eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Arkadaşlar bn de şimdi 6,5 aylık doğum yapmış bir bebği ziyarte gidicem ama cinsiyetini unuttum :)nasıl arayıp sorcam yaw hediye götürcektim.Ne yalanla cinsiyetini öğrenebilirim ki?rezil olcam

Ne diyim sana emi akıllı ortak bi arkadaş varsa ona sor ayda hiç riske girme ara renklerde bişi al ne pembe ne mavi alma sarı olur, ekru olur.. Falan

Ne diyim sana emi akıllı ortak bi arkadaş varsa ona sor ayda hiç riske girme ara renklerde bişi al ne pembe ne mavi alma sarı olur, ekru olur.. Falan

ortaka arkadaşı aradım oda unutmuş:)))
valla süper fikir aklıma gelmedi öyle yapayım sarı alayım ikiside giyer:))Teşeşkkürler asilciğim.Bn kaçar:))
kendinize iyi bakın şekerler.

valla süper fikir aklıma gelmedi öyle yapayım sarı alayım ikiside giyer:))Teşeşkkürler asilciğim.Bn kaçar:))

Hadi dikkatli git. Bebiş erken gelmiş ya akılda tutalacak kadar kadar zamanı olmamış ondandır:))

slm arkadaşlar acıbadem hastanesi ücretsiz tüp bebek yapıyormuş bi arkadaştan duydum ve verdiklaeri numrayı aradım akşam ismimi aldılat tc mi aldılar ne güzel seevinmiştim en sonunda demezmi hiç sağlık güvenceniz olmayacak meğerse sadece yeşil kartlılara yapıyolarmış.ama talep çok olursa herkes için değerlendireceklermiş sizde arayın talep artsın arkadaşlar 144 tel. numarası

bu yazı altıdır arkadaşlar slm arkadaşlar acıbadem hastanesi ücretsiz tüp bebek yapıyormuş bi arkadaştan duydum ve verdiklaeri numrayı aradım akşam ismimi aldılat tc mi aldılar ne güzel seevinmiştim en sonunda demezmi hiç sağlık güvenceniz olmayacak meğerse sadece yeşil kartlılara yapıyolarmış.ama talep çok olursa herkes için değerlendireceklermiş sizde arayın talep artsın arkadaşlar 144 tel. numarası (AZ ÖNCE BENDE KONUŞTUM UZMANLAR TARAFINDAN DEPĞERLENDİRİLİP WEN KISA ZAMANADA BİZLERE DÖNÜLECEKMİŞŞ )

canm bizde yarı canlı hücre bulundu.kaan hoca sizin dr kim?

benim eşimin doktoru emre bakırcıoğluydu ama artık gitmiyor doktora. bizde sperm var, ama sayısı az şekli bozuk canım.

ben de sarı diycektim :))

bizde 2,5yıllık evliyiz..eylül ayında öğrendik azo oldumuzu inanamıyor insan çookk tuaf bi duygu siz nezaman öğrendiniz

biz de sperm sayımızın az olduğunu öğrendiğimizde şok geçirmiştik. çok iyi tanırım o duyguyu o yüzden. Allah yardımcınız olsun bu yolda canım. Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.

aaa benim dumanımın topici değil mi o?

yarı canlı spermle tedavi olup hamile kalanlar varmı arkadaşlar

Arkadaşlar bn de şimdi 6,5 aylık doğum yapmış bir bebği ziyarte gidicem ama cinsiyetini unuttum :)nasıl arayıp sorcam yaw hediye götürcektim.Ne yalanla cinsiyetini öğrenebilirim ki?rezil olcam

canım sende ara renk al yeşil turuncu kırmızı gibi iki cinisyetede gider

Boyacı yarın test günün inşallah değerlerin yükselmiştir.

Merve canım bebişinin kıyafetleri çok güzel bayıldım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

Mirage canım lütfen moralini yüksek tut tedavinde başaldı estrofem mi günde kaç defa kullanıyorsun canım?

Havinim geçmiş olsun sanada kulağın geçmiştir umarım.

Hkere kar foton güzel çıkmış biz izmir de kar göremiyoruz malasef soğuk yiyoruz bol bol:))

Kedi canım rabbim sanada kolaylık versin bu karda kışta..

Ve diğer arkadaşlar hepiniz iğiki varsınız. Benimde yarın kontrolüm var umarım güzel haberlerle gelirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…