- Konu Sahibi MuhendisYas
Bana bi transfer sonrasi bi de 5 gun sonrasında verdiler. Sanırım yine verirler. İnşallah sizin de tutar
Banada 100 cc içine karıştırıp transferden 2 gün önce transfer günü bide 3 gün sonra verdiler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana bi transfer sonrasi bi de 5 gun sonrasında verdiler. Sanırım yine verirler. İnşallah sizin de tutar
Benzermiş sizin ne zaman belli oluyor?Banada 100 cc içine karıştırıp transferden 2 gün önce transfer günü bide 3 gün sonra verdiler.
Yarın 12. Günüm, sabah aile hekimime tahlil yaptırmaya gidicem inşallahBenzermiş sizin ne zaman belli oluyor?
Ben raporsuz yaptırıyorum evet oyüzden karşılamıyor sadece transfer sürecindeyken verdiği iğneleri sigorta karşılıyor zaten onlarda çok maliyetli değil buarada sizinde hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırızMerhaba :) Bende bu ay adet olunca iğnelere başlıycam gürkan beyde.. İğneleri sigorta karşılamadı demişsiniz raporsuz mu yaptırıyorsunuz tüp bebeği ?
Çok teşekkür ederim sağolun :) Yeni başlıycam işte. Gürkan beyle bir kez görüştüm. Yani biraz araştırdım tabi. Siz hangi aşamadasınız ? İnşallah hepimiz güzel haberler alırız.Ben raporsuz yaptırıyorum evet oyüzden karşılamıyor sadece transfer sürecindeyken verdiği iğneleri sigorta karşılıyor zaten onlarda çok maliyetli değil buarada sizinde hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız
Siz de pozitif görmüşsünüz hadi inşallah çok güzel bir değer görürsünüz Ben kan da verdim 50 çıktı. 3 gün öncesinden vermiş oldum iyidir değil miYarın 12. Günüm, sabah aile hekimime tahlil yaptırmaya gidicem inşallah
Bence 3 gün erken için güzel bir değer, Allah hayırlısıyla tamamına erdirsinKızlar tahlil günümden 3 gün önce vermiş oldum tahlili 50 çıktı nasıl sizce
İnşallah iki gün sonra iki katına çıkar çok teşekkür ederimBence 3 gün erken için güzel bir değer, Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin ☺
Cnm hayırlı olsun darısı başımıza Bizde bu çift çizgiyi yıllardır bekliyoruz darısı bütün isteyenlere insaallahArkadaşlar bugün transferden sonra 11. Gün idrar testi yaptım dayanamayıp. Yarın kan vericem çok heyecanlıyım ☺
Sağolasın canım darısı isteyen herkesin başınaCnm hayırlı olsun darısı başımıza Bizde bu çift çizgiyi yıllardır bekliyoruz darısı bütün isteyenlere insaallah
Bu estrofem ne ki diyodum forumda çok görüyodum. Bugün ne olduğunu öğrendim meğer transfere hazırlık sürecinde kullanılan rahim hazırlayan ilaçmış.
bana hap yazdı bunun iğne versiyonu da var galiba?
Senn içinde hayırlısı olsun canım benim ilk tüp bebek denemem yumurtalarım toplandı ve donduruldu 2 ay Rahim dinlendirme yaptı gürkan hoca bu ayda transfer sürecine başladık şuan iğneler ilaçlara devam ediyorum geçen gün kontrolüm vardı Çok şükür herşey yolunda progesteron hormonuma ve diğer kan tahlillerime bakıldı ve inşallah perşembe günü transfer olacağımÇok teşekkür ederim sağolun :) Yeni başlıycam işte. Gürkan beyle bir kez görüştüm. Yani biraz araştırdım tabi. Siz hangi aşamadasınız ? İnşallah hepimiz güzel haberler alırız.
Ya kizlar transferin 7. Günü deyim çok afedersiniz ama Progestan fitili transferden önce ve sonraki birkaç gün daha rahat uygulayabiliyorken şimdi hiç bir şekilde rahat girmiyor. Sanki vajinanın iç kısmı daralmış gibi parmağımı sonuna kadar itiyorum ama sanki yarıda kalıyor parmagim. İçim hiç rahat değil ileriye itemedigim için ilaç fayda etmicek gibi geliyor. Sizinde böyle mi oldu nedeni ne olabilir bilgisi olan var mı? Acaba bir gebelik belirtisi olabilir mi bu durum.
bu cok normal bir durum korkmayın, hormonlar dan dolayı rahimde okusan bir durum gebelık belirtisi olarak algılamayınYa kizlar transferin 7. Günü deyim çok afedersiniz ama Progestan fitili transferden önce ve sonraki birkaç gün daha rahat uygulayabiliyorken şimdi hiç bir şekilde rahat girmiyor. Sanki vajinanın iç kısmı daralmış gibi parmağımı sonuna kadar itiyorum ama sanki yarıda kalıyor parmagim. İçim hiç rahat değil ileriye itemedigim için ilaç fayda etmicek gibi geliyor. Sizinde böyle mi oldu nedeni ne olabilir bilgisi olan var mı? Acaba bir gebelik belirtisi olabilir mi bu durum.
Çok teşekkür ederimBu
bu cok normal bir durum korkmayın, hormonlar dan dolayı rahimde okusan bir durum gebelık belirtisi olarak algılamayın
TeşekkürlerZaten onun yarısı falan dökülüyor normalmiş bu