eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım hep dua istiyoz hamişlerden hamilelerin duası kabul olur rabbimde ol derse hepimiz hayırlısıyla hamile kalacağız az kaldı buna inanıyorum bebişlerimize kavuşmaya

canım kanamaya takılma şöyle düşün bebişin kendine rahimde daha rahat yeri seçmek için kanaman oluştu bebişte yerini buldu yerleşti kanamada durdu rabbim yarın güzel haberlerle geleceksin değerin katlanacak buna tüm kalbimle inanıyorum

senin adın ayşegül mü kız? :))) hassas konularda biraz bekleyip düşünüp sonta yazıyorum ki yanlış şeyler olmasın.

yok değil ayşede değildi ama bak burda bayağı alıştım bu isme:) resmimide kaldırayım biri görmeden yeter bu kadar ifşa olmam.

mervecim aşı acıttımı :2:
Olmadımki hehe:) her yer kar kış valla eşim yok dedi düşersin müşersin dedi

benim bacağı çok acıtmıştı valla felç oldum sanmıştım kola devam çürüyene kadar hemdee

Kızlarrr Mirageyede yüklenilmesin lütfennn oda yeni tedaviye başladııı
Ve bu tedaviden kimsenin haberi yok sadece bizlerin var
destek olalım arkadaşımızaaa

inş canım kalbı temız olana rabbım en guzelını yasatır sen yeter ki kalbını bozma dualarımız sizinle zaten hiç unutmuyoruz..

anaaaa nasıl sevindim bak ben bu mantığa havinim :) evet yaa benm sıcacık yerimi bırakıp nere gitcek.. zaten geçen kavga ettim onunla .. çok ağrı çektirdi bana dedim ki : " ulan çocuğum bak inşallah bu ağrıları gelmek için çektiriyorsundur bana , gitmek için çektiriosan yaktım çıkarını" :)) o günden beri hiç bişi hissetmiyorum küstü galiba bana :))))

Aslında elfaesde iyi niyetli bi arkadaş ama mirageye göre bardağı taşıran son mesajı buydu sanırım;

Ya artik allah askina bana pimpirikli yok su yok bu demeyin ya burda duygularimizi paylasiyoruz herkesin hamilelikte ruh hali belki farkli oluyo korkulari oluo anlatiyorum anlatiyorum korkularimi yok soyle yok boyle bazen dalga konusu bile oluorum farkindayim ama gulup geciorum ya burda hepimiz gec cocuk sahibi olduk yada olucaz yapmayin allah askina gulluk gulustanlik degil hayat ya her an kaybede biliriz bebeklerimizi farkinda degilmisiniz tamam hep bunu dusunmekle gecmez tabii ama dusunmedende olmaz ben demekki cok takiyorum tamam sagollun uzulmeyim die destek olmaya calisiosunuz ben sıkıyorum farkindayim ama ay neyse gercekten cok doldum aglamak istemiyorum bu gece yeter hepinizi cok seviyorum hakkinizi helal edin ii geceler

Boyacııı nasılsın heyecan doruktamııııı

canım belirtiler hep olmaz ara ara olur belirtide arama seninki şimdi sımsıkı tutunma gelişme aşamasında canım bebişini üzme bak darılıyo arada sana şimdiden nazlanmaya başlamış boyacı canım

hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım
Olmadımki hehe:) her yer kar kış valla eşim yok dedi düşersin müşersin dedi

benim bacağı çok acıtmıştı valla felç oldum sanmıştım kola devam çürüyene kadar hemdee

iyi yapmışsın canım daha vakti var haftaya gitsende olur..

inş canım kalbı temız olana rabbım en guzelını yasatır sen yeter ki kalbını bozma dualarımız sizinle zaten hiç unutmuyoruz..

canım inş kalbi temiz olanlardanımdır rabbim benimde hayırlısıyla tez vakitte doldurur kucağımı

evet ya haftaya gelsin demiş hemşire haftaya gideriz inşallah
kan değerlerim iyi çıkmamış cnaım ya baya düşmüş
cuma günü doktora gidecez inşallah bakalım
damar yolundan ilaç felan verir belki

Boyacııı nasılsın heyecan doruktamııııı

ayy mervem yaa bi garibim nedense.. tabi birazcık var ama keşke bi kaç gün daha kaçabilsem test gününden demeden de duramıyorum .. ama korkunun ecele faydası yok.. :)

canım belirtiler hep olmaz ara ara olur belirtide arama seninki şimdi sımsıkı tutunma gelişme aşamasında canım bebişini üzme bak darılıyo arada sana şimdiden nazlanmaya başlamış boyacı canım

tamam cnm.. yarın benmle olduğunu gösterirse söz hiç üzmicem onu.. anneye bak pazarlık yapıo :)))

cnm amin çokk çokk saolasın hkerem :)

ben kendimce birşeylere vesile olmaya çalıştım ama olmadı galibaikinizinde kalbi çok temiz sınavı çok zor ikinizde en güzelini hak ediyorsunuz kızlar. sizi seviyorum.

Yarın git ve gerçeklerleee yüzleşşşşşş
yanii pozitif gerçeğiyle inşallahhhh

canım benim bebiş diyoki sana sen yap pazarlığı anne ben zaten sana tutundum he he ben doğunca yapacağımı bilirim sana :))

evet ya haftaya gelsin demiş hemşire haftaya gideriz inşallah
kan değerlerim iyi çıkmamış cnaım ya baya düşmüş
cuma günü doktora gidecez inşallah bakalım
damar yolundan ilaç felan verir belki

kan değerleri iyi çıkmamış ne demek oluyo ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…