- 26 Mayıs 2020
- 3.301
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.311
- 108
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
Benim doktorumda iki embriyo koyucam dedi. Dedim ya ikiside tutarsa? Tutabilir bölünüp 3 tanede olabilir dedi. Secimi bana bırakmadı ama çok kararsızım. Biraz arastirdim iki embriyodan birinin kalitesi kötüyse sağlıklı olanında tutmasına engel oluyormus, vücut atıyormusBu konuyu ben de düşünüyorum. Çift embriyonun ikisi de tutarsa beraberinde riskler de getiriyor öte yandan ikiz bebek çok çok severimtek embriyo, şansı düşürüyor ama tutarsa da hamilelik bi nebze rahat geçer ikiz hamileliğine göre çoğunluğun fikrini ben de merak ediyorum ?? Tek mi çift mi ☺
Benim kızım da iki embriyo transfer oldu kızım tutundu bunda da çift transfer oldu ben şansı düşürdüğünü düşünmüyorumBenim doktorumda iki embriyo koyucam dedi. Dedim ya ikiside tutarsa? Tutabilir bölünüp 3 tanede olabilir dedi. Secimi bana bırakmadı ama çok kararsızım. Biraz arastirdim iki embriyodan birinin kalitesi kötüyse sağlıklı olanında tutmasına engel oluyormus, vücut atıyormusBazı doktorlar çift embriyonun şansı artırmadigini söylüyor. Doktorumada güveniyorum. Bilmiyorum. Kafam karıştı benimde
İnşallahBenim kızım da iki embriyo transfer oldu kızım tutundu bunda da çift transfer oldu ben şansı düşürdüğünü düşünmüyorum
Hayırlı olsun yaaKızlarr sonucum çıkktı 12. Gün değerim 225 çok şükürDarısı başınıza
Ben 3. gün gittim sorun olmadiArkadaşlar dondurulmuş transferi icin doktora adetinizin kacinci gunu gittiniz? Az once basladi benim reglim, ama zaten bugun lekelenme seklinde olur persembe gitsem geç olmaz degil mi?
Ben 3. Gün gittim sorun olmadi
AmiiiiiinHayırlı olsun yaaAllah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah:) ve bize de nasip etsin inşallaaahh
Kuzum doktoru 3 gün kullan yeterli demiş sanırım bundan sonr kullanacak hiç kullanmamış unutmuşPrednol kortizon canim bebegin tutunmasini desteklesin vucut yabanci gormesin diye bir destek. Hic mi kullanmamis? Belki de onun ihtiyaci da yoktur onlem amacli veriliyor genelde.
Ayyy valla kuzum teşekkürler hayırlı olsun sen böyle tecrübeni yazmasan ben adet geldi diye oturur ağlatdım herladeBugün 8. günüm, sabah adet kanamam başladı, panikledim. Doktor Beta Hcg bakalım hemen dedi.Değerim 153,6 çıktı 8. günde. Su an beklemedeyim. Eğer böyle durum ile karşılaşırsanız lütfen benim gibi panik olmayın, bu negatif bir durum olmayabilir, hatta iyi bir durum bile olabilir.
Benim kızım da iki embriyo transfer oldu kızım tutundu bunda da çift transfer oldu ben şansı düşürdüğünü düşünmüyorum
O cizgiyi ben de hiç görmedim Rabbim bizlere yaşatsın insallahCnm hayırlı olsun darısı başımızaBizde bu çift çizgiyi yıllardır bekliyoruz darısı bütün isteyenlere insaallah
Standart fiyat farklı ücret alinmiyorÇift transferde 2 katı bir ödeme mi oluyor acaba yoksa tüp bebek standart fiyat mı
O cizgiyi ben de hiç görmedim Rabbim bizlere yaşatsın insallah
Ben o çift çizgiyi kimyasal gebelikte gördüm bir kez ama yine de sakladım belki bi daha göremessem diye hatıraO cizgiyi ben de hiç görmedim Rabbim bizlere yaşatsın insallah
Estrofem ilacına normal kanamanın başladığj ilk gün veya ikinci gün başlatıolar. Perşembe geç olmaz sankiArkadaşlar dondurulmuş transferi icin doktora adetinizin kacinci gunu gittiniz? Az once basladi benim reglim, ama zaten bugun lekelenme seklinde olur persembe gitsem geç olmaz degil mi?
Canım hiç üzülme, ayrıca herkeste olmuyor bildiğim kadarıyla. Benim hala devam ediyor. Dün ilk önce kırmızıydı, sonra kahverengi oldu. Bir pedi doldurdu öyle söyleyeyim. Şimdi hala devam ediyor. Ama kahverengi ve azaldı. Bir iğne verdi doktor, proluton hemen onu vurdurdum. Aralıklar ile vurdurmaya devam edeceğim. İnşallah sonuna kadar devam eder.Ayyy valla kuzum teşekkürler hayırlı olsun sen böyle tecrübeni yazmasan ben adet geldi diye oturur ağlatdım herladepeki çok mu az mı geldi öğrenelim ki gerçekten panik olmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?