eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Havinim sağol canım geldiler çok şükür. Önümüzdeki ay Şubat'ta yani bi kontrole gidip start vermeyi planlıyorum inşallah.

Ayşegül kız valla benimde aklıma geldi hulusiye :))))

canım benim hadi inş ilk adımı atacaksın yani rabbim bu sefer kolaylaştırsın zorlaştırmasın işlerini inş

Ay bende ağlıyorum hüngür hüngür bi zelişin yazıklarına gülüyorum
bi yandanda gözyaşlarım kuzum için akıyo durduramıyorum
Bakalım kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız
Yapma böyle canım benim. Her hamilelikte var böyle ihtimaller. Senin sadece genetik testinin farkında olduğu için Dr.lar bu ihtimalden direk bahsetmiş sana. Nolur bak üzme bebeğini o farkında şimdi kendi için ağladığının. Hadi bakem toparlan
Kızlar sonuç koca bir negatif haber vermek istedim. Çok üzgünm

Offf ya. Ne diyim. Herşeyi teselli için söylemiş olacaz. Çok zor biliyorum ama emin ol atlatacaksın bir çoğumuzun atlattığı gibi. Rabbim en kısa zamanda gönlündekini versin inşallah. Allah'a emanet ol.

Hayırlı uğurlu olsun canım kırmızların az kaldı seninde firgolarına kavuşmana

canım benim hadi inş ilk adımı atacaksın yani rabbim bu sefer kolaylaştırsın zorlaştırmasın işlerini inş

İnşallah kızlar 1 ay daha bekleyim Dr.a gitmek için dedim. Az daha kafa dinleyim sonraki protokolmü neyse işte testlerde falan sorun çıkmazsa hemen dondurmalarıma kavuşacam inşallah

İnşallah kızlar 1 ay daha bekleyim Dr.a gitmek için dedim. Az daha kafa dinleyim sonraki protokolmü neyse işte testlerde falan sorun çıkmazsa hemen dondurmalarıma kavuşacam inşallah

inş canım inş sende kendini hazır hissettiğinde bebişlerini alırsın göbüşüne hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…