Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

İnşallah bende olucam
Merhaba beni de aranıza alın ozaman ben geldim benim de adet bekliyoruz 3.günü ilaçlara başlıyoruz bir 10 gün sonrasını transfer olur ekim bulmaz galiba diye düşünüyorum . Doktor tatilde olduğundan Ağustos kaldı geç olsun güç olmasın zamanı vardır . Hayırlı ne zaman o zaman olsun .

Hayırlısı olsun hepimiz için

Bugün 6. günüm, çift embriyo transfer ettiler. İnşallah tüm isteyenlerin hayırlısı nasip olur. Evet iğne yakıyor maalesef ama inşallah emeklerimizin karşılığını alırız.
Canım benimde 7. Günüm ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ben 10. Da yapıyım diyorum dayanamıyorum

Canım benimde 7. Günüm ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ben 10. Da yapıyım diyorum dayanamıyorum
Canım heyecanını paylaşıyorum. Bir öncekinde 8 ve 9. günlerde idrar yapmıştım, ikisi de negatif çıkmıştı. Yine de umudumu yitirmeden korku-kaygı dolu bekledim, 10. gün kanda negatifi gördüğümde yıkılmıştım. 3 gün benim için çok zordu. Bu sefer daha rahatım açıkcası o yüzden 9. günde idrar testi yapmayı düşünüyorum. Çıkan sonuç ne olursa olsun hayırlısı diyeceğim. Çünkü bazen idrarda negatif çıkıp kanda pozitifi görenler oluyor. Kan testi için günümü beklemeyi düşünüyorum.

Ahh ahh benim ilk denemem ve sabırsızlanıyorum bi yanom erken gebelik yap diyor bir yanım yapma diyor bende inan ki bende bilmiyorum niye böyle oldum. İğneye gittikçe kendimi sor tutuyorum gebelik testi alıyım diyorum hergğn tek tek yapıyım diyorum sonra saçmalama diyorum morelinimi bozacaksın diyorum şaşkınım yani ne yapacağımı bilemiyorum

Kuzum hayırlı olsun çok duygulandım insallah sımsıkı tutunur ve annesiyle kalır insallah kaçıncı gün test yaptın transferden sonra
Cok tesekkur ederim pozitif kalmaya calisiyorum insallah devam eder.. 29 unda olmustu 3. gun emb. bugun yaptim 9. gunde. Predictorun erken testlerinden

Murat gürkan arıkandayım canım ben sen hangi doktordasın

Tüp bebek iğnelerimi sigorta karşılamadı ben özelde yaptırdım ama bu son yazılan ilaçların bazılarını sigorta karşılıyor evet
Merhaba :) Bende bu ay adet olunca iğnelere başlıycam gürkan beyde.. İğneleri sigorta karşılamadı demişsiniz raporsuz mu yaptırıyorsunuz tüp bebeği ?

Cok tesekkur ederim pozitif kalmaya calisiyorum insallah devam eder.. 29 unda olmustu 3. gun emb. bugun yaptim 9. gunde. Predictorun erken testlerinden
Allahım daim etsin pozitif ol sen hep öyle en güzeli kuzum Allahım yavruna kavuşmayı nasip etsin nasıl mutlu oldum Ekim’e ya da Kasım benim tedavi başlamak icin düşünüyoruz Allah izin verirse

Allahım daim etsin pozitif ol sen hep öyle en güzeli kuzum Allahım yavruna kavuşmayı nasip etsin nasıl mutlu oldum Ekim’e ya da Kasım benim tedavi başlamak icin düşünüyoruz Allah izin verirse
Cok tesekkur ederim Insallah benimle kalacak size de kolayliklar dilerim beklemek gercekten sikinti degil onu anladim zamanla eskiden hemen transfer olsa derdim ama surec yormasin insallah en iyisi nasilsa oyle olsun

selam arkadaşlar. benım bugun adetın 14. gunu dondurulmus transfer olacaktım ancak 6,6 cıktı rahım kalınlıgım. cuma tekrar bakacak ona göre bu ay transfer olacağım yada bır sonrakı aya kalacak.. ilk transferımde rahım kalınlasmıstı ancak bunda ılaclara bantlara ve fitile rağmen 5 gunde 1mm kalınlasmıs böyle birşeyle karsılasan yada bılgısı olan var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…