web uzmanı canım..şark yaptımı eşin, görevden dolayımı istanbula geldiniz, nerelisin çok sordum
canım nasipse gelirsiniz inş iskender yemeye uzak değil yinede bu düşünce
est canım ya
yok daha doğu görevimiz duruyo
bu sene haziranda öıkabilir yada seneye
diyorum seneye çıksa keşke
biz adıyamanlıyız cnaım siz?
Valla canı gönülden tebrik ediyorum seni. Bende zayıflayacamda inşallah ama bu sefer diyetisyene gitmeye karar verdim. Ayarlayabilirsem inşallah kaç haftadır gidecem gidemedim. Dr. Um bi kaç kilo bile versen transferden önce tutunmaya yardımcı olur dedi Banada bi gayret geldi bakalım.
İyi geceler Allah'a emanet ol
Bi rahatlayacam ki hemde nasıl sorma
çoook uykum geldi kızlar. ben kaçıyorum. Allah rahatlık versin hepinize...
havinim gerçekten övüldüğü kadar lezzetlimi peki oranın iskenderi
bizde inşallah bebeğimiz doğarsa geliriz oralara
inşallah iyi biryerler çıkar canım, balıkesirliyiz bizde.
havinim gerçekten övüldüğü kadar lezzetlimi peki oranın iskenderi
bizde inşallah bebeğimiz doğarsa geliriz oralara
canım ben diyetisyene gitmedim çünkü diyetisyenin listesini az çok biliyom ve bana hiç hitap etmiyo o listeler ben patates kızartması pilavla bile bekarken rejim yapmış insanım önce vucudumuzun düşmanını kiloya neden açan gıdaları bulalım sonra zayıflıyo insan bir şekilde
İnşallah canım hani bu sene rabbim kısmet ederse tam doğuma geliyo tayinler
hem o hemde taşınma işini yapamamki
aa ne güzel ama doğma büyüme ist. demi
canım gerçekten çok lezzetli bizede yemek nasip oldu, ama iki kere Ulu camiye gitmek istedim ikiside nasip olmadı, birinde kırmızılı günündeydim, diğerindede tadilat vardı geçen seneydi galiba
evet canım ist.liyim,avrupa yakasındaydım daha 1 senedir anadolu yakasındayım iş sebebiyle.sen nekadardır istanbuldasın
bizde 3 sene oldu canım burdayız ilk görev yerimiz
bakalım bundan sonra nerelere gideceğiz kimlerle karşılaşacağız
Canlar geç geldim erken gidiyorum. Az işlerim var bugün bende çamaşır asacam sabahtan beri elim değmedi. Sizde geç kalmayın yatın sonra oku oku bitmiyor başım dönüyor. Öpüldünüz ve unutmayın seviliyorsunuz
NOT: mesajımın sonundaki ikonda yeni favorim. Nasıl tatlı :))
Muhakkak öyle tabi şimdiye kadar verdim aldım bu seferde bi gidiyom bakıyımda dedim. Biraz sporada başlayacam inşallah. Kendimi şartlandırıyım her diyetisyene kontrole gittiğimde şu kadar daha veriyim diyerek diye devrik bi cümle oldu toparlayamadımama sen anladın sanırsam
Canlar geç geldim erken gidiyorum. Az işlerim var bugün bende çamaşır asacam sabahtan beri elim değmedi. Sizde geç kalmayın yatın sonra oku oku bitmiyor başım dönüyor. Öpüldünüz ve unutmayın seviliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?