eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

içeyimde şifa olsun valla bana tadı kötümü peki
neyse mecburen içeceğiz artık
eşime söylerim alır o

canım ben içmedim desem ben herşeyi yememde bıraz seçiciyimdir yemek konusunda

çoğul konuşma ben birşey demedim. biz bu konuyu daha sabah mı ne konuşmuştuk. siz benim umudumsunuz.

sende kazan kepçesi gibisin arkadaşım ortalığı karıştırma ne alakası var nasıl öyle anlayabildin söylediklerimi valla pes. yani günlerdir ben burda hamileler gitmesin hem bize dua etsinler hemde umut olsunlar diyorum ne alaka hamileler ne yaptı dedim ben şimdi vallahi hamileler ben öyle demek istemedim ben sıkılınca dönüp tabloya bakıyorum umutlanıyorum siz olmasanız kim bize örnek olur.sakın ortalığı karıştırmaya kalkma yerinde dur ben ce arkadaşım.

yok valla dersimi aldım artık içeceğim baksana banada yazık
evet yaa alışkanlık yaptı bende:) yok bu sefer kendimi tutacağım
tamam canım ben anlatırım sana şükran hanımı:)

canım kalsiyumunuda ihmal etme, bebek her türlü alıyor o vitamini olan anneye oluyor ileriki yaşlarda unutma ne yap ne et iç, pekmez süte katınca emilimi azalıyormuş ama ben yinede öyle içiyorum çikolatalı süt gibi oluyor güzel yani.

hımm anladım havinim ne tür yemekleri seçersin mesela vejeteryanmısın yoksaaa

yok vejeteryan değilim ama kabak yemem etli yemek yemem sebze olarak yediklerim sayılıdır yani bıraz yemek konusunda sıkıntılıyım yani

SLM Kızlar biz geldik gezmedeydik de bu akşam kayınvaldeme gittik geldik.

Merve canım çekirdekli kuru üzüm kansızlığa iyi geliyor dene lütfen

Havinim iyi olmana sevindim:))

hayatta kimseyle ağız dalaşına girmem herkez bilir bana burda neler söylendi sustum....ama herkez iyi niyetle yaklaşsın birbirine o zaman söylenenler yanlış anlaşılmaz.şok oldum ya ben ne dedim hamilelere.

merve kulaklarını çekesim geldi :)) kız öyle deme bizde aynı yollardan geçtik şimdi dondurulmuşlarımızla bebişlerimize kavuşacağız bu yolda yürürken en çok umut kaynağımız bu topikteki hamileler oluyo bunu böyle bilesin canım benim

herkes her şeyi yazmakta özgür
sen bana diyemzesin yerinde dur felan diyeee
bence herkes haddini bilsin lütfenn
emir mi veriyorsun bana karşında 5 yaşında çocuk yok senin

yok vejeteryan değilim ama kabak yemem etli yemek yemem sebze olarak yediklerim sayılıdır yani bıraz yemek konusunda sıkıntılıyım yani

eşinde yemek seçiyomu ya ayy en zoruda o olsa gerek valla

canım benim meleğinle gezmelere gittin demek yorma kendini sakın

canım şükür iyiyim

eşinde yemek seçiyomu ya ayy en zoruda o olsa gerek valla

yok canım o seçmiyo garibim ben ne yersem onu yemek zorunda işte diğer türlüde sevmediğimi yapınca ben yemiyom diye yemiyo

gördüğünüz gibi uğursuzluk çöktü topiğe. o kadar negatif enerjiyi çağırırsan gelir bekletmez.

hoşgeldiniz aman aman gezmelerede gidermiş:):)
yiyorumda demekki etki etmiyo cevizle onu yemeyi çok seviyorum

herkes her şeyi yazmakta özgür
sen bana diyemzesin yerinde dur felan diyeee
bence herkes haddini bilsin lütfenn
emir mi veriyorsun bana karşında 5 yaşında çocuk yok senin
ooohhhh çok sert diyorum başkada birşey demiyorum:) işte iyi niyetli okusan öyle demezsin ama niyetin kavgaysa üzgünüm benden iş çıkmaz....

yuks canım maşallah gezmelere mi başladın sen bakiimm...

evet canım haklısın ama ayran peynir yoğurt bunları hergün tüketiyorum valla
sütü nesquikli içsek acaba içindeki değerleri öldürürmü

yaaa ballarım kaymaklarım ne oluyor lütfen ama yaa nazaramı geldik nedir ağlıycam ama şimdi kapatsak ya konuyu eskisi gibi olsa herşey çok üzülüyoruz hepimiz ama ben hiç birinizi kaybetmek istemiyorum ona göre herkes bi estağfurullah çeksin kendine gelsin yaa hadi ama bi silkelenin çimdikleyin kendinizi uyanın şu kötü rüyadan hadi pıtırcıklarım benim:))

yok canım o seçmiyo garibim ben ne yersem onu yemek zorunda işte diğer türlüde sevmediğimi yapınca ben yemiyom diye yemiyo

havinim sen pırasa yemeği yapmasını biliyomusun bi tarif etsene bana:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…