eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kan değerleri iyi çıkmamış ne demek oluyo ki?

canım tam kan sayımım yapılmıştı gebelere ayda bir yapılıyo çok düşük çıkmış
yani kansızlık başlamış bende böyle devam ederse bağışıklı sistemim için iyi değil yani

ayşecim... henüz içimden bişey gelmiyor...oooooo sizde beni burda medyum yaptınız :))))) bence sen tatlı tatlı aç konuyu bakalım ne diyecek:))
uç hayatım hepimizin morale motive olmaya ihtiyacı var...az önce ne dedim hepimizin tek hedefi var oda bebek:))))

ben çekerim sen doğur:)))
benim ne sana ne elfaya karşı bi tavrım yok ikinizide sevdiğim için konuşma gereği duydum o nazlandı sen gerginsin olabilir böyle şeyler biz aylardır burdayız neler yaşadık neler gördük kimler geldi kimler gitti:)) olgun olmalıyız ve birbirimizi anlmaya çalışmalıyız sonuçta ne kdar seviyoruz birbirimizi desekte tanımıyoruz birbirimizi ne tepki nede etki yapmayın...hepimiz belli sıkıntılardan geliyoruz ..ben anlatsam dramatik bir roman olur ağlarsınız.....39 yaşındayım 20 yıllık evliyim gerisini siz düşünün..şimdi hamile kalsam elfayı geçerim kafanızın etini yerim....uçarım havalara ağlarım gülerim ne yaparım bilmem...düşecekmi diye korkarım belirtim olmasa buraya koşarım acaba yokmu bebk diye sorarım daha neler neler....20 yıldan sonra allhım verirse siz düşünün gerisini kızlar..:)))) uzamasın artık oda geldi zaten kapandı konu dahada kimse açmasın....sizi seviyoreeeeeee

burda tedavısını etkileyeck bişey göremiyorum ben siz hala anlamak istemiyosunuz sanırım ama son kez yazıcam bu konu hakkında sonra hiç birşey olmamış gibi yoluma devam edicem 12 yıl sonra gelen bebeğide burda yasadıklarım yuzunden kaybetmek istemiyorum gercekten..

miragenın yazdığını tam okumamıssın yada anlamamıssın takvımden dolayı cok bunalmış ve üzülmüş bende gerekli acıklamayı yaptım ister anlar ister anlamaz.. sana yazılan bir mjsdı bunu tekrar desifre etmene gerek yoktu.burda tek ben sorun yasamadım mirage tedavi asamasında bilioruz hepimiz zaten ama ozaman boyacıda sussun değerım degerım demesın kanaması olan kızlar sussun aysegul adet oluca mı demesın sen sikayetlerını anlatma susalım ozaman burda tek sorun miragenın bana takılmış olması anladın mı okadar insan derdini anlatırken monun bana patlaması anlamsız ve gereksız bana göre ayrıca az öncede 2. denemem ve rahat olmak istiyorum demiş rahat olunacak yer olarak burayı dusunmesın bence burda neler yazılıyor kanamalar düşükler bulantılar iğneler ne korkular var burda bende kanamalar yazıldıkca korktum acaba banada mı olur dedim wallahi kusura bakmasın kimse tek suclu ben değillim burda tedavısını olumsuz etkileyeceksek hepimiz etkiliyoruz.tek ben değillim gunah kecısı hepimiz sucluyuz ozaman konuşmayın anlatmayın sorunlarınızı ben ilk zamanlar anlattım korkularımı bunların üzerinden baya gecti onun üzerine ne kanamalar neler duyduk ozaman bizde hamileyiz anlatmayın diyelim korkuyoruz diyelim yapmayın allah askına ya

evet ya haftaya gelsin demiş hemşire haftaya gideriz inşallah
kan değerlerim iyi çıkmamış cnaım ya baya düşmüş
cuma günü doktora gidecez inşallah bakalım
damar yolundan ilaç felan verir belki

aa ne kadar düşük çıkmış canım, canım bak ben kendime harnup keçiboynuzu pekmezi aldım sütüme katıyorum içiyorum ohh mis :)

tatlı tatlı açarım konuyu elinin tersini görürsem aysegul aç dedi derim.şaka tatlım valla artık sıkıldım hafta sonu bi açıcam galiba.

Ayy elfaessss lütfenn sen artık şu alınganlık modundan çıkarmısınnn rica ediyorum sanaaa
bizim yüzümüzden bebeğini niye kaybedesinnnnkiiii tövbe yarepppiiimmmmm
benim sana bişey dediğim yok herkes ne oldu ne oldu dedi bende mesajını kopyaladım
deşifre etmeme ne hacet ayol zaten geçmişte duruyor gizli bişeyi ortaya çıkarmadımkii
tamam sende üzülme artıkkk alıngalık yapmaa lütfenn

uçayım dimi ayşegülüm evet bizi bu topikte bulurturan ortak nokta bebişlerimize giden yolda acımızı hüznümüzü ve mutluğumuzu paylaşmaktı inş tez vakitte bebişlerimize ulaşacağız canım rabbiminde izniyle buna tüm kalbimle inanıyorum

susturun beni, sus deyin. tahriklere kapılma deyin.

aa ne kadar düşük çıkmış canım, canım bak ben kendime harnup keçiboynuzu pekmezi aldım sütüme katıyorum içiyorum ohh mis :)

referans aralıkları varya canım en küçük değerin bile altında çıkmış hani sınır mınırda olsa iyi diyeceğim
bu kız bende ne var ne yok alıyo valla
neyse alsında annesinin gülü sağlıklı olsun yeterki
bakalım cuma günü şükran hanıma gideceğiz idrar tahlili vermiştim zaten hastanede o iyi çıkmıştır inşallah

mervecim anladım şimdi benim eltime de olmuştu aynı şey. bir iğne yapılması gerektiğinden bahsetmişti. iğneden korktuğu için de yaptırmadı o iğneleri. riski aldı sağlıkla da doğurdu sonra. kafaya takma onu yani.

merveci sen kan hapına başlamadın mı ki,

bu hulusiye süper yaaa valla bititm bu kıza.

birden çıkıveriyor bambaşka birşey soruyor ben geldim iyi akşmalar nasılsınız sen nasıl oldun yok kızda direkt soru var.geçende geldi kızlar nasıl hamile kaldınız dedi.çok güldük arkadaşım sakın alınma hoşgeliyorsun ben seni çok sevdim.

Evet işte iğne verir büyük ihtimal her yerim delik deşik zaten süzgeç oldum iyice yakında makarna süzer eşim bende:)
merveci sen kan hapına başlamadın mı ki,

Ya şeyy işte içemiyodumkiii o hapları
doktor şurup vermişti ona başladım 4 gündür
oda hemen fayda etmezkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…