ayy canım ne güzell yaa ama annengil zaten yakın sayılır sana
bizimkiler uzakta valla demekki kayınvalideni seviyosun açıkçası kayganamın gelmesini istemem
o bana yük olur gelecek diye kokruyorum zaten uff
geleceğim derse yok derim ben uğraşamammmmm
ohh öyle böyle yarıladık yolu valla allah tamamına erdirsin
aaa git kızım ben kendi kilolarımla başım arada kalmış
hımm evet bak peynirli muska böreği sar yağda kızartıver
topic sahibini kovalamaya çalışanını da görmemiştim. işte bu cesaret ona verildiği için gidiyorum ocak topicine yavaş yavaş. bugün yönetime topici kapattırmayı da düşündüm ama sizin ne suçunuz vardı ki.
topic sahibini kovalamaya çalışanını da görmemiştim. işte bu cesaret ona verildiği için gidiyorum ocak topicine yavaş yavaş. bugün yönetime topici kapattırmayı da düşündüm ama sizin ne suçunuz vardı ki.
valla bugün alcağım kilonun sebebi sensin verirmisin tarifibunları yiyim kilo alim sonra göndercem size pay edersiniz mirage ile :))))
severim birbirmize zararımız yok. ee bide çok güzel yemekler yapıyo karnımız bayram eder artık eşimde benle perişan oldu. bulantıların geçtiyse ne mutu canım artık daha keyifli geçecek hamişlik.
ben bilmem :))))
neyse ben çıkar zati net bi gidip bi geliyo kar çok yağıyo burda yarın gelirim kısmetse vakitlice hepinizi öptüm
insanı isyan ettiriyosun kapris kapris tek senmi tedavi görüosun tek senın mı pozitife ihtiyacın var ozaman diğer kızlarda konuşmasın ya allah askına birinizde diyin ya korktum endışelerım oldu paylastım sucmu hepiniz yaplamadınız mı bir insanın üsttüne bu kadarda gelinmez bi uğursuz demegi kalmış nedir bu sen tedavi görüosan bende hamileyim arkadasım farkındamısın sen yatıosun olay senın için bitio ama ben öyle senın gibi rahat değillim sabahlara kadar düşünüyorum neden böyle yaptığına anlam veremıorum gercekten yeter ama artık tedavi asamasındasın die herkes senı pof poflasın istiosun sanırım burda hep senden mi bahsedilsin ne istiosun ya ne amacın ne artık laf sokarak bı yere varamazsın söyle ne istiosun ben diğerleri gibi gitmiycem anladın mı burdayım laf soksanda sokmasanda burdayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar bir müddet bence konuşmayın sinirlisiniz şimdi valla biraz zaman verin birbirinize madem kimse kusura bakma diyemiyor bari başka birşeyde demeyin.daha fazla dönülmez olmasın.
lafın size akıl vermek için değil sakın kimse bunuda yanlış anlamasın amanınnn.kızlar bir müddet bence konuşmayın sinirlisiniz şimdi valla biraz zaman verin birbirinize madem kimse kusura bakma diyemiyor bari başka birşeyde demeyin.daha fazla dönülmez olmasın.
Slm Kızlar ben geldim geç oldu ama evde yoktum:)) Meleğimi gördüm buğün manşallah büyümüş ona baktıkça çok heycanlandım:))
Doktorum rahimdeki kanamanın azaldığını söyledi iyiye gidiyor dedi bende çok sevindim.İğnelere devam üç günde bir vurulacak jelide bir hafta sonra bırakıcam inşallah ve 18 ocağa randevu verdi bebişimin ense kalınlığına felan bakıcakmış ve ikili testimiz yapılcak inşallah.Kızlar rabbim isteyen herkese versin inşallah umarım benim gibi sizlerde bebişinizi görmeye gidip bizlere heycanla yazıcaksınız.Ben geçmişi okumadım şimdi gidip bakem neler olmuş inşallah güzel şeyler olmuştur.
he onu hatırlamıyorum ama raporlar eşimin dosyasında gelsin bakayım canım sana söylerim
üff eşime bende diyorum ikea ya gidelim diye, gitmek istemiyor girdinmi çıkmak zor ya..İnşallah canım yaa ohh sende alırsın kiloları artık tombik olacann
hafta sonu iyi olursam eşimle ikeaya gideceğiz bebek mobilyaları bakmaya
öylesine bakacağız araştırmak için inşallah halim olur
Slm Kızlar ben geldim geç oldu ama evde yoktum:)) Meleğimi gördüm buğün manşallah büyümüş ona baktıkça çok heycanlandım:))
Doktorum rahimdeki kanamanın azaldığını söyledi iyiye gidiyor dedi bende çok sevindim.İğnelere devam üç günde bir vurulacak jelide bir hafta sonra bırakıcam inşallah ve 18 ocağa randevu verdi bebişimin ense kalınlığına felan bakıcakmış ve ikili testimiz yapılcak inşallah.Kızlar rabbim isteyen herkese versin inşallah umarım benim gibi sizlerde bebişinizi görmeye gidip bizlere heycanla yazıcaksınız.Ben geçmişi okumadım şimdi gidip bakem neler olmuş inşallah güzel şeyler olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?