eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

web uzmanı canım..şark yaptımı eşin, görevden dolayımı istanbula geldiniz, nerelisin çok sordum

est canım ya
yok daha doğu görevimiz duruyo
bu sene haziranda öıkabilir yada seneye
diyorum seneye çıksa keşke
biz adıyamanlıyız cnaım siz?

canım ben diyetisyene gitmedim çünkü diyetisyenin listesini az çok biliyom ve bana hiç hitap etmiyo o listeler ben patates kızartması pilavla bile bekarken rejim yapmış insanım önce vucudumuzun düşmanını kiloya neden açan gıdaları bulalım sonra zayıflıyo insan bir şekilde

havinim gerçekten övüldüğü kadar lezzetlimi peki oranın iskenderi
bizde inşallah bebeğimiz doğarsa geliriz oralara

canım gerçekten çok lezzetli bizede yemek nasip oldu, ama iki kere Ulu camiye gitmek istedim ikiside nasip olmadı, birinde kırmızılı günündeydim, diğerindede tadilat vardı geçen seneydi galiba

inşallah iyi biryerler çıkar canım, balıkesirliyiz bizde.

İnşallah canım hani bu sene rabbim kısmet ederse tam doğuma geliyo tayinler
hem o hemde taşınma işini yapamamki
aa ne güzel ama doğma büyüme ist. demi

havinim gerçekten övüldüğü kadar lezzetlimi peki oranın iskenderi
bizde inşallah bebeğimiz doğarsa geliriz oralara

canım bilmemki lezzetlimi ben et sevmediğimden hiç merak edipte yemedim yazın kardeşim geldiğinde gittik kapalı çarşı falan yaptık abla dedi bursada iskender yemeden dönülmez dimi girdik restoranta ben köfte yedim kardeşim iskender yani tadı güzelmiş öyle dedi

Muhakkak öyle tabi şimdiye kadar verdim aldım bu seferde bi gidiyom bakıyımda dedim. Biraz sporada başlayacam inşallah. Kendimi şartlandırıyım her diyetisyene kontrole gittiğimde şu kadar daha veriyim diyerek diye devrik bi cümle oldu toparlayamadım ama sen anladın sanırsam

İnşallah canım hani bu sene rabbim kısmet ederse tam doğuma geliyo tayinler
hem o hemde taşınma işini yapamamki
aa ne güzel ama doğma büyüme ist. demi

evet canım ist.liyim,avrupa yakasındaydım daha 1 senedir anadolu yakasındayım iş sebebiyle.sen nekadardır istanbuldasın

canım gerçekten çok lezzetli bizede yemek nasip oldu, ama iki kere Ulu camiye gitmek istedim ikiside nasip olmadı, birinde kırmızılı günündeydim, diğerindede tadilat vardı geçen seneydi galiba

Afiyet şeker olsun canım
tüh şanssızlığa bak hep öyle olur zaten
illa o güne denk gelir

evet canım ist.liyim,avrupa yakasındaydım daha 1 senedir anadolu yakasındayım iş sebebiyle.sen nekadardır istanbuldasın

bizde 3 sene oldu canım burdayız ilk görev yerimiz
bakalım bundan sonra nerelere gideceğiz kimlerle karşılaşacağız

Canlar geç geldim erken gidiyorum. Az işlerim var bugün bende çamaşır asacam sabahtan beri elim değmedi. Sizde geç kalmayın yatın sonra oku oku bitmiyor başım dönüyor. Öpüldünüz ve unutmayın seviliyorsunuz

NOT: mesajımın sonundaki ikonda yeni favorim. Nasıl tatlı :))

göbekmi atıyor o ikon iyi geceler canım bizde yatarız birazdan..

canım anladım anlamazmıyım benim evde yaptığın günlük sporlarım vardı bisiklet çevirirdim ip atlardım mekik çekerdim bacak bel bölgem için de sporlar yapardım sabah 1 saat akşam 1 saat günde 2 saat sporum vardı suyu çok içiyodum hep ılık yazın bile yağ yakımında faydalıya hemde limonlu ılık su bir bardakta özelllikle ac karnına içerdim çayımı çokk şekerli içerdim onu bıraktım ıvır zıvır çok yeredim onları bıraktım hiç yemek yemezdim yeme düzeni koydum oda çok işe yaradı inş sende hayırlısıyla kilo verirsin canım

iyi geceler kolay gelsinn hee çok datluu aynı benim gibi

canım benim hayırlı geceler sana kocaman öpüldün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…