canım bazen yakınındaki kişiler daha çok yaralar seni o kendince normal bişey yaptığını düşünsede ama bu durumda iki tarafı idare etmek yerine araya mesafe koymak her zaman iyidir sen ona mecbur değilsinki sonuçta sende kendi ayakları üzerine duran bir insansın ve istediğini yaparsın
canım evliliğin dışardanki etkilerinden biridir bu diyorumya zamanla bunuda aşacaksın sen kimseyi takma olumsuzluklara karşı kulakların hep tıkalı olsun herkes konuşur çünkü sen kimseye bişey anlatmak zorunda değilsin inş bundan sonrası senin içinde güzel olur beklediğine değecek inş bebişin seninle olacak canım
aynen öyleyim cnm bundan sonra canımı yakan beni üzen herkesle mesafe koyucm arama gerekirse kocamla omuz omuza yalnız savaşırım ki durum ztn böyle kimsede umrumda olmaz bebeğimi üzmiycem üzmiycem ki bebeğim üzülmesin üzülüp beni terketmesin çünkü daha şimdiden hiç kimse ondan kıymetli değil ondan vazgeçmiycm havinn çok sğol yaa kendime getirdin yine beni şimdi iyi bi uyku çekebilirim seni seviyorum :)) aşka geldim)
canım benim gece gece güldürdün beni rabbimde hep güldürsün seni inş bıraz yardımım dokunmuştur canım
inş cnm inş seninkide senle olucak çünkü hakediyosun bunu sana çok dua edicem hatta şimdi okuyorum diycm ama kırmızılar geliyor aklıma ama söz bitsin okuycm üzerine :)
canım benim rabbim ne taktir etmişse o inş bizede bu başlıyacağımız tedavilerle bebişlerimizi nasip edecek canım rabbim hepimizin kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldurur inş
amin cnm bak ikimizinde dondurulmuş ve rahimlerimiz dinç olucak kuş tüyü yastık gibi hazırlıycaz yerlerini ve onlar gelip oraya kuş misali konduklarında bırakasları gelmiycek yerlerini çok sevicekler bizde onları sevicez allahım bu duyguyu tattır bizlere yazarken bile heyecanlandm gençlik işte :))) allahım kimseyi hiçbirimizi evlatsız bırakmasın
amin canım amin inş rabbimin izniyle herşey güzel olur canım hakkımızda
canım bana müsade sana hayırlı geceler tatlı rüyalar ben usulca yatıyorum gözlerim kapanmaya başladı
öneml değil canım, akşam zırt diye kaçtın şaşırdık neyse bu gece sen anlatcan biz dinlicez :))kuzularım dün gece için kusura bakmayın laptopun şarjı bitti kapandı hiç dikkat etmemişim şarjına pirizde biraz uzak yatağa o yüzden açamadım tekrar özür dilerim canlarım:))
düşünsene bi çok abartıyosun diyo ya bunu nasıl söyler bunu o nasıl belirler yaaa allah kahretsin ona doktorlar sizin ne yaparsanız yapın hamile kalamazsınız dediler mi yaa bnm yaşadığım kolay mı gittim en başta doktorun en şuursuzunu buldum adam aylarca oyaladı bizi en son sperm testi istedi maşa gibi kullandı bizi o yaşamadı bunları ya ben yaşadım o bana abartıyosun diyemez çünkü onun 3 tane evladı var allah ömür versin ama o benm yaşadığımı bilemez ve beni argılayamaz ya haksızmıyım havincim sen söyle allah aşkına(
Kizlar üzgünüm negatif.. Tahmn ettiğm gibi pazar günki kanamayla kaybetmişim bebeğimierken kayip dedi dr.. Nasip.. (
Kizlar üzgünüm negatif.. Tahmn ettiğm gibi pazar günki kanamayla kaybetmişim bebeğimierken kayip dedi dr.. Nasip.. (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?