Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Benim doktorumda iki embriyo koyucam dedi. Dedim ya ikiside tutarsa? Tutabilir bölünüp 3 tanede olabilir dedi. Secimi bana bırakmadı ama çok kararsızım. Biraz arastirdim iki embriyodan birinin kalitesi kötüyse sağlıklı olanında tutmasına engel oluyormus, vücut atıyormus Bazı doktorlar çift embriyonun şansı artırmadigini söylüyor. Doktorumada güveniyorum. Bilmiyorum. Kafam karıştı benimde

Benim kızım da iki embriyo transfer oldu kızım tutundu bunda da çift transfer oldu ben şansı düşürdüğünü düşünmüyorum

Ayyy valla kuzum teşekkürler hayırlı olsun sen böyle tecrübeni yazmasan ben adet geldi diye oturur ağlatdım herlade peki çok mu az mı geldi öğrenelim ki gerçekten panik olmayalım

Arkadaşlar dondurulmuş transferi icin doktora adetinizin kacinci gunu gittiniz? Az once basladi benim reglim, ama zaten bugun lekelenme seklinde olur persembe gitsem geç olmaz degil mi?
Estrofem ilacına normal kanamanın başladığj ilk gün veya ikinci gün başlatıolar. Perşembe geç olmaz sanki

Kızlar benim transfer ertelendi aldigim takviyeler rahim kalınlığı mı fazla artırmış bir sonraki ay baştan başlayacağız transfer hazırlığına

Ayyy valla kuzum teşekkürler hayırlı olsun sen böyle tecrübeni yazmasan ben adet geldi diye oturur ağlatdım herlade peki çok mu az mı geldi öğrenelim ki gerçekten panik olmayalım
Canım hiç üzülme, ayrıca herkeste olmuyor bildiğim kadarıyla. Benim hala devam ediyor. Dün ilk önce kırmızıydı, sonra kahverengi oldu. Bir pedi doldurdu öyle söyleyeyim. Şimdi hala devam ediyor. Ama kahverengi ve azaldı. Bir iğne verdi doktor, proluton hemen onu vurdurdum. Aralıklar ile vurdurmaya devam edeceğim. İnşallah sonuna kadar devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…