Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Arkadaşlar tüp bebek icin hastane transferden önce bir çok evrak istiyormuş doğru mu ?
Merhabalar, hatırladığım kadarıyla evlilik cüzdanı fotokopisi, nüfus cüzdanları fotokopisi, ikametgah kağıdı ve bir adet fotoğraf ( hem sizin hemde eşinizin) istemişlerdir. Ama bunları benden yumurta toplama öncesi istediler.

Benim bundan önceki transferim tutmuştu fakat düşük yaptım.devam etmemişti. 6.gününde idrar testinde pozitifi görmüştüm.ne büyük mutluluktu o an
İnşallah yine bu mutluluğu tadar ve sonunda bebeğini kollarını alırsın. Benimde ikinci transferim ilkinde direk negatifi görmüştüm, çok üzülmüştüm. Sonra Allah daha nasip etmemiş diye devam ettim.

Inşallah bu sefer yüzümüz güler Allah nasip etsin.

Öncelikle hepimiz güzel haberler alalım inşallah bende bugun son kontrolüme gittim progestoron hormonuma bakıldı ve doktorum transfere karar verdi 5.gün embrosu 1 tane transfer edilecek şuan folik asit oksapar iğne progestan iğne prednol estroferm tetradox d vitamini b12 vitamini ve 4gün sonrada proluton depot diye Bi iğneye başlacağım sanırım çok fazla ilaç kullanıyorum benim gibi Çok fazla ilaç ve iğne kullanan var mı yoksa bana mı öyle geliyor transferim 4 gün sonra inşallah

En kısa zamanda bebişine kavusursun inşallah canım. Benim transferim yapıldı bende günde 3 kere estrofem, 3 kere progestan hap, 1 kere de iğnesi, follik asit, omega 3, b12 ve coraspin kullanıyorum.

En kısa zamanda bebişine kavusursun inşallah canım. Benim transferim yapıldı bende günde 3 kere estrofem, 3 kere progestan hap, 1 kere de iğnesi, follik asit, omega 3, b12 ve coraspin kullanıyorum.
Canım sende en kısa zamanda güzel haberleri alırsın inşallah kaçıncı günündesin transferinin? ama bu progestan iğnesi çok ağır bir iğne sanırım bugun ilk iğneyi vururdum kabadan ve bacağımı kaldıramıyorum resmen kötü bişey mi oldu diye korkuyorum açıkçası

Bugün 6. günüm, çift embriyo transfer ettiler. İnşallah tüm isteyenlerin hayırlısı nasip olur. Evet iğne yakıyor maalesef ama inşallah emeklerimizin karşılığını alırız.

Bugün 6. günüm, çift embriyo transfer ettiler. İnşallah tüm isteyenlerin hayırlısı nasip olur. Evet iğne yakıyor maalesef ama inşallah emeklerimizin karşılığını alırız.
Az kalmış senin sonucunu almana inşallah rabbim gönlüne göre verir güzel haberlerini bizimle de paylaş canım

Benim de ilaclarim çok fazla neredeyse aynı iilaclar bugün transferim oldu siz nerede tedavi görüyorsunuz

Bu transfer öncesi hazırlık ilaçkarı sanırım çom maliyetli oluyomu ilaçlar

Mrb arkadaslar bende ıgne ve yumurta catlamasını önleyıcı iğne vurunuyorum. Salı yada carsamba yumurtam toplanacak. İlk tüp bebek tedavim. Transfer opu dan ne kadar sonra olur

Hanımlar şu an yumurta takibi aşamasındayım. Tedavinin 6. günü bugun. Çarsamba günü yumurta toplama yapilacak bir aksilik olmazsa. Doktor 8 tane yumurtamın olduğunu söyledi. Kasıklarımda ağrılar batmalar başladı. Sizin de böyle olmuş muydu yumurta toplama öncesi?

Evet normal. Her ay 1 yumurta çatlarken ilaçlarla hepsi gelişip çatlıyor. Bu yüzden normalden fazla şişkinlik , kramp, ödem olabiliyor

Mrb kızlar, dondurulmuş transferi icin bugün 2. Kontrolüm vardı. Haftaya cumartesi transfer gunu belirlendi.adetimin 16. Gününe denk geliyor.erken değil mi ?

Merhaba Lupenda, benim de transfer gunum cumartesi. Sanirim rahim kalinligina gore karar veriyor. Cok heyecanliiii

Kızlar Bem de kahverengi bir akıntıbaşladı.sanırim bu ay iptal etcem transferi, daha önce estrofem kullanırken h8c böyle bir durum yaşamadım çünkü

Mrb kızlar, dondurulmuş transferi icin bugün 2. Kontrolüm vardı. Haftaya cumartesi transfer gunu belirlendi.adetimin 16. Gününe denk geliyor.erken değil mi ?
Illaki 21 olması gerekmiyor rahım zarı 8 ve ustu kalınlıkta ise ve guzelm gprunuyor sa transfer gerceklesır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…