- 14 Ağustos 2020
- 129
- 161
- 23
- 34
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
Merhaba beni de aranıza alın ozaman ben geldimİnşallah bende olucam
Hayırlısı olsun hepimiz içinO kadar ki artık doktorlara da kanmıyorum onlara kalsa her ay kesin hamileyiz öyle olumlu konuşuyorlar insanı cok umutlandırıyorlar. Doktor her gittiğimde ilerleme şöyle iyi yumurtalar böyle güzel diyor inan heyecanlanamiyorum bile. Yiyecek ekmeği varsa olur diyorum. Negatif görmekten de korkmuyorum artık. Çok zor oldu ama kafamdan bebek olayını atabilmeyi başardım. Tüp bebeğe de başlamamın sebebi amh düşüklüğü. En azindan bir kez embriyo dondururuz canımız ne zaman isterse transfer ederiz düşüncesiyle başladım. Başlamışken de döllenen yumurta olursa transfer edilsin dedik. Hayirlisi bakalim
Hadi gözün aydın , inşaallah sımsıkı tutunsunlar anneye hiç birakmasinlar , dua et bugün benimde transferim varKizlar erken test yaptim pozitif cikti bu sefer benimle kalsin nolur
Canım benimde 7. Günüm ne zaman test yapmayı düşünüyorsunBugün 6. günüm, çift embriyo transfer ettiler. İnşallah tüm isteyenlerin hayırlısı nasip olur. Evet iğne yakıyor maalesef ama inşallah emeklerimizin karşılığını alırız.
En hayirlisini diliyorum insallah hepimiz kucagimiza alirizHadi gözün aydın , inşaallah sımsıkı tutunsunlar anneye hiç birakmasinlar , dua et bugün benimde transferim var
Canım heyecanını paylaşıyorum. Bir öncekinde 8 ve 9. günlerde idrar yapmıştım, ikisi de negatif çıkmıştı. Yine de umudumu yitirmeden korku-kaygı dolu bekledim, 10. gün kanda negatifi gördüğümde yıkılmıştım. 3 gün benim için çok zordu. Bu sefer daha rahatım açıkcası o yüzden 9. günde idrar testi yapmayı düşünüyorum. Çıkan sonuç ne olursa olsun hayırlısı diyeceğim. Çünkü bazen idrarda negatif çıkıp kanda pozitifi görenler oluyor. Kan testi için günümü beklemeyi düşünüyorum.Canım benimde 7. Günüm ne zaman test yapmayı düşünüyorsunben 10. Da yapıyım diyorum dayanamıyorum
Kuzum hayırlı olsun çok duygulandım insallah sımsıkı tutunur ve annesiyle kalır insallah kaçıncı gün test yaptın transferden sonraKizlar erken test yaptim pozitif cikti bu sefer benimle kalsin nolur
Ahh ahh benim ilk denemem ve sabırsızlanıyorum bi yanom erken gebelik yap diyor bir yanım yapma diyor bende inan ki bende bilmiyorum niye böyle oldum. İğneye gittikçe kendimi sor tutuyorum gebelik testi alıyım diyorum hergğn tek tek yapıyım diyorum sonra saçmalama diyorum morelinimi bozacaksın diyorum şaşkınım yani ne yapacağımı bilemiyorumCanım heyecanını paylaşıyorum. Bir öncekinde 8 ve 9. günlerde idrar yapmıştım, ikisi de negatif çıkmıştı. Yine de umudumu yitirmeden korku-kaygı dolu bekledim, 10. gün kanda negatifi gördüğümde yıkılmıştım. 3 gün benim için çok zordu. Bu sefer daha rahatım açıkcası o yüzden 9. günde idrar testi yapmayı düşünüyorum. Çıkan sonuç ne olursa olsun hayırlısı diyeceğim. Çünkü bazen idrarda negatif çıkıp kanda pozitifi görenler oluyor. Kan testi için günümü beklemeyi düşünüyorum.
Cok tesekkur ederim pozitif kalmaya calisiyorum insallah devam eder.. 29 unda olmustu 3. gun emb. bugun yaptim 9. gunde. Predictorun erken testlerindenKuzum hayırlı olsun çok duygulandım insallah sımsıkı tutunur ve annesiyle kalır insallah kaçıncı gün test yaptın transferden sonra
Merhaba :) Bende bu ay adet olunca iğnelere başlıycam gürkan beyde.. İğneleri sigorta karşılamadı demişsiniz raporsuz mu yaptırıyorsunuz tüp bebeği ?Murat gürkan arıkandayım canım ben sen hangi doktordasın
Tüp bebek iğnelerimi sigorta karşılamadı ben özelde yaptırdım ama bu son yazılan ilaçların bazılarını sigorta karşılıyor evet
Allahım daim etsin pozitif ol sen hep öyle en güzeli kuzum Allahım yavruna kavuşmayı nasip etsin nasıl mutlu oldum Ekim’e ya da Kasım benim tedavi başlamak icin düşünüyoruz Allah izin verirseCok tesekkur ederim pozitif kalmaya calisiyorum insallah devam eder.. 29 unda olmustu 3. gun emb. bugun yaptim 9. gunde. Predictorun erken testlerinden
Çok sevindim canım kaçıncı gündü bugün transfer sonrası ve kaçıncı gün embriyo idiKizlar erken test yaptim pozitif cikti bu sefer benimle kalsin nolur
Bugun 9. gun 29 agustosta 3. gun iki embriyo transfer olduÇok sevindim canım kaçıncı gündü bugün transfer sonrası ve kaçıncı gün embriyo idi
Cok tesekkur ederimAllahım daim etsin pozitif ol sen hep öyle en güzeli kuzum Allahım yavruna kavuşmayı nasip etsin nasıl mutlu oldum Ekim’e ya da Kasım benim tedavi başlamak icin düşünüyoruz Allah izin verirse
Kizlar erken test yaptim pozitif cikti bu sefer benimle kalsin nolur
Ayyy canım benim, resmen benim sevincim oldu, bana da ümit verdi. İnşallah sonuna kadar hayırlısı ile gider. Kaçıncı transferinde bu ?Kizlar erken test yaptim pozitif cikti bu sefer benimle kalsin nolur
Cok saol canim burda herkes birbirine seviniyor uzuluyor ayni dertten muzdaribizAyyy canım benim, resmen benim sevincim oldu, bana da ümit verdi. İnşallah sonuna kadar hayırlısı ile gider. Kaçıncı transferinde bu ?
Allah gönlüne göre versin inşallah. Hiç negatif düşünerek bebişleri üzmeyelim. Böyle haberler çok iyi geliyor bana :)Cok saol canim burda herkes birbirine seviniyor uzuluyor ayni dertten muzdaribizBu 4. Denemem oncekinde de pozitifti kimyasal oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?