ilk denemede , benim bu 4.cü diyebilirim hala heyecan var , benim test tarihide 16 Eylül
Benim de 4. Gün embriyosu 12. gün istedi haftaya persembe test günüm
[/QUOTE.
Aaa 4.gun embriyosunu ne kafama takmıştım heryerden araştırdım kimse cvp vermiyor , doğru düzgün bilgi yok , ayy ne üzülmüştüm , kesin 5.güne gelmeyecekti o yüzden 4 de dondurdular dedim , çok şükür şimdi daha rahatım , inşaallahbukez bizimledirler , Çarşamba günü de benim test günüm
İnşaallah canım , inşaallahİNŞALLAH İKİMİZDE GÜZEL HABERLER ALIRIZ KAVUŞURUZ BEBİŞLERİMİZE
Hiç akıntım yok canım , idrar testi bukez yapmıycam yaBen carsamba idrar testi yapıp Perşembe kanda baktirmayi düşünüyorum akıntı var mı sizde
Transfer öncesine kadar bende senin gibiydim canım çok sinirli agresif te bir kadın olmuştum, tutmayacak işte biliyorum gibi sözler söyleyip duruyordum , fakat transfer günü TLF hiç susmadı , annem , kayınvalidem , arkadaşlarım eş dost "dualarımız seninle "diyen diyeneydi , bir utandım kendimden anlatamamKızlar ya moralim çok bozuk. Daha transfer olmadan negatif hissediyorum o derece yani
Herkeste farkli etki ediyor ilaclar. Lucrin iğne sonrasında da estrofem hap kullandim. şimdi lucrin yapmadan sadece hap kullanacagim dozları azaltarakŞuan bende alıyorum takviye sen neler kullandın ki
Kızlar dualarınıza ihtiyacım var. Bugün 10. günüm ve kan verdim. Sabırsızlıkla sonucu bekliyorum. 8. günde regl gibi kanamam oldu ve cok üzüldüm. Yinede 8. günde beta değerim 156 çıktı. Bugünki değişim çok belirleyecek olacak bebişlerim için. Lütfen dua edin kızlar. Bu sefer güzel haber alayım.
[/
Allah'ın izniyle bebişlerin seninle canım , Hadi güzel haberlerle gel bize ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?