Transfer öncesine kadar bende senin gibiydim canım çok sinirli agresif te bir kadın olmuştum, tutmayacak işte biliyorum gibi sözler söyleyip duruyordum , fakat transfer günü TLF hiç susmadı , annem , kayınvalidem , arkadaşlarım eş dost "dualarımız seninle "diyen diyeneydi , bir utandım kendimden anlatamam
verecek olan Allah , sen bilemezsin dedim kendi kendime , sonuna kadar mucadeleni ver sonunda pişman olma dedim ( 1.ci tutmadı çünkü iş yapmıştım , 2.ci tutmadı çok umursamadım o yüzden ,3 .cü çok stesliydim o yüzden tutmadı, yatmadım kalkmadım gibi bahanaler vicdan azaplari ile yedim içimi resmen ) neyse güzel bir abdest aldım yasin ve bazı esmaül hüsnalar okudum kalbimi stresten arındırmaya çalışıp transferimi oldum tüm o kötü enerji gitti , her gün yasin okuyorum ama , bukez ilk 4 gün lavabo ihtiyacı dışında kalkmayacagim , stres yapmıycam , vicdanen kendimi suçlayacak hicbirsey yapmıycam , tam bir teslimiyet halindeyim , çok uzattım affına sığınıyorum ki yazsam dahada yazarım ama bitireyim artık , maddi manevi çok emek verilen bir eksikliğimiz varken üstüne daha da olumsuzlukları çekerek işini zorlaştırma , çocuk işi dünyanın sonuda değil , rabbim elbette ki bizleri de sevindirsin o mutluluğu yaşatsın o kokuyu sindirsin yüreğimize , ama olmuyorsa da vardır bir hayır arkadaşım ❤
, bence hemen kendini hazırla , sana ne iyi geliyorsa onları yap , transferden sonra da bu böyle devam etsin
inşaallah hepimizin hakkında herşeyin en hayırlısını kolaylıkla nasip etsin Allah