- Konu Sahibi MuhendisYas
Şuan bende alıyorum takviye sen neler kullandın kiKızlar benim transfer ertelendi aldigim takviyeler rahim kalınlığı mı fazla artırmış bir sonraki ay baştan başlayacağız transfer hazırlığına
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan bende alıyorum takviye sen neler kullandın kiKızlar benim transfer ertelendi aldigim takviyeler rahim kalınlığı mı fazla artırmış bir sonraki ay baştan başlayacağız transfer hazırlığına
Bebegin insallah sana sımsıkı tutunmuştur kuzum çok teşekkürler Senin adına sevindim güzel bir gebelik diliyorum sağlıkla kucağına al insallah sende Emin’im çok tatlı bir anne olacaksınCanım hiç üzülme, ayrıca herkeste olmuyor bildiğim kadarıyla. Benim hala devam ediyor. Dün ilk önce kırmızıydı, sonra kahverengi oldu. Bir pedi doldurdu öyle söyleyeyim. Şimdi hala devam ediyor. Ama kahverengi ve azaldı. Bir iğne verdi doktor, proluton hemen onu vurdurdum. Aralıklar ile vurdurmaya devam edeceğim. İnşallah sonuna kadar devam eder.
Oyyy kıyamam yaa Allah sağlıklı nasip etsin bundan sonra insallahBen o çift çizgiyi kimyasal gebelikte gördüm bir kez ama yine de sakladım belki bi daha göremessem diye hatıra
Bugün 8.gunun sanırım ama senin de oldu inanıyorum boşuna kendini üzme buraya Cuma günü yazacaksın öyle hissediyorum Bebegin seninlefdir insallah belirti aramak tüp bebek icin sanırım çok düşündürücü çünkü ilaçlardan kaynaklı muhtemelen o yüzden şakın moral bozma agrın asaldı diye bence bu iyiye işaretMerhaba herkese, benim de 1 eylülde 2tane 3.embriyosu transferim oldu. 10.güne test günü verdi doktor. Cuma günü testim var. O sırada ister istemez belirti arıyor insan ilaçlardan dolayı göğüslerimde aşırı ağrı oldu mesela ama bu sabah bir kalktım ağrı bayağı azalmış. Tutmadı demek diye düşündüm durduk yere moralim bozuldu
Bugün 8.gunun sanırım ama senin de oldu inanıyorum boşuna kendini üzme buraya Cuma günü yazacaksın öyle hissediyorum Bebegin seninlefdir insallah belirti aramak tüp bebek icin sanırım çok düşündürücü çünkü ilaçlardan kaynaklı muhtemelen o yüzden şakın moral bozma agrın asaldı diye bence bu iyiye işaret
Canım hiç moralini bozma, ben çok gördüm hiç belirtisi olmayıp pozitif çıkanları. Bende 31 Ağustosta transfer oldum.Dün kanamam oldu, bildiğin regl kanaması gibi ama Betahcg değerim 8. günde 156 çıktı. O yüzden hiç endişelenme, düşünme, strese kendini ve bebişini sokma. İyi düşün inşallah iyi olsun.Merhaba herkese, benim de 1 eylülde 2tane 3.embriyosu transferim oldu. 10.güne test günü verdi doktor. Cuma günü testim var. O sırada ister istemez belirti arıyor insan ilaçlardan dolayı göğüslerimde aşırı ağrı oldu mesela ama bu sabah bir kalktım ağrı bayağı azalmış. Tutmadı demek diye düşündüm durduk yere moralim bozuldu
Canım desteğin için çok teşekkür ederim. İnşalllah sende güzel haberleri alırsın, isteyen herkese nasip olur .Bebegin insallah sana sımsıkı tutunmuştur kuzum çok teşekkürler Senin adına sevindim güzel bir gebelik diliyorum sağlıkla kucağına al insallah sende Emin’im çok tatlı bir anne olacaksın
Okudum yazdıklarınızı, umarım hiç bir sorun olmaz ve bebeğin doğuma kadar sıkı sıkı tutunur. Belirti çok aramayacağım demiştim aslında bu sefer çünkü ilaçlar çok yanıltıyor insanı. Ama beklerken sıkıntıdan kendini çok fazla dinliyorsun sanırım :))Canım hiç moralini bozma, ben çok gördüm hiç belirtisi olmayıp pozitif çıkanları. Bende 31 Ağustosta transfer oldum.Dün kanamam oldu, bildiğin regl kanaması gibi ama Betahcg değerim 8. günde 156 çıktı. O yüzden hiç endişelenme, düşünme, strese kendini ve bebişini sokma. İyi düşün inşallah iyi olsun.
Kesinlikle, o yüzden kendinizi meşgul eden bir şeyler bulmak en iyisi. Ben transferin ilk gününden beri çalışıyorum. Bir öncekinde hep yatmıştım. Hep boşluktan belirti aradım. Ama şimdi gün içinde bazen unutuyorum bile durumumu. Size de nacizane tavsiyem meşgul edecek bir şeyler bulmanız kendinizi. İnşallah sıkı sıkı tutunur bebişiniz.Okudum yazdıklarınızı, umarım hiç bir sorun olmaz ve bebeğin doğuma kadar sıkı sıkı tutunur. Belirti çok aramayacağım demiştim aslında bu sefer çünkü ilaçlar çok yanıltıyor insanı. Ama beklerken sıkıntıdan kendini çok fazla dinliyorsun sanırım :))
Aminnnn niye bilmiyorum ama içim kıpır kıpır , sanki Eylül herkese umutla sevinçle gelecekmiş gibime geliyoMerhaba kızlar
Bende dondurulmuş embriyo ile eylül ayında transfer olacaklardanım. Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın. Sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Canım hayırlı olsun transferin inşaallah bebişinin sana tutunma belirtileridir bende 4.gün embriyosu ayın 7 de transfer oldum , benimde kasık batmalarım çok fazla , önceki tedavilerimde hiç böyle hemen transferden sonraki gün olmamıştı , hayırlısı güzel düşünelim bizimle olsunlarMerhaba kızlar 3 eylülde 5.gün embriyosu transferim oldu karnımda ve kaşıklarımda sancı var siz nasıl belirtiler yaşıyorsunuz
Allah ikimizede hayırlısını nasip etsinCanım hayırlı olsun transferin inşaallah bebişinin sana tutunma belirtileridir bende 4.gün embriyosu ayın 7 de transfer oldum , benimde kasık batmalarım çok fazla , önceki tedavilerimde hiç böyle hemen transferden sonraki gün olmamıştı , hayırlısı güzel düşünelim bizimle olsunlar
Allah ikimizede hayırlısını nasip etsin
[/QUOTE
Aminnnn inşaallah
Amin amin , darısı hayırlısıyla hepimizin başınaBende dayanamayıp dün test yaptım (6.gun) ve 5 yıl sonra silikte olsa çift çizgi görmek anlatılamaz bir duygu rabbim devamını getirir inşallah
Aminnnn niye bilmiyorum ama içim kıpır kıpır , sanki Eylül herkese umutla sevinçle gelecekmiş gibime geliyo