Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha embriyo halindeyken tespit edebiliyorlar mı ki o kadar detayı? yani sorun var der de ne sorun olduğunu bilebiliyor mu gerçekten? mervecim iyicene düşünüp taşının inşallah Allahım doğru kararı vermeniz için yardımcınız olsun. inşallah verdiğin karar hayırlı olsun canım. bebeğiniz sağlıklı doğsun inşallahhhh.
sen niye ki kendini ev işlerine verdin iki gündür? kocana hamaratlığını mı ispat ediosun tazece? :))) iyi mi aranız bu arada epeydir sormadım.
sakın moralini bozma ..bak sana gerçek olan bişey anlatacağım...böyle gentik sorunu olan bi çift hamilelik kontrolünde bbeğin sakat hatta 2 kol ve bacaklarının olmadığını öğrenmişler..dr..onlara bebeği isterlerse alabileceğini söylemiş fakat baba ..hayır biz yıllardır bu bebeği istiyoruz rabbim demekki böyle uygun görmüş onun verdiğine şükürler olsun diye şükr etmişler aylar sonra doğum olmuş... gördüklerine ne anne nede baba nede dr..lar inanamamış..çocuk tamamen sağlıklı...ben çok kısa anlattım sana ...tatlım korkma hiç bişey olmaz bazen dr.lar tedbir amaçlı bunları anlatıyorlar ama ben sanmıyorum öyle bişey olduğunu...rahat ol ve moralli bi hamilelik geçir rabbime sığın o küçücük bir nutfeden insan meydana getiriyor rabbim büyük..
amin canım inşallah sorun çıkmaz...
kırkladın yavrum evi:)))))senden her eve lazım:))
iyi akşamlar tatlım hoşgeldin.))burda 3. hatta 4. tüp yapanlar var moralini bozma rabbim bi gün mutlaka verecektir..sorununuz ne..doğru yerdesin kal burda bak nasıl moralin düzelir:))
iyi akşmlar hoşgeldin, Allah sabr versin, bir dahaki denemeyi ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun tedavine sürecinde burda bizimle olabilirsin sıkıntılarını paylaşabilirsin, dua etmekten başka birşey yok canım, sizdeki sıkıntı ne..
abla sen yabancı değilsin sana günlüğüm 100 lira olur:::))))bide uçak param var ama olmaz olmaz.bir etli ekmeğe gelirim abla sana.
Ay benim gene sinirlerim bozuldu az önce eşimin kucağına oturdum hüngür hüngür ağladım
şimdide gülesim geliyo hey yarabbim
:)))) oldu anlaştık ben sana 150 veririm çok güzel çalışıyorsun demeden yapıyorsun bak:)) yemek molanda etliekmek olur:))üstüne fırın kebabı...en sonda künefe ok:)))
moralini bozdu dimi doktor, sevmedm ben onu, sen sur hastanesine gel bide ya fatmanur beştay bal gibi muaynesi 27 tl, bak onu araştır netten çok tatlı psikolog gibi
sakın moralini bozma ..bak sana gerçek olan bişey anlatacağım...böyle gentik sorunu olan bi çift hamilelik kontrolünde bbeğin sakat hatta 2 kol ve bacaklarının olmadığını öğrenmişler..dr..onlara bebeği isterlerse alabileceğini söylemiş fakat baba ..hayır biz yıllardır bu bebeği istiyoruz rabbim demekki böyle uygun görmüş onun verdiğine şükürler olsun diye şükr etmişler aylar sonra doğum olmuş... gördüklerine ne anne nede baba nede dr..lar inanamamış..çocuk tamamen sağlıklı...ben çok kısa anlattım sana ...tatlım korkma hiç bişey olmaz bazen dr.lar tedbir amaçlı bunları anlatıyorlar ama ben sanmıyorum öyle bişey olduğunu...rahat ol ve moralli bi hamilelik geçir rabbime sığın o küçücük bir nutfeden insan meydana getiriyor rabbim büyük..
amin canım inşallah sorun çıkmaz...
bizimde gelesimiz geldi ama![]()
:)))) oldu anlaştık ben sana 150 veririm çok güzel çalışıyorsun demeden yapıyorsun bak:)) yemek molanda etliekmek olur:))üstüne fırın kebabı...en sonda künefe ok:)))
valla toplanın gelin ne güzel olur:)) evim çok geniş gelin valla :))hem sizi konyayı gezdiririm ....mevlana falan ayy ne güzel olur ne kaynatırız ama:))
tüp bebek süreci çok zor
Mervecim canım durumun böyle olmasına çok üzüldüm. Rabbim ne evlatsızlıkla ne de evlatlarımızla sınamasın inşallah. Kızlar yazmışlar hep sağolsunlar benim çevremdede hamileyken bebeğin sakat aldır diyen Dr kar oldu senin gibi genetikte sıkıntısı olup çocuğun sakat olur denilen arkadaşlarımda var ama maşallah hepsinin bebişi sapasağlam. Dr. Un bi ihtimal üzerine öyle demiş bence çok takılma dua et ve hamileliğinin tadını çıkar. Eminim şuan Allak pullaksın ama geçecek bebişini şağsalim kucağına aldığında hepsi unutulacak buna canı gönülden inanıyorum dualarım seninle
abla yarı ordayım.. şaka bir yana iki kere konyaya geldim mevlana hz ziyarete biri üniversiteden gelince hayırlısıyla iş bulayım diye gitmiştim.biride geçen sene bu zamanlar tüp öncesi hayırlı bir evlat için dua etmeye gelmiştik eşimle tabi dua heryerde olur ama orda sanki başka.birde ilkinden sonra hemen iş bulmuştum ondan heralde tüpe başlamadan önce gelmek istedim.neyse ziyaretimizi yaptık duamızı ettik çıktık bir amca dediki bize tam karşısında mezarlık varya türbenin orda bir zatın mezarı varmış adını unuttum onuda ziyaret edin.neyse girdik mezarlığa ara ara bulamıyoruz sonra böyle küçük bir mezarın önünden geçtik eşime dedimki bu mezarmı bebek içinmi acaba falan sonra devam ettik aramaya bulamadık eşim dediki geri dönelim mezarlıktan çıkıcaz bank vardı dur dedi şurda oturup yasin okıyim o zata öyle çıkalım.o okuyor ben dinliyorum tabi içimden duam aynı. bir kaç kişi geldi birinin kucağında battaniye var meğer içinde bebek var doğduktan iki gün sonra ölmüş 3 5 kişi falanlar çok değil az önce gördüğüm mezarın karşısına oturmuşuz tam.bebeği mezara koydular üstüne toprak atıyorlar hoca dua okuyor annesi sarılmış başka bir mezar taşına ağlıyor ben hüngür hüngür ağlıyorum eşim yanımda yasin okuyor ama varya sanki saatlerce ağladım orda zaman geçmiyor. annesi ağlıyor ben ağlıyorum eşim başladı ağlamaya.Allahım dedim biz ist dan kalktık geldik buraya neye dua etmeye sen nasıl bize gösterdin başkalarının imtihanının daha zor olduğunu yani okadar aradık zatın mezarını sonra bilmeden bebek mezarının karşısına oturduk falan çok ibretlik bir olaydı.sonra eşim gitii baş sağlığına doktorlar demiş yaşamaz alalım diye kadın aldırmak istememiş artık nasıl bir hastalığı vardıysa.Allah anasına babasına mükafatını versin özellikle de anasına.
ama galiba ben yeterince ibret alamadım herhalde depresyona girdim negatiften sonra.Allah beni affetsin.[/
allahım sabır versin anneye babaya....evet üçler mezarlığı..orda çok zat yatar üçle beşler yediler derler burda...hep zatı muhteremdir yatanların çoğu mevlanaya komşudurlar...benim 11. kat ve mevlana yı görüyorum balkonumdan çok yakın değilim ama uzakta değilim merkeze...tekrar gelirsen beklerim..mevlana hazretlerinin kabrinide görmüşsündür babsı ile yan yana yatıyor...önce babası vefat ediyor ardından oğlu mevlana hazretleri vefat ediyor..ve mevlana hz. defnedilince babası ayağa kalkıyor oğluna olan saygısında:)) halada babası ayakta görmüşsündür.....