eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Komutanın kurban olsun sana :)))

Allahtan tüp bebek yaptınız, yoksa süreci anlatmak pek müstehcen olacaktı hulusiye :))))))

napım başka türlü duymuyosunuzz :)mikro teseden sonra yarı canlı sperm bulunanlar varmı sperm boyaması yapılıyomuş bu hücreye bu süreci atlatanlar varmı ? hamile kalanlar azospermde hiç hücre çıkmayan arkadaşlar nasıl tedavi oluyorlar yeniyim kızz nerden soru cevap falan bilmiyom mazur görün azcık alışana kadar hemen dalgaya almayın

merak etme burda kimse dalgaya almaz seni herkesin durumu ortak arada latifeler olur alınma alış hayat hep kapkara gitmiyor böyle arada takılacaz birbirimize.bu arada bizde azoluyuz hiç hücremiz yok nasipse haftaya ilk tedaviye başlıyoruz benimden senden farkım yok ben biraz fazla araştırdım konuya bu yüzden hakim olabilirim.sen nerdesin hangi merkezde tedavi oluyosun?

hemen geliyorum bu topicte kar topu oynayabilecek tek şahsım :))

otur oturduğun yerde kız. bi de düşecek edecek Allah korusun. uslu dur biraz. :))

:))) benim doktor dondurulmuş için görüşmeye gittiğimde dedi ki bunu da biliosan söyle boşuna yorma beni :))) dedim yok burayı çalışmadım anlat :)))

bence de hayyy ağzını öpeyimm benzer bişey söyledim ama mirage siz bize umut oluyosunuz dedi ama ben de üzüldüm ne yalan söyleyeyim benim yüzümden üzülen oldu mu diye

tuba ve merve gelcem şimdi oraya tanışmış olcaz haaa :) alla alla ya. görmüyosunuz herhalde ilk sayfayı. hamileleri sıralıyoruz sırayla farkındaysanız. hedef bu zaten. burayı hamile topiğine dönüştürmek. asıl lazım olan sizsiniz.

hadi hayırlı olsun tedavın mırage..dualarım senınle

teşekkür ederim şekerim :)

tabi ki var hulusicim canlı sperm bulunanlar. ilk sayfamızdaki listeye bak, sorunu azospermi diye yazanlarda hamile kalanlar var. direk onlarla da görüşebilirsin istersen. tüp bebek her şekilde umut veriyor merak etme. doktorun kim bu arada?

amin canım inşallah tek temennim o

Kuzum benim ayy kıyamam sana
sen and. yakasındamısın avr mi?

kız merve gelmişsinde hiç yanıma geliyonmu bak yaa ben bulmasam seni ikide bi başka topiklerde bizi tınladığın yok benim yerim belli en azından nerde bulucağını biliyon küstüm hee

kız merve gelmişsinde hiç yanıma geliyonmu bak yaa ben bulmasam seni ikide bi başka topiklerde bizi tınladığın yok benim yerim belli en azından nerde bulucağını biliyon küstüm hee

Kız dur küsmee minnoşumm bulamadımki seni online forum takipte bakıyorum seni takipteyim

yok canm alınmadım bende takılıdm şakadan anlarm ankarada başladık tedaviye 4 aralıkta dr gittik 27 aralıkta mikro tese olduk sonuç spermatid çıktı 4 5 ay bekliycez 1 ay içinde iğne kullancaz yemek olarak yeşillik tavsiye edildi 1ay içinde ara ara kontrole gidecez sperm boyaması yapılcakmış ne oldunuda bilmiyrm eger sonuçlar öyle yani özet geçtim siz nerde olacaksınız tedavi

yaaa sorma biraz bu konuda bilinçli olmak şart bişiler biliyosan doktorlar başların savamıyolar açıkcası:))

Arkadaşlar gene karışmış topic ,niye birbirinizin sözlerine alınıyorsunuz yapmayın canikom böyle.Miragem hele sen moralini daha yüksek tutmalısın tatlım bu sefer de böyle şeylere takılıp üzme bizi de kendini de.Elfaes ve seni çok seviyoruz.Oda eminim bilerek dememiştir ama insanoğu boş bulunabiliyor bazen hangimiz yapmıyoruz ki.Hayatta o kadar takıcak şey varken bunlar basit şeyler.Böyle şeylere takılmayın şekerler.

benim güzel memleketim ankara dasın ölemi.ben istanbula gelin geldim canım bahçecide başlıycaz kısmetse inşallah sonumuz hayır olsun sabırla bekleyelim bakalım.

acıcık güldüreyim dedim seni :)))

bence de hayyy ağzını öpeyimm benzer bişey söyledim ama mirage siz bize umut oluyosunuz dedi ama ben de üzüldüm ne yalan söyleyeyim benim yüzümden üzülen oldu mu diye

yaaa canlar ne oluyor yaaa bizi bırakmayın siz bize destek ve moral olacaksınız daha

slm canm geçmiş olsun ne güzel başlamışsınız tüp bebeğe nasıl oldu biraz anlatırmısın sorununuz neydi

Canlar yazıyım mı yazmayım mı bilemedim ama tutamadım kendimi. Öncelikl iyi ki varsınız. Elbetteki sorunlar oluyor paylaşıyoruz bunlardan biride benim geçmişimi bilenler bilirler. Ve hepinizden Allah razı olsun zor günleri sizinle aştım çünkü çevredekilere hep bişeyim yokmuş gibi davrandım. Bende pozitif haber aldım 2 ay sonra kürtaj olmak zorunda kaldım ve kürtaj olmadanda 1 hafta belki bi ihtimal kalp atışı duyulur diye olmayan bebişimle yaşadım. Sonuç yine buradayız sızlanmanın kimseye faydası yok. Hepimiz bu yollardan geçiyoruz inşallah bundan sonra hep güzellikler olur. Hamişler sizde bi yere gitmeyin. Daha bizler 2. Deneyecez ilk denemelerdeki gibi test günü sayacaz. Ağrılarımız sızılarımız sorunlarımız elbette olacak ama tek dünya kendimiz değiliz bunun farkında olmak önemli. Bizler bi yola çıktık ve yarı yolda bırakmak veya bırakılmak yok. Hamişler siz burda yazabilirsiniz ama siz hamileler topiğine giderseniz bizi orda kapıdan kovarlar oturun oturduğunuz yerde dışarıda kar buz zaten

canm bizde yarı canlı hücre bulundu.kaan hoca sizin dr kim?

Arkadaşlar bn de şimdi 6,5 aylık doğum yapmış bir bebği ziyarte gidicem ama cinsiyetini unuttum :)nasıl arayıp sorcam yaw hediye götürcektim.Ne yalanla cinsiyetini öğrenebilirim ki?rezil olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…