eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım bu gece rahat uyu herşey güzel olacak rabbim yardımcın olsun... haber vermeyi unutma

YS88 Canim yumurtalarinin cok olmasi cok guzel hayirlisiyla ilk sen vericeksin hamile haberini insallah ardindan buyuk ihtimal benim transferim olur diye bekliyoruz rabbim yuzumuzu guldurur insallah hepimizin

Hadi kizlar bekliyoruz, ilk YS88 sonra ebruli sonrada siradaki ve sonra herkes ))

ilknurlevent arkadasim tedaviye baslamissin galiba hayirli olsun aksaraydaymissin bende aksaraydayim neresindesin aksarayin bende kayseriye gidiyorum tedavi icin

Kusum aksaraydan konyayami gidiyosun, aralari kac saat suruyor, allah kolaylik versin cnm.

ewet güzelim aynen öyle olucak :) hep size dua edicem hep burda sizinle olucam...iyiki varsınız yazdıklarınızla beni çok mutlu ediyorsunuz

) herkes birbirini mutlu ediyor ne guzel, masallah bize )

Zeki sey seni ))
Kusum bulundugun yerde yokmuydu hast. Ankara zor olmuyomu, baska arkadas da konyadan aksaraya gidip geliyomus, cok yorucudur eminim, allah sabrinizin sonuda yuzunuzu guldursun insallah ve hepimizin insallah cnm.

selam kızlar nasılsınız iki gündür giremiyom sayfaları oku oku bitiremedim ne çok yazmıssınız iki gün sonra bende gidiyom ist. inş. çok heyecanlıyım =)

canım aksarayda tüp bebek merkezi yok merkezi tavsiye eden arkadaşım mucize denilen ikizlere sahip.. doktorum inançlı azimli..
bebeğim bu yorgunluğu unutturur.. çektiğimiz herşeyi onu bulduğumuzda unutucaz zaten:)))
amin tatlım Rabbim dileyen isteyen herkesin tez vakitte yüzünü güldürsün İnşallahhh
selam kızlar nasılsınız iki gündür giremiyom sayfaları oku oku bitiremedim ne çok yazmıssınız iki gün sonra bende gidiyom ist. inş. çok heyecanlıyım =)

gamzecim hadi hayırlısı bol bol gülümse ve stres yapma:) allah yolunu bahtını açık etsinn..

Okudunmu bari sayfalari )) istanbula hosgeliyon simdiden nerden geliyosun cnm

İnsallah cnm seninde ikizlerin olur, saglikli guzel bi hamilelik yasarsin, gidip gelmene deger cnm.

canım benim de ablamın arkadası 40 yasında 10 yıl evlılık uzerıne normal yolla hamıle kaldı mutlaka arastır onlarda dasebep yoktu ama hamıle kalamıyordu bu sekılde en son bunu denemıs ve o zaman kalmıs...

canım cok guzel bırsuru yumurta olmus sanırım bu ıgnelerle sayısı da son zamanlara dogru artıyor, ilk başlarken kac folıkul saymıstı doktor ıgnelere basladıgın gun hatırlıyor musun yumruta toplamayı da atlattın mı baya baya bıtmeye yklasıyo ne guzel hadı sonu da cok guzel olucak ınsallah...

hosgeldın canım hayırlısı olur ınsallah baslarsın sen de benımkı ertelendı ama olsun sızlerı beklıyorum sımdı...

canım inşallah sonu güzel olur ewet baya yaklaştım..adetliyken girdim ultrasona sonra 2 gün iğne kullanıp gittim çok yumurtam olmuştu aama miniklerdi zamanla 1 hafta içinde büyüyüp sayıları milimleri tam ortaya çıktı...sırasıyla hamileyiz yazalımmmmm hepimiz tek isteğim bu...hatta bazen diyorum allahın işine karışılmaz ama allahım bana ikiz vericek olursan benim tek olsun diğerini bebeği olmayan başka birine nasip eyle diyorum...1 tanecik olsun hepimizin meleği olsun...

ne güzel artık sonlarına geldin tedavinin artık hamile haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla .... gerçi şimdiden kendini hamile hissetmeye başla bence

canım yazdığını gördüm hemen cvp veriyodum ki elektrik gitti...valla gören hamile sanıyo zaten karnım iğnelerden şişti morardı.....tşk ederim verdiğin moral için...öpüyorum seni güzelim

slm arkadaşlarım nasılsınız?ilknur hani biz dua edicektik sırayla birbirimiz için bi ara konuşuldu öyle kaldı biri ilgilensin y88 den okumaya başlayalım bence ne dersiniz?

Hadi kizlar bekliyoruz, ilk YS88 sonra ebruli sonrada siradaki ve sonra herkes ))

Kusum aksaraydan konyayami gidiyosun, aralari kac saat suruyor, allah kolaylik versin cnm.

allah izin verirse insallah gulum aksaraydan kayseriye gidiyorum 2 bucuk 3 saat suruyo soforden sofore degisiyo kimisi cok yavas kullaniyo

sağol canım benim hepimizin ikişer üçer olsun İnşallahhhh ama hayırlısı ile tabii:::))

Amin amin aminnnnn

allah izin verirse insallah gulum aksaraydan kayseriye gidiyorum 2 bucuk 3 saat suruyo soforden sofore degisiyo kimisi cok yavas kullaniyo

Zor olmali eminim, allah bu yolculuklarin sonunda bebegine kavusmani nasip etsin cnm

slm arkadaşlarım nasılsınız?ilknur hani biz dua edicektik sırayla birbirimiz için bi ara konuşuldu öyle kaldı biri ilgilensin y88 den okumaya başlayalım bence ne dersiniz?

canlarımmmmmmmmmmmm hadi başlayalım dualarımıza allahım kbl etsin sizleri seviyorum yüreğiniz benle bundan eminim....iyiki varsınız....hadi teyzoşlar iş başına :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…