eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

:))))))))) ben yok muydum?
yok valla miragem bi tek ayşegülü gördüm sabah uyandığımda çok güldün kendime ne kadar yer yetmiş hayatıma dedim
iyiyim çok şükür kendimi ocak 16 ya hazırlıyorum biraz korkuyorum da ne bilim karışık duygular sen nasılsın.

hadi yaaa ne güzel canım hiç korkma Allah izniyle olacak zaten sen daha öncede hamile kalmıştın bu seni için çok büyük bi avantaj tatlım

inşallah rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin....evet tutmuşlardı genetik tahliller falanda normal çıktı işte ben kuruntu yapıyorum dimi:)kocamda ne korkuyorsun diyo olacaksa olacak olmayacaksa ne yapalım nasip diyo biz birbirimizi çok seviyoruz belki de çocuğumuz olamayacak diyor sen sıkma canını iyi ol yeter diyo falan filan ayrıca sigarayıda ondan gizli içiyorum arada işte bu kuruntulardan:) gece yatıyor benim uyku kaçıyor bende mutfakta sigara keyfi yapıyorum nasılım:)

hiç iyi fikir değil bu tatlım inş. tedaviye başladığında da bırak

ben işi yüzsüzlüğe vurdum artık karşısında da içiyorum kocamın :) yarından sonra bırakırım ama herhalde. bakalım bi doktor ne diyo yarın.

haklısın canım bende farkındayım ama biliyrsun yine yapıyorsun oluyor..ben şimdi mutfağa geçeyim yemek yapayım öpüyorum görüşürüz..

allah seni hayatın boyunca güldürsün emi:)) kahkahalarla güldüm...annem karşımda hayırdır cennetten müjdemi geldi dedi:)) yok yok meşhur oldum dedim:)) evet vallahi benimde içime işlemiş konular birbirimizi görmesekte kırılabiliyoruz incinebiliyoruz..inşallah bi daha böyle konular olmaz burda....elfayıda çağırın gelsin ve konu konu kapansın...yeminle burda herkez iyi niyetli ve konu edilecek bi konu bile yok...o kızın kırık ve üzgün gitmesi beni üzüyor sanırım sizleride üzüyordur..şu isteklerimizin üstüne nolur kimse kırılmasın incinmesin.....

Aman canım oluyor böyle şeyler işte. Kimse sınanmadığı bişeyin acısını bilemez. Bu lafların dokunacağını ne bilsinler. Sen salla gitsin bu arada rüyana çok güldüm ne diyim sana emi:))
Allah kolaylık versin kuzum geç olacak sen işten çıkmaya dikkat et kendine. Güzel dileklerin için çok sağol sizler böyle dedikçe daha bi umut doluyor içime
asiliiiim gözün aydın canım. rahatlarsın şimdi biraz. bu durumda yeni tedaviye ne zaman başlayacaksın?
Sağol canım. Şubat'ta bi kontrole gitmeyi planlıyorum inşallah. Dr. Ne derse ona göre yol alacaz artık. Seninde yarın kontrolün varmış hayırlı haberlerle gel bi umutta sen ol bizlere inşallah

o zaman şöyle anlaşalım. pazartesiye kadar ya o gelmesin ya ben gelmeyeyim, biraz uzak duralım. konu da tamamen unutulsun. sonra sıfırdan alırız. çünkü bir anda her söylediğimizi her okuduğumuzu unutamıyoruz. o da bana bir sürü şey söyledi. Allaha havale etti, bekle böyle yaparak başarıyı yakalarsın gibi birşeyler söyledi. bunlar benim kafamdan bir çıksın. aynı şekilde benim de ona düşüncesiz falan dediğim onun kafasından çıksın. sonra biraraya gelelim.

ayrıca başka topic arama çalışmalarım daha çok artistleşmeme neden oldu :))) nasıl canavar gibi sahip çıkmıştım ben topiğime ilk açtığımda. geceli gündüzlü başında oturup kadro oluşturmuştum. ocağın ortasındayız ocak topiği sabahtan akşama kadar 1 sayfa ilerlemedi. yani çıkıcam diorum ama çıkarsam da sokakta kalcakmışım yani. ya başka topic aççam ya topiğimize sahip çıkıcam öyle bir durum var :)

Sağol canım. Şubat'ta bi kontrole gitmeyi planlıyorum inşallah. Dr. Ne derse ona göre yol alacaz artık. Seninde yarın kontrolün varmış hayırlı haberlerle gel bi umutta sen ol bizlere inşallah

hadi canım inşallah.

Doktordan geldik.tahlil sonuçlarımı gösterdim.ilaçlara devam inşallah
ama benim moralim bozuldu.Bende genetik bozukluk var kızlar
kromozom translokasyonu yani sağlıklı çocuğa sahip olma ihtimalim %20
Bebeğin zeka özürlü olma ihtimali varmış doktor amniosentez yapalım dedi
ben kabul etmedim hayır istemiyorummm yapamam bunu ona
dış görünüşünde bişey yok down sendromluda değilmiş
ama bendeki bu sorundan dolayı muhakak bi iz bırakırmış
Allah'ım ben inanıyorum sana sığındım inşallah bebeğim sağlıklıdır yarabbim
Kimseyi bununla sınama çok zor çook

evet mirage gittim moralimde bozuktu ya önüme ne geldiyse yedim
hıncımı onlardan çıkardım ahh böreklerr simitlerr poğaçalar
hala tokum:)

Hkere sonra anlatacağım doktoru sana canım özelden yazarım birazdan çıkacağım
akşam gelince yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…