eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım maşallah ne güzell haberlerle dönmüşsün
seni merak etmiştim bende
15 yumoşşş ohh maşallahh 1 yada 2 si tuutsun inşallah annesii
dualarım seninle rabbim yardımcın olsun
canımmmm benim bugün bitti iğnem gece çatlatma iğnem var heyecan bastı dua et bana inşallah tutar teyzesi...

canım arkadaşım tşke derim inşallah teyzesi yolun sonuna geldik dualarınıza ihtiyacım var...

canım sana da fsh testi yapılmıştır adetin 2.günü yapılan kan tahlilinde bakıyolar ona....yumurtalık rezervini gösteren,beyinin salgıladığı kadınlık hormonu fsh...buarada hayırlı olsun tedavin

teşekkür ederim canım inşallah isteyen herkes hayırlı sonuçlar alıcak ben inanıyorum inşallah hayırlısıyla olucak.bana 200 doz iğne verdi

Yok canım kızıma normal yoldan hamile kaldım sonra bir daha kaldım o da düştü sonra hamile kalamadım
İnşaallah bu topik uğurlu gelir hepimiz hamiş oluruz.

Allah kizina uzun saglikli guzel bir omur versin cnm, ben de kizimin olmasini cok istiyorum, hatta ikiz kizlar, ya da ucuz kizlar hepsi kiz olsun benim olsun ))

İnsallah kuzum insallah hepimiz o duyguyu yasariz cnm.darisi ikinci bebisinin basina tatlim

Kusum, bu sorulari burda biz de hep birbirimize soruyoruz ;( bak bidaha soru sorarken cekinerek sorucam ;(((
Valla benim etrafimdaki herkes biliyor, bu konuda hic kendimi kasmiyorum, uzaktan bi akrabami da gorsem ve sorsa kac yillik evlisiniz (pesine hemen cocuk yokmu niye yapmiyosunuz sorusu geliyor) ben de hemen diyorum allah vermiyor tup bebek tedaisi goruyorum diyorum, boyle pat diye soyleyince de karsimdaki benden daha cok cekiniyor, baska soru sormuyor )) deneyin iyi taktik ))

Hasi hayirlisi kusum, insallah persembe sabah bissurur yumosunnn olur tontiss hep olumlu dusun, aklina hic olumsuz getirme tamam, insallah iyi sonuc alacaksin ve bize guzel haberler vericen insallah cnm..

26 yaşındayım canım..trabzon karadeniz hastanesinde tedavim başladı.bugün ikinci iğnemi oldum.böyle bakalım sonuç hayırlı olucak inşallah:))

İnsallah hayirli olur cnm, problem neydi tontis ??

cnm benim tedavim bitti bile :) p.şembe yumurtam toplancak pazar veya p.tesi transferim var.ayyy topikte ilk ben miyim sonuç alıcak bolca dua edicem hepimize...sizde bana edin ne olur öptm cnm görüşrz

İlk sensen sonuc alan umarim ilk hamile kalanda sen olursun ki ayagini surtmus olursun bizde arkandan geliriz, bol bebislerle

Ya o noktalar neden bos bisey anlamadim ))))))
Bu arada aksaraydami ankaradami oturuyosun, tedaviye ankarayami aksarayami gidiyosun
Bi de yazmissin ya kuşum, "büyümeye devam ederlerse tüp etmezlerse toplayıp dışarda büyütecek sevgili doktorum.. " bu nedemek cnm anlamadim ben ;(( disarda butulmesi ne demek ??

canım arkadaşım tşke derim inşallah teyzesi yolun sonuna geldik dualarınıza ihtiyacım var...

Rabbim insallah ugraslaeini bosa cikarmaz cnm, insallah hersey olumlu gelisir de bebislerine bir an once kavusursun cnm. Aminnnn
Burdan da guzel haberlerini aliriz insallah tontis

sen yanlıs anlamıssın sanırım canım ben etraftakı her ısı bır kenara boırakıp cocuk sahıbı olmamızı devlet meselesı getıren kısılerın sorularını kastetmıstım..bu sıtenın amacı zaten aynı durumdakı ınsanların duygularını dertlerını merak ettıklerını paylasmak rahatlamak..derdını anlamayan ınsanların sordugu aptalca soruları kastetmıstım ben..yoksa ben de burda her turlu soruyu soruyorum..ortak noktamız ortak sıkıntımız bu ve paylastıkca cok sukur kı mutluluklar cogalıp uzuntuler azalıyor..burdakı herkes ıyıkı var..herzaman sorabılırsın..

selam kızlar..carsamba gunu ıcın randevumu aldım hıtereskopım oluyor stresten aglamak uzereyım

bugun kotuyum cnm ya..nıyeyse stres oldum yenıden..bu defa basa geleceklerı bılmenın korkusunu yasıyorum...

canım ya yapma böyle bak ben haftaya hem laparoskopihem histereskopi olucam... allahın izniyle hepsi olur...
psikolojiye gelince oynatmaya az kaldı modunda gidiyorum...

canım ya yapma böyle bak ben haftaya hem laparoskopihem histereskopi olucam... allahın izniyle hepsi olur...
psikolojiye gelince oynatmaya az kaldı modunda gidiyorum...

tubacımmm..sabah 8.30da randevum..ıster ıstemez stres oluyor ıste..ınsallah kolay atlatırız bu asamaları da...dularım herzaman oldugu gıbı senınle..umarım hepımızın sorunsuz sıkıntısız halloluverır

) yok cnm ben de anladim ne demek istedigini, bosver milleti ya, ben diyorum ya etrafimda kim ne soruyosa hic cekinmeden pat diye soyluyorum ve bidaha sormuyolar, onlar cekinsin banane. Bunu anlatmaya calistim bende )

Canlarim ster yapmayin , stres olumsuz etki ediyo biliyosunuz, rahat dusunun rahat olun. Ben inaniyorum ki bizler allah tarafindan secilmis kullariz, ve eminim sansli kullariyiz ve insallah bebislerimiz olunca sansimiz katlanacak..

inşallah olucak dualarımızla birlikte:))

YS88 Canim yumurtalarinin cok olmasi cok guzel hayirlisiyla ilk sen vericeksin hamile haberini insallah ardindan buyuk ihtimal benim transferim olur diye bekliyoruz rabbim yuzumuzu guldurur insallah hepimizin

ilknurlevent arkadasim tedaviye baslamissin galiba hayirli olsun aksaraydaymissin bende aksaraydayim neresindesin aksarayin bende kayseriye gidiyorum tedavi icin

YS88 Canim yumurtalarinin cok olmasi cok guzel hayirlisiyla ilk sen vericeksin hamile haberini insallah ardindan buyuk ihtimal benim transferim olur diye bekliyoruz rabbim yuzumuzu guldurur insallah hepimizin
canım benim peşpeşe açılışı yapcaz uğur getircez inşallah...çok sağol güzel dileklerin için

ewet güzelim aynen öyle olucak :) hep size dua edicem hep burda sizinle olucam...iyiki varsınız yazdıklarınızla beni çok mutlu ediyorsunuz

cnm benim tedavim bitti bile :) p.şembe yumurtam toplancak pazar veya p.tesi transferim var.ayyy topikte ilk ben miyim sonuç alıcak bolca dua edicem hepimize...sizde bana edin ne olur öptm cnm görüşrz

ne güzel artık sonlarına geldin tedavinin artık hamile haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla .... gerçi şimdiden kendini hamile hissetmeye başla bence

Son düzenleme:
canım hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah...

ilknurlevent arkadasim tedaviye baslamissin galiba hayirli olsun aksaraydaymissin bende aksaraydayim neresindesin aksarayin bende kayseriye gidiyorum tedavi icin

canım merkezdeyim efora yakınım . ankara tavsiye üzerine oldu.. kayseri aklımızdan geçmedi değil ama doktorumu seviyorummm
şimdi noktaları anlamışsın sen ben onu anladım:)))
aksaraydayım ankaraya gidip gidip geliyorum rabbim sonunu hayır etsin:)))
büyümeye devam etmezse o minnak yavrular alınacak yurt dışından gelen bir sıvı ile de büyütülmeye laboratuvarda devam edilecek...
bu tutunma ihtimali zor bir bebek olucak o zaman ...
ama ben inanıyorum ki yumilerim mucizelerim benim.. onların varlığı bile mucize...rabbim ol derse olucak...gerisi boşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…