• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var. Bugün 10. günüm ve kan verdim. Sabırsızlıkla sonucu bekliyorum. 8. günde regl gibi kanamam oldu ve cok üzüldüm. Yinede 8. günde beta değerim 156 çıktı. Bugünki değişim çok belirleyecek olacak bebişlerim için. Lütfen dua edin kızlar. Bu sefer güzel haber alayım.
İnşallah bir sorun yoktur Allah gönlünüze göre verir 🤲

Benimde 22 eylülde transferim ama sizlerin söylediği gibi estrofem bende aşırı akıntı falan yapmadı kızlar. Bünyeden bünyeye değişiyordur belki paniklemeyin Rabbim hepimizin yardımcısı olsun :dua::KK200:

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var. Bugün 10. günüm ve kan verdim. Sabırsızlıkla sonucu bekliyorum. 8. günde regl gibi kanamam oldu ve cok üzüldüm. Yinede 8. günde beta değerim 156 çıktı. Bugünki değişim çok belirleyecek olacak bebişlerim için. Lütfen dua edin kızlar. Bu sefer güzel haber alayım.
Canım inşallah hayırlı haberler verirsin bize dualarımız seninle bizide bilgilendir 🤲

Bende dayanamayıp dün test yaptım (6.gun) ve 5 yıl sonra silikte olsa çift çizgi görmek anlatılamaz bir duygu rabbim devamını getirir inşallah 🙏
Kuzum hayırlı olsun Adanalı mısınız Ben Adanadayım eğer burdayanız nereye yaptırdınız önerir misiniz memnun olurum aklımda 2 yer var karar veremedim

Doktorunuz yaymanızı önerdi mi bazı doktora günlük yaşamımıza devam edin diyor ama benim kendi düşüncem dinlenmek evde yatmak falan🙈
Hayır canım doktorum hiçbir şeyi yasaklamadı , bundan önceki dok. Hiçbirseyi yasaklamamıştı o yüzden bende çok rahat davrandım neğatifleri görünce aklım başıma geldi , bu yatış yöntemi çevremde tüp bebek yaptirip hamile kalanlardan aldığım bir tavsiye , doktora değil tecrübe ye kulak veriyorum artık 😂🙈🤗

Kizlar transfer sonrası benim 5. Gunumdu benim hiç akıntım olmuyor sizlerde akıntı çok diye yazınca acaba tutmadı mi diye düşündüm
Canım şimdi kızların yazılarını okudumda estrofem kullananlarda akıntı oluyormuş , ben estrofem kullanmıyorum sadece crinone jel kullanıyorum , herhalde bu yüzden akıntım yok , peki sen estrofem kullanıyormusun ?

Ben de 2. gebelik için düşünüyorum tup bebegi ilkini kayseride yaptırdım tuttu 21 aylik oğlum.var Allah herkeese nasip etsin

Transfer öncesine kadar bende senin gibiydim canım çok sinirli agresif te bir kadın olmuştum, tutmayacak işte biliyorum gibi sözler söyleyip duruyordum , fakat transfer günü TLF hiç susmadı , annem , kayınvalidem , arkadaşlarım eş dost "dualarımız seninle "diyen diyeneydi , bir utandım kendimden anlatamam 😰 verecek olan Allah , sen bilemezsin dedim kendi kendime , sonuna kadar mucadeleni ver sonunda pişman olma dedim ( 1.ci tutmadı çünkü iş yapmıştım , 2.ci tutmadı çok umursamadım o yüzden ,3 .cü çok stesliydim o yüzden tutmadı, yatmadım kalkmadım gibi bahanaler vicdan azaplari ile yedim içimi resmen ) neyse güzel bir abdest aldım yasin ve bazı esmaül hüsnalar okudum kalbimi stresten arındırmaya çalışıp transferimi oldum tüm o kötü enerji gitti , her gün yasin okuyorum ama , bukez ilk 4 gün lavabo ihtiyacı dışında kalkmayacagim , stres yapmıycam , vicdanen kendimi suçlayacak hicbirsey yapmıycam , tam bir teslimiyet halindeyim , çok uzattım affına sığınıyorum ki yazsam dahada yazarım ama bitireyim artık , maddi manevi çok emek verilen bir eksikliğimiz varken üstüne daha da olumsuzlukları çekerek işini zorlaştırma , çocuk işi dünyanın sonuda değil , rabbim elbette ki bizleri de sevindirsin o mutluluğu yaşatsın o kokuyu sindirsin yüreğimize , ama olmuyorsa da vardır bir hayır arkadaşım ❤🙏, bence hemen kendini hazırla , sana ne iyi geliyorsa onları yap , transferden sonra da bu böyle devam etsin 😉 inşaallah hepimizin hakkında herşeyin en hayırlısını kolaylıkla nasip etsin Allah 🙏🙏🙏 💞💞
Sürekli gözlerim doluyor artık ilaçların etkisi mi nedir çok hassas bi insan oldum. Allah imtihanımızı en kısa sürede güzel sonuca erdirsin gerçekten zor. Çok teşekkür ederim düşüncelerini paylaştığın için. Bi nebze su serptin 💚

Sürekli gözlerim doluyor artık ilaçların etkisi mi nedir çok hassas bi insan oldum. Allah imtihanımızı en kısa sürede güzel sonuca erdirsin gerçekten zor. Çok teşekkür ederim düşüncelerini paylaştığın için. Bi nebze su serptin 💚
Ben tşk ederim 💞 hormonlar 🔥🔥🔥😰😭😭 insanı tepe takla ediyorlar , buarada ne güzel demişsin Allah imtihanimizi en güzel sonuca erdirsin diye ( aminnnn) en hayırlı şekilde inşaallah 🙏

Kullanıyorum canim ben
Himm anladım canım , yinede içini ferah tut , sonuçta herkesin bünyesi farklı , inşaallah bebişlerimiz bizimledir canım , üzülüp moralimizi bozmayalım,stres yapmayalım , şuan en hassas ve önemli dönemdeyiz , bol dua 🙏 çokça gülümseme 😁 = 🐣🚼olsun inşaallah 💃

Kızlar benim de haftaya transferim :)) yalnız bende bel fıtığı başlangıcı var belim tutuldu dünden beri iki büklümüm annem geldi yakı vurdum belime ama inşallah transfer e dek geçer ağrım bu arada estrofemi günde 3 kere içiyorum ben . Çok şükür hseryim yolunda inşallah bebeklerimden biri veya ikisi nasip olur . Çok sıkıntı çektim hepimiz gibi ve ilk tüp bebek denemem Allah hepimizin yardımcısı olsun canlar dilerim hepimiz guzelnhaberi veririz🥰🥰🌺

Back