• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Bugün transferden sonraki son kontrolüm transfer günüm belli olucak inşallah bir aksilik olmaz bu ay transferim gerçekleşir geçen ay rahim duvarı kalınlaşmadığı için ertelenmilti çok üzülmüştüm inanılmaz bir heyecan var içimde içim kıpır kıpır dua edin kızlar benim için 🙏
İnşallah bit aksilik çıkmaz benimde rahmimde su birikmiş dedi doktorum transfer yapsakta çoçuk tutmaz dedi çok şükür dua ederek transferi yaptırdık içini ferah tut

İnşallah bit aksilik çıkmaz benimde rahmimde su birikmiş dedi doktorum transfer yapsakta çoçuk tutmaz dedi çok şükür dua ederek transferi yaptırdık içini ferah tut
Ayyy inşallah çok teşekkür ederim sanada geçmiş olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşllah bebeğin sım sıkı tutunur sana 🙏

Merhaba beni de aranıza alın ozaman ben geldim 🤗 benim de adet bekliyoruz 3.günü ilaçlara başlıyoruz bir 10 gün sonrasını transfer olur ekim bulmaz galiba diye düşünüyorum . Doktor tatilde olduğundan Ağustos kaldı geç olsun güç olmasın zamanı vardır . Hayırlı ne zaman o zaman olsun .
MuhendisYas MuhendisYas

Kızlar protestan fitil kullanan var mı, ben koyduktan sonra 15 dk uzanıyorum. Kalkınca tekrar akıyor. Hemsire bir miktar akar dedi ama fazla akiyo gibi geldi bana. Böyle bir durum yasayan var mi

Kızlar protestan fitil kullanan var mı, ben koyduktan sonra 15 dk uzanıyorum. Kalkınca tekrar akıyor. Hemsire bir miktar akar dedi ama fazla akiyo gibi geldi bana. Böyle bir durum yasayan var mi
Bende kullanıyorum aynen öyle oluyor hatta sanki hepsini bile vücudum atıyor gibi hissediyorum ama genelde öyle oluyormuş sanırım sorun değilmiş

Bende kullanıyorum aynen öyle oluyor hatta sanki hepsini bile vücudum atıyor gibi hissediyorum ama genelde öyle oluyormuş sanırım sorun değilmiş
Aynen hepsini atiyor gibi demekki normalmiş, ben sabah 2 aksam 2 kullanıyorum.

Arkadaşlar eylülde dondurulmuş transferi olacak olan var mı, estrofem kullanıyorsanız bisey soracağım.iben suan hazirlik asamasindayim trqnsfer icin.fakat estrofem kullanırken y7murtlama olmuyor diye biliyordum ama benim Şu an y7murtlama akintim var,böyle bsy yaşayan oldu mu
Ben de estrofem kullanıyorum. Normalde olmadığı kadar akintim oluyor suanda. Ben de şaşırdım hatta.

Back