eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

insanı isyan ettiriyosun kapris kapris tek senmi tedavi görüosun tek senın mı pozitife ihtiyacın var ozaman diğer kızlarda konuşmasın ya allah askına birinizde diyin ya korktum endışelerım oldu paylastım sucmu hepiniz yaplamadınız mı bir insanın üsttüne bu kadarda gelinmez bi uğursuz demegi kalmış nedir bu sen tedavi görüosan bende hamileyim arkadasım farkındamısın sen yatıosun olay senın için bitio ama ben öyle senın gibi rahat değillim sabahlara kadar düşünüyorum neden böyle yaptığına anlam veremıorum gercekten yeter ama artık tedavi asamasındasın die herkes senı pof poflasın istiosun sanırım burda hep senden mi bahsedilsin ne istiosun ya ne amacın ne artık laf sokarak bı yere varamazsın söyle ne istiosun ben diğerleri gibi gitmiycem anladın mı burdayım laf soksanda sokmasanda burdayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

severim birbirmize zararımız yok. ee bide çok güzel yemekler yapıyo karnımız bayram eder artık eşimde benle perişan oldu. bulantıların geçtiyse ne mutu canım artık daha keyifli geçecek hamişlik.

topic sahibini kovalamaya çalışanını da görmemiştim. işte bu cesaret ona verildiği için gidiyorum ocak topicine yavaş yavaş. bugün yönetime topici kapattırmayı da düşündüm ama sizin ne suçunuz vardı ki.

aaa git kızım ben kendi kilolarımla başım arada kalmış
hımm evet bak peynirli muska böreği sar yağda kızartıver

valla bugün alcağım kilonun sebebi sensin verirmisin tarifi bunları yiyim kilo alim sonra göndercem size pay edersiniz mirage ile :))))

Allah allah dur bee nere gidiyorsun yani tamam ordada paylaşım yap ama burdada bizi bırakıp gitme lütfen

ben senı kovalamaya calışmıyorum sen benı istemiosun insan gibi yazıyorum anlamıyosun senın için ne yapmak gerek sen rahat ol die ben mi gideyim .. senın derdini inan anlamıyorum inan

valla bugün alcağım kilonun sebebi sensin verirmisin tarifi bunları yiyim kilo alim sonra göndercem size pay edersiniz mirage ile :))))

yaptın mı kız hee tarifi verdiğime teşekkür edeceğine bak bak ne diyor
mirageye yolla banane ben kabul etmiyorum

severim birbirmize zararımız yok. ee bide çok güzel yemekler yapıyo karnımız bayram eder artık eşimde benle perişan oldu. bulantıların geçtiyse ne mutu canım artık daha keyifli geçecek hamişlik.

İnşallah canım yaa ohh sende alırsın kiloları artık tombik olacann
hafta sonu iyi olursam eşimle ikeaya gideceğiz bebek mobilyaları bakmaya
öylesine bakacağız araştırmak için inşallah halim olur

ben bilmem :))))

neyse ben çıkar zati net bi gidip bi geliyo kar çok yağıyo burda yarın gelirim kısmetse vakitlice hepinizi öptüm

Slm Kızlar ben geldim geç oldu ama evde yoktum:)) Meleğimi gördüm buğün manşallah büyümüş ona baktıkça çok heycanlandım:))
Doktorum rahimdeki kanamanın azaldığını söyledi iyiye gidiyor dedi bende çok sevindim.İğnelere devam üç günde bir vurulacak jelide bir hafta sonra bırakıcam inşallah ve 18 ocağa randevu verdi bebişimin ense kalınlığına felan bakıcakmış ve ikili testimiz yapılcak inşallah.Kızlar rabbim isteyen herkese versin inşallah umarım benim gibi sizlerde bebişinizi görmeye gidip bizlere heycanla yazıcaksınız.Ben geçmişi okumadım şimdi gidip bakem neler olmuş inşallah güzel şeyler olmuştur.

kızlar bir müddet bence konuşmayın sinirlisiniz şimdi valla biraz zaman verin birbirinize madem kimse kusura bakma diyemiyor bari başka birşeyde demeyin.daha fazla dönülmez olmasın.

elfeas lütfen uzatmayalım artık sanada git diyen yok, elimizden geldiğince msjlarına cvp vermeye çalışıyoruz ama gerçekten tedavinin stresi ayrı, zaman,uğraş,para zaten gidiyor insan tabiki ister istemez stres altına giriyor kolay değil, unuttun mu canım sende geçtin aynı yollardan, mirage ilk msjdan sonra sana direkt olarak başka bişey demedi, çok şükr hamileyiz onun daha çok desteğe ihtiyacı var tabiki. sen öyle düşün üzerine daha fazla gitme yada bi orta yol bulun, daha uzamasın bu konu. Sen bebişine odaklan. burda olmamızın sebebi tedavide olan arkadaşlara destek olmak, onların moralini yerlerde tutmak değil, bak sen mutlu oldun Rabbim sana nasip etti, tek mirage için değil diğer arkadaşlar içinde istiyorum bunu, onların karşısında değil yanında olalım.

kızlar bir müddet bence konuşmayın sinirlisiniz şimdi valla biraz zaman verin birbirinize madem kimse kusura bakma diyemiyor bari başka birşeyde demeyin.daha fazla dönülmez olmasın.

he onu hatırlamıyorum ama raporlar eşimin dosyasında gelsin bakayım canım sana söylerim

hoşgeldin yuks maşallah bebeğine

mirage topiği kapattırmaaaa. ben söylüyorum safer ayı musibet ayı diye.biraz sende kendini düşün sadece. daha birşey yazma ne olur senin için diyom.

İnşallah canım yaa ohh sende alırsın kiloları artık tombik olacann
hafta sonu iyi olursam eşimle ikeaya gideceğiz bebek mobilyaları bakmaya
öylesine bakacağız araştırmak için inşallah halim olur
üff eşime bende diyorum ikea ya gidelim diye, gitmek istemiyor girdinmi çıkmak zor ya..

maşallah bebişine,Sağlıklı bir şekilde gelişmeye devam etsin kuzucuk cinsyetine bişi dedimi, ben yaptırmadım ikili üçlü gerekte görmedi doktorum,geçmişi okuyup yorma kendini tatlım moraln bozulmasın

wallahi gidiyorum ya senın yandasların dolu buyur senın olsun baska yer arama kendıne yoksa engel olurum tedavine aman seni sitrese sokmayım ...kızlar sizede yazıklar olsun gercekten günlerdir anlattım anlattım birinizde demediniz hepimiz sıkıntımızı paylastık die ben bu kadar ezilirken heiniz sustunuz nedir yani mirage migare burdan kaç kişi miragenın kaprisleri yuzunden gitmiştir eminim al canım topic hayrını gör emın ol bu kadar kalp kırdıktan sonra hayatında hep basarı yakalarsınnnn

hadi hepiniz kalın sağlıcaklaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…