Kizlar üzgünüm negatif.. Tahmn ettiğm gibi pazar günki kanamayla kaybetmişim bebeğimierken kayip dedi dr.. Nasip.. (
Kizlar üzgünüm negatif.. Tahmn ettiğm gibi pazar günki kanamayla kaybetmişim bebeğimierken kayip dedi dr.. Nasip.. (
maşallah ne güzel miss gibi olmuştur her yer bende bugün tatildi temizlik yaptım birazmafoldum ya ellerim çamaşır suyu yağ çözücü ve kiraç çözücü karışımı kokuyor ovalamaktan ellerim parçalandı ne pismiş be mutfağım.sen ne yapıyon.
kız senin adın ayşe değil mi iyi alıştık ayşeyeyok değil ayşede değildi ama bak burda bayağı alıştım bu isme:) resmimide kaldırayım biri görmeden yeter bu kadar ifşa olmam.
onunla görüsün oğllum agladi o yuzden yarim yazdim allah yardimciniz polsun daua edicem hepinize
öneml değil canım, akşam zırt diye kaçtın şaşırdık neyse bu gece sen anlatcan biz dinlicez :))
canım takmıcaksın kimseyi, öyle herşeyini herkese söylemiceksin, yarın bigün pişirip önüne getirirler böyle, sen eşinle paylaş herşeyini şu aşamada siz anlarsınız sadece birbirinizi, yuvanıda huzurlu olun mutlu olun yeter, zaten yeni evlisin duyma valla kimseyi. aranada mesafe koy hi çocuk mevzusuna girme,dinleneme bile..
maşallah ne güzel miss gibi olmuştur her yer bende bugün tatildi temizlik yaptım biraz
kız senin adın ayşe değil mi iyi alıştık ayşeye
canım benim çok üzüldüm ama hayırlısı olsun tatlım
iyiyim canım sen nasılsın, iş yapıyorum biraz bende ortalığı filan topluyorum dnlenirkende topiğe bakıyorum. nasıl gidiyor hamişlik,dün sana yazdığımı gördünmüslm canım nasılsın
cok umutlanmıstım ben 9u soyledıgınde( canım benım kfamı krsıtıran bıse var neden kanamanın oldugu gun dr cagırmadıkı senı?olan olmus belkı ama sonucta kanaman oldugunda aramıstın sen yanlıs hatırlamıyorsam sadece ıgnenı bırakmanı soylemıslerdı..erken kayıp dıye yorumladıkları ıcın sordum bunu..hakkında hayırlısı olsun herseyden onemlısı sensın senın saglıgın moralın..hepsı olduktan sonra enınde sonunda olucak bak gor..bak benım de ıkıncı denememdı kuzum..ılklerde genelede tutma yuzdesı dusuk ..herzaman dualarımdasın..üzülme dıyemem ama gecıyor ınan bana..bır bakmıssın yenıden yollara dusmus yenı tedavıye gecmıssın..cok opuyorum senı
bişeyin farkındamısınız arkadaşlar...topiğimiz gün geçtikçe azalıyor arkadaşlarımız teker teker terk ediyorlar burayı her sabah açtığımda en az 14/15 kişi olurdu şimdilerde bazen hiç kimse olmuyor...nolur birbirimize daha anlayışlı olalım şunu bilmeliyizki kişi ayırt etmeden diyorum hepimiz sorunlu kişileriz kimimizin bebeği olmuyor kimimiz ilaçla tedavi kimi düşük tehlikesi yaşıyor kimi hamile ama yerinden kalkamıyor gibi gibi ...nihayetinde kimsenin kimseden üstünlüğü yok ve kimsenin diğerini suçlama hakkıda yok...yaşımıza uygun davranışlarda ve konuşmalarda bulunursak bu topik dağılmaz ..ben şahsen burayı seviyorum ama kırıcı ve ezici kelimeler benide çok yıpratıyor haksızlıklara tahammülüm yok...ben şöyle geriye dönüp baktığımd açok kalabalık bi topiğimiz vardı ve nedenlerini bilmediğim sebeblerden her kez tek tek yok oldular en son ayşen 79 gitti dün elfaes gitti..geleni neden geldin neden gittin diye bi yargı yapmamız yanlış olur amam bu topiğin başlığında gelin birlikte bu yolda yürüyelim yazıyor...şu şu kişiler bu topiğe giremez yazmıyor ...nolur hepinizi biraz daha anlayışa davet ediyorum sizleri seviyorum amacım bu dostluğu bu kardeşliği pekiştirmek bakın hepimizin bi amacı var ...bebek değilmi insanları kırmazssak daha olumlu ve anlayışlı davranırsak belkide bbeklerimiz daha erken gelir bizlere çünki hepimizin tek hedefi BEBEK.....YENİ GELEN ARKADAŞLARIMA HOŞGELDİN DİYORUM..TEDAVİDE OLANLARA RABBİM ARATMADAN VERSİN HAMİLELER SORUNSUZ HAMİLELİK GEÇİRSİN BİR SOLUKTA DOĞUM YAPSINLAR... HAYIRLI GÜNLER...
işte bu canım =) tekrar hoşgeldin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?