Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Kizlar transfer sonrası benim 5. Gunumdu benim hiç akıntım olmuyor sizlerde akıntı çok diye yazınca acaba tutmadı mi diye düşündüm

Ben carsamba idrar testi yapıp Perşembe kanda baktirmayi düşünüyorum akıntı var mı sizde

Ben carsamba idrar testi yapıp Perşembe kanda baktirmayi düşünüyorum akıntı var mı sizde

Hiç akıntım yok canım , idrar testi bukez yapmıycam ya daha öncekilerde idrarda pozitif görüp kanda negatifi gördüğüm için kesinlikle yapmıycam , bukez kan tahlili ne kadar dayanacagim

Kızlar ya moralim çok bozuk. Daha transfer olmadan negatif hissediyorum o derece yani
Transfer öncesine kadar bende senin gibiydim canım çok sinirli agresif te bir kadın olmuştum, tutmayacak işte biliyorum gibi sözler söyleyip duruyordum , fakat transfer günü TLF hiç susmadı , annem , kayınvalidem , arkadaşlarım eş dost "dualarımız seninle "diyen diyeneydi , bir utandım kendimden anlatamam verecek olan Allah , sen bilemezsin dedim kendi kendime , sonuna kadar mucadeleni ver sonunda pişman olma dedim ( 1.ci tutmadı çünkü iş yapmıştım , 2.ci tutmadı çok umursamadım o yüzden ,3 .cü çok stesliydim o yüzden tutmadı, yatmadım kalkmadım gibi bahanaler vicdan azaplari ile yedim içimi resmen ) neyse güzel bir abdest aldım yasin ve bazı esmaül hüsnalar okudum kalbimi stresten arındırmaya çalışıp transferimi oldum tüm o kötü enerji gitti , her gün yasin okuyorum ama , bukez ilk 4 gün lavabo ihtiyacı dışında kalkmayacagim , stres yapmıycam , vicdanen kendimi suçlayacak hicbirsey yapmıycam , tam bir teslimiyet halindeyim , çok uzattım affına sığınıyorum ki yazsam dahada yazarım ama bitireyim artık , maddi manevi çok emek verilen bir eksikliğimiz varken üstüne daha da olumsuzlukları çekerek işini zorlaştırma , çocuk işi dünyanın sonuda değil , rabbim elbette ki bizleri de sevindirsin o mutluluğu yaşatsın o kokuyu sindirsin yüreğimize , ama olmuyorsa da vardır bir hayır arkadaşım ❤, bence hemen kendini hazırla , sana ne iyi geliyorsa onları yap , transferden sonra da bu böyle devam etsin inşaallah hepimizin hakkında herşeyin en hayırlısını kolaylıkla nasip etsin Allah

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var. Bugün 10. günüm ve kan verdim. Sabırsızlıkla sonucu bekliyorum. 8. günde regl gibi kanamam oldu ve cok üzüldüm. Yinede 8. günde beta değerim 156 çıktı. Bugünki değişim çok belirleyecek olacak bebişlerim için. Lütfen dua edin kızlar. Bu sefer güzel haber alayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…