eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

benim kontrolüm iptal oldu kuzuu doktorum hastalanmış pazartesi gideceğim...

canım benim kontrolün iptal olmuş sıkıntı olmasında varsın 2 gün geç gör bebişlerini

iyiyim allaha şükürler olsun...tedavi için gün sayıyorum:) genetik testlerin sonuçlarını merakla bekliyorum....

canım rabbimin izniyle genetik test sonuçların inş güzel çıkacak
Kızlar huhhhhhuuuuu benim beklenenler geldiİnşallah adam gibi düzene biner bundan sonra. Hepinize hayırlı cumalar diliyorum gönlünüzde ne varsa Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah

hadi gözün aydın canım seninkiler teşrif etmiş inş bundan sonra düzene girerde sende tedaviye başlamak için ilk adımı atarsın canım

burdayım bebeğim bir aralar giremedim nete şimdi dört gözle ocak 16 yı bekliyorum..kaçmadım kaçarmıyım adete az kaldı bugün duygusal moddayım:)

demet canım inş hayırlısıyla bu tedavinin sonu güzel olacak rabbim dolduracak kucağını inş

merve canım rabbimin izniyle kuzumuz sağlıklı doğacak doktorlar hep olasılıklar üzerine konuşur sen moralini bozma rabbime sığın tevekkül et rabbimin izniyle bebeğin sağlıklı doğacak rabbim bunca çektiklerinin mükafatı kuzunu sağlıklı sıhatli dünyaya getireceksin asla olumsuz düşünme rabbim yoktan var edendir sen rabbime sığın bizlerde sana dua edeceğiz canım

sana bir ay önce okuduğum ama gerçek bir hikaye anlatayım bir çiftin uzun yıllar çocuğu olmamış tam çocuğumuz olmaz artık çocuk düşüncesinden vaz geçmişler kadın birgün fenalaşmış doktora getirmişler hamile olduğunu öğrenmişler tabiki kadını eşi eşinin ailesi almış baş tacı yapmışlar kese kalp atışı derken çocuk anne karnında 5 aylık olmuş ve doktorlar kadına senin çocuğun doğsa gözleri az görecek kulakları belki hiç işitmeyecek zekasıda tam olmuyacak yani bu çocuğu dünyaya getirirsen yarım bir evladın olacak istersen biz bunu anne karnında sonlandıralım hayatını demişler kadın ben çocuğumdan vazgeçmem demiş ve eve gelmişler eşi kadının ne karar verdin sürekli çocuktan vaz geç diye baskı yapıyo ve kadın severek evlendiği eşini artık bırakıp ailesinin yanına gidiyo bu yıllar sonra bana rabbimden hediye ben nasıl canımdan vaz geçerim yarımsa da tomarsada bu benim evladım diyo ve her denilen konuşmaya kulağını tıkıyo ve sadece rabbine sığınıyo her kontrolunde de doktor aynı şeyleri söylüyo kadına ama zaman doluyo ve çocuk doğuyo kadının eşi bin pişman karısından özür dilemeye geliyo çocuğununda yarımda olsa rabbimden hediye olduğunu ona anlıyo ve hastane odasına geliyo hemşirede tam o esnada bebeği emzirmesi için anneye uzatıyo ve anne evladım nasıl diyo hemşireye hemşirede diyoki maşallah çok sağlıklı bir çocuyğunuz var rabbim size bağışlasın diyo kadın şaşkın ama doğuma kadar bana doktorlar hep yarım çocuk doğuracağına aldır dediler diyo hemşirede yok tüm tetkikleri yapıldı zekasına kadar hiç bir sorun yok diyo tabiki kadın seviniyo ve rabbime güvenmenin mükafatını rabbim misliule ona veriyo

canım sende rabbime sığın güven rabbimin izniyle herşey yolunda gidecek canım

tamam katlanıyoruzda sonuç olumlu olsa onca katlandığımıza değecek
Eee her şeyi göze alıp öyle başlıyoruz
hiçbir şeyin garantisi yokki
İmtihan diye bişey var sonuçta
bu dünyaya her şey güllük gülistanlık olacakta bizde sefasını süreceğiz diye gelmedik
bu dünyanın öbür dünyasıda var canım
böyle düşün

Ay canım tüylerim diken diken oldu valla gözlerim doldu okurken
olmaması ayır bi dert olması ayrı asilin dediği gibi işte
ne bileyim evlat olunca söz konusu insanın beyni devre dışı kalıyo duygular ve kalp öne geçiyo
ama Çok şükür inançlı bir insanım her şeyin Rabbimden geldiğini biliyorum
ona sığınıyorum güveniyorum

Kuzucum ağlattın beni. Kıyabilirmi.insan hiç. Ama unutma kaderi değiştiren tek şey dua imiş. Rabbim biliyor gönlümüzü bak gör demedi deme senin sıpacık sağsalim doğacak. Ya bide şöyle düşün çok sıkıntılı bi durum olmuş olsaydı 3 aya kadar belli ederdi kendini çok şükür atlattın o dönemleri. Ve transferden önce hücrelere bölünüyo ya ordada sıkıntı çıkardı belli ederdi kendini diye düşünüyorum.

İyi akşamlar anneler ve anne adayaları....

sakın canını sıkma canım..Miniğini düşün doktorlar hiç bir zaman garanti vermezler...Hep ve her zaman olumlu düşün...Böyle denipte mucizeler o kadar çok ki.Hep iyi olan örnekleri düşün.Eşimin yengesine de böyle şeyler dediler çocukda hiç bir sorun olmadı ve şu anda 10 yaşında.bunlardan çok var yani...Her şey güzel olucak ....

Havinim sağol canım geldiler çok şükür. Önümüzdeki ay Şubat'ta yani bi kontrole gidip start vermeyi planlıyorum inşallah.

Ayşegül kız valla benimde aklıma geldi hulusiye :))))

Ay bende ağlıyorum hüngür hüngür bi zelişin yazıklarına gülüyorum
bi yandanda gözyaşlarım kuzum için akıyo durduramıyorum
Bakalım kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız

canım sen rabbime sığın bizde sana dua edeceğiz hep duamdasın zaten rabbim kuzunu sana bağışlıyacak ve kuzun sağlıklı sıhatli olacak rabbimin izniyle

Havinim sağol canım geldiler çok şükür. Önümüzdeki ay Şubat'ta yani bi kontrole gidip start vermeyi planlıyorum inşallah.

Ayşegül kız valla benimde aklıma geldi hulusiye :))))

Hayırlı uğurlu olsun canım kırmızların az kaldı seninde firgolarına kavuşmana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…