eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

dün çok kötü şeyler olmuş hepsini okudum bi burada hayatımızdaki zorlukları aşabilmek destek bulabilmek için geldik zaten yeteri kadar problemli hayatımıza ek üzüntüler yaratmak için değil dün akşam topic resmen iki gruba ayrılmış ki bu çok üzücü önceki gün de elimden geldiğince objektif elfaese de mirageye de destek olmaya çalışmıştım ama inanın bu polemikler devam ederse ben topicte kalmaya devam etmem...

Kizlar üzgünüm negatif.. Tahmn ettiğm gibi pazar günki kanamayla kaybetmişim bebeğimi erken kayip dedi dr.. Nasip.. (

geçmiş olsun..naapalım bi dahaki sefere inşallah rabbim sana nasip etsin..

Kizlar üzgünüm negatif.. Tahmn ettiğm gibi pazar günki kanamayla kaybetmişim bebeğimi erken kayip dedi dr.. Nasip.. (

canım çok üzüldüm, Allah yar ve yardımcın olsun inşallah Mevla sabır versin canım, Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah tatlım.

mafoldum ya ellerim çamaşır suyu yağ çözücü ve kiraç çözücü karışımı kokuyor ovalamaktan ellerim parçalandı ne pismiş be mutfağım.sen ne yapıyon.
maşallah ne güzel miss gibi olmuştur her yer bende bugün tatildi temizlik yaptım biraz
yok değil ayşede değildi ama bak burda bayağı alıştım bu isme:) resmimide kaldırayım biri görmeden yeter bu kadar ifşa olmam.
kız senin adın ayşe değil mi iyi alıştık ayşeye

canım benim çok üzüldüm ama hayırlısı olsun tatlım

takmıyodum ama dün çok kötü oldum şimdide annemi aradm bna sen bak ben kimseyi istemiyom diye :) tamam bakarım dedi :)

akşama banyo tuvalet beni bekliyor.yok kız adım ayse değilde işte biliyon böyle kaldıda bir kere.alıştım valla hiç yadırgamıyom.

cok umutlanmıstım ben 9u soyledıgınde( canım benım kfamı krsıtıran bıse var neden kanamanın oldugu gun dr cagırmadıkı senı?olan olmus belkı ama sonucta kanaman oldugunda aramıstın sen yanlıs hatırlamıyorsam sadece ıgnenı bırakmanı soylemıslerdı..erken kayıp dıye yorumladıkları ıcın sordum bunu..hakkında hayırlısı olsun herseyden onemlısı sensın senın saglıgın moralın..hepsı olduktan sonra enınde sonunda olucak bak gor..bak benım de ıkıncı denememdı kuzum..ılklerde genelede tutma yuzdesı dusuk ..herzaman dualarımdasın..üzülme dıyemem ama gecıyor ınan bana..bır bakmıssın yenıden yollara dusmus yenı tedavıye gecmıssın..cok opuyorum senı

sabah çok enerjiktim iyiydim, boyacıya çok üzüldüm vallahi başıma ağrı geldi birde bebeğin düşmesi etkiledi belki, bende iş yapayım kafam dağılsın dedim, çok dua ediyorum ona, inşallah bir an önce toparlar kendini

tatlım çok geçmiş olsun klasik olarak bende üzülme diyorum..biz insan oğlu nelere katlanmıyoruz neleri atlatıyoruz rabbim ya kucağına verince alsaydı elinden o daha büyük bi acı rabbim sana ve eşine sağlık versin tekrar olur inşallah olacak bi gün hepimizin kucağı dolacak...o bebek bu eve gelecek tatlım hadi kendini toparla ve topiğimize dön.....

bişeyin farkındamısınız arkadaşlar...topiğimiz gün geçtikçe azalıyor arkadaşlarımız teker teker terk ediyorlar burayı her sabah açtığımda en az 14/15 kişi olurdu şimdilerde bazen hiç kimse olmuyor...nolur birbirimize daha anlayışlı olalım şunu bilmeliyizki kişi ayırt etmeden diyorum hepimiz sorunlu kişileriz kimimizin bebeği olmuyor kimimiz ilaçla tedavi kimi düşük tehlikesi yaşıyor kimi hamile ama yerinden kalkamıyor gibi gibi ...nihayetinde kimsenin kimseden üstünlüğü yok ve kimsenin diğerini suçlama hakkıda yok...yaşımıza uygun davranışlarda ve konuşmalarda bulunursak bu topik dağılmaz ..ben şahsen burayı seviyorum ama kırıcı ve ezici kelimeler benide çok yıpratıyor haksızlıklara tahammülüm yok...ben şöyle geriye dönüp baktığımd açok kalabalık bi topiğimiz vardı ve nedenlerini bilmediğim sebeblerden her kez tek tek yok oldular en son ayşen 79 gitti dün elfaes gitti..geleni neden geldin neden gittin diye bi yargı yapmamız yanlış olur amam bu topiğin başlığında gelin birlikte bu yolda yürüyelim yazıyor...şu şu kişiler bu topiğe giremez yazmıyor ...nolur hepinizi biraz daha anlayışa davet ediyorum sizleri seviyorum amacım bu dostluğu bu kardeşliği pekiştirmek bakın hepimizin bi amacı var ...bebek değilmi insanları kırmazssak daha olumlu ve anlayışlı davranırsak belkide bbeklerimiz daha erken gelir bizlere çünki hepimizin tek hedefi BEBEK.....YENİ GELEN ARKADAŞLARIMA HOŞGELDİN DİYORUM..TEDAVİDE OLANLARA RABBİM ARATMADAN VERSİN HAMİLELER SORUNSUZ HAMİLELİK GEÇİRSİN BİR SOLUKTA DOĞUM YAPSINLAR... HAYIRLI GÜNLER...

canlar nasılsınız burda kar yağmaya devam ediyor

aysegulum wallahi ben gittim geldım yine gittim geldim yazını okudum yine geldim:)benım için sorun yok burdayım isteyen istediğle konusun benım kimseyle bir sorunum yok rahatsızda değilim rahatsız olanlar gitsin ben herkese dün ii geceler dedim herkes benı yok saydı allahın selamını bile cok gördüler ki onlarla benım sorunum hiç olmadı olamazda hepimizin amacı hedefı belli artık gerginlik yapacak bişey yok kim ne oldugunu gösterdi ve bitti die düşünüyorum mervenın ve senın dediğin gibi burası kimsenın tapulu malı değil ben burdayım konusan konusur konusmayan konuşmaz ben yinede herkesi seviyorum yasanan yasandı diorum ve gercekten bu konun içinde olmak benı cok üzdü ama gecti hayatımda okdr sorun varken burda olanların üzüntüsünü ne yasıycam artık nede sürgit yapıcam seni ve diğer herkesi seviyorum kocaman öpüldün

Ah canım yaa geçmiş olsun
Demekki daha vakti gelmemiş
Haktan hayırlısı artık
İnşallah bidahaki denemeye
meleğin seni çok bekletmeden gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…