havinim uykun gelmedimi?
havinim uykun gelmedimi?
gelmezmi canım senden uyku mesajı bekliyodum beraber çıkalım yalnız kalma diye senin geldimi
bn akşam uyudum valla uykum yok
sende hadi git uyu artık canım geç oldu baya
hadi sana hayırlı geceler öpüyorum
canım bezen aile içinde böyle olaylar olur bunuda aşarız merak etme bu topikte varsak mirage sayesinde varız iyiki var mirage ve bizde burda tanıdık bir birimizi hoşgeldin canım
bugün olaylar günüydü
canm havincim kendime en yakın seni bulduğum için direkt sana yazıyorum dün demiştim ya kayınvalideme gidicem diye gittim tabikide sordular ve ben istemediğimi söyledim inansınlar diye dert mi lazım başıma dedim tabiki içimden binlerce kez tövbe ederek bebeğime affet diyerek neyse ordan birisi öyle deme falan dedi kayın validem naptı biliyomusun durumumu bile bile o kadınla bir oldu nefret ettim orda o ortamda olduğum için kendimden
akşama hem eltim hem halam olur kendisi (ben halamın kaynıyla evliyimde:)) onla komşuya indik oda durumumu biliyo patronumdu çünkü işi bırakırken anlatmışştm neyse orada beni rezil etti yemn ederm bn ona tek dert dayanağım derkençok büyütüyomuşum bn sabah bi gidiyomuşum akşama kadar sadece çock konşuyomuşum kendmle bir onuda üzüyomuşum o kadar kötü oldum ki ağlamamak içn kendimi zor tuttum tabi ewe çıkınca kocama sarılıp hüngür şakırt demiştim ya kocamda olmasa diye... napıcam ya ben bu kadının ağzının payını vericm ama nasıl... eşimde çıldırdı ztn bırak gidip konuşçm fln dedi göndermedim şimdi nasılsa bir araya gelicez diyo of yaa
canım benim eşine söyle bu süreçte kimseyle kötü olmayın alttan alın herşeyi sonuçta bebişine yaklaşmana bir adım kalmış herşey yolunda gitsin moralini butür konuşmalarla bozma canım neler yaşıyoruz ama yaşadıklarımıza sabretmeyide bileceğiz canım senin evlendiğinde dostun arkadaşın sırdaşın her şeyin eşin oluyo ve ondan başkada sığınıp güveneceğin insan yok kaynanalar bir öyle bir böyledir zaten sen eşini dizginle bebişine kavuşana kadar sabret canım bu durumda her olumsuzluk seni etkiler bunu sakın aklından çıkartma
biliyorum cnm ama mahvoldum bugün hele akşamki olay tamamdı yani artık hep derki sen benm cnmdan parçasın nasıl yaptı bana bunu bilmiyorum ama şikayete bayılır zaten annem geldi mi aklı sıra beni şikayet ediyo anacığımıda üzüyo
canım benim evlilikte bunlar yaşanıyo normal karşılamaya başlıyon belli bir dönemden sonra bende evliliğimin ilk yıllarında herşeyi kafama takardım kendimi dert olmuyacak şeyle üzerdim ama şimdi onları aştım zamanla sende aşacaksın insan oğlu yanar döner derler senin kayınvalidede öyle bıraz canım fazla içli dışlı olma mesafe koy fazla yıpranmazsın canım
cnm biliyorum onu yine bi derecede kabulleniyorum ama akşamki olay en çok zoruma giden eltim olan yani
düşünsene bi çok abartıyosun diyo ya bunu nasıl söyler bunu o nasıl belirler yaaa allah kahretsin ona doktorlar sizin ne yaparsanız yapın hamile kalamazsınız dediler mi yaa bnm yaşadığım kolay mı gittim en başta doktorun en şuursuzunu buldum adam aylarca oyaladı bizi en son sperm testi istedi maşa gibi kullandı bizi o yaşamadı bunları ya ben yaşadım o bana abartıyosun diyemez çünkü onun 3 tane evladı var allah ömür versin ama o benm yaşadığımı bilemez ve beni argılayamaz ya haksızmıyım havincim sen söyle allah aşkına(
canım sana bir misal vereceğim bilim adamları eltiler ve kumalar hakkında araştırma yapalım demişler ve 2 eltiyi bir kayığa 2 kumayıda bir kayığa koyup denizi karşıya geçmelerini söylemişler kumalar tabiki kocayı bir gün sen bir gün ben diye paylaşarak denizi karşıya geçmişler eltilerse bir birini yemekten ürek bile çevirememişler . demem oku ister ablan olsun eltin oldummu sana el oluyo ondan canımdır diyipte sırrını vermiyeceksin işte hiç ummadığın anda böyle darbe yersin o eltinlede merhaba merhaba yaparsın sadece canım bu süreçte kimsenin seni olumsuz etkilemesine izin verme çok bunalırsan herkese kapa kapılarını kendnle baş başa kal canım çünkü bu yol uzun ve bebişe uzanana kadar zaten sıkıntılı bir yol başka sıkıntılarıda yaşamak zorunda bırakma seni
canım seni anlasa zaten böyle davranmazdı diyorumya sana sana bu durumda köstek olanlardan uzak dur daha çok acıtırlar çünkü canını
sağol cnm destein için ama biliyomusun aynen dediğini yaptm bugn o bana evde beraber oturalım dedi bnse günümü eşimle geçirmek istediğimi söyledim sonra eşimin işi çıktı oda naptı netti bni yanına çağırdı işte(
canım seni anlamıyanların yanında bu konuları açmamaya özen göster daha çok üzerler seni ve yıpranırsın inş hayırlısıyla sende dondurulmuş tedavine başlarsın ve sonunda bebişini kucağına alırsın canım
aynen öyle yapıcm ya bak bunu yapıcam gitmicm ona evimde durucm yada o nereye gidiosa ben tam tersini yapçm ve ondan uzak durcm ne zmndr yapıcm bunu sen vesile oldn destek oldun allah razı olsun
inş cnm hepimiz alalım ve bizde birilerine umut olalım ve kimsenn söylediğini takmayalım ya zatn bnm bu ertelenmenn gerginliği olmasa ben hiç takmam ki onu zaten bnm bebeğimden önemli hiç bişey olamaz gereirse evime kapanırım kimseyide almam yanıma ama beni bu kadar yaralamaları zoruma gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?