sağol canım sen nasılsın yarın bi yere vaaza gideceğim onu çalışıyorum
amn cnm hala bekliyomusun sen önümzdeki ay gel dedi doktor nspse geleck ay olur inş
canım benim neden kötüsün yalnızlıktanmı yoksa bişeyemi taktın kafayı sen mutsuz olma canım bebişin etkilenmesin
Yok havinim bebis uzulmuodur o gayet mutludur:) cunku sigarayi biraktim esir etmis beni kendine ya inan ruh halim kotu elim kolum kakmiyor ama dayanicam zorda olsa
canım şimdi bir aksilik çıkmazsa adetimle rahim kalınlaştırma hapına başlayıp tedaviye start vercez inş bu sefer bebişlerimi alırım göbüşüme sende üzme kendini bundada hayır vardır unutma
Merhaba kızlar buğün yanlızım kocişin işi bitmedi daha star seyrediyorum yeni dizi varya 20 dakika ağla ağla bir hal oldu bana ne kadar sulu gözüm ben böyle bu günlerde her şeye gözlerim doluyor(((((((((((
Merhaba kızlar buğün yanlızım kocişin işi bitmedi daha star seyrediyorum yeni dizi varya 20 dakika ağla ağla bir hal oldu bana ne kadar sulu gözüm ben böyle bu günlerde her şeye gözlerim doluyor(((((((((((
inş cnm ya bilmiyorum bk ben şöyle düşünüyorum şuan demekki diyorum bebeğim beni bırakmayacak o yüzden doğru zamanı bekliyo ve bu yüzden erteleniyo olabilir mi sencede ?
bende benim için üzülmeyi izliyorum canım =)
canım benim hoş geldin bende seksenlere arada bakıyım eğlenceli bişeyler seyretsene kız canım bu haftalarda duygusal olman normal fazla ağlayıpta üzme meleğimizi tamammı
canım inş hep duamız o bebişlerimizde inş doğru zamanda transfer edilip tutunurlar bize rabbim 9 ay ayırmaz bebişlerimizi bizden 9 ay sonrada sağlıkla kucağımıza alırız inş canım rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin
Canım bende şimdi oraya geçtim:)nerde dramatik olaylar ben orda
dramatik şeyler bu ara ilgimi çok çekiyorr havinim neden bilmem
inş cnm allahım isteyip dileyen herkese versin inş
canım benim duygusallık ağır bastığından olmasın sakın :))
Sanırım öyle havinim pek duygusalım ben :)))))))))))))
Kızlar 3 aşılama ve bu başlık açıldığı sıralardaki tüp bebek denemesine rağmen bebek sahibi olamamıştım. Bu ay ekimden beri geçirdiğim en rahat aydı.hiç bir işleme basvurmadım. sürekli dua ettim ama bir kez bile bebek lafı etmedim kendime. soğan kürü uyguladım. 15-20 kitap okudum, sevdigim dizilerin tüm sezonlarını izledim. bugün işyerimde bir test aldım, iki çizgi çıktı, yanlışlık vardır dedim, bir test daha aldım, iki çizgi çıktı, bir de erken gebelik testi aldırdım, o da pozitif çıktı. hemen hastaneye kan verdim ve sonucunu bekliyorum:)
İnşallah umutlarım boşa çıkmaz. Buraya kadar ki kısmı bile çok sevindirici, ilk kez o pozitifi görmek. gerçi daha kabullenmedim, korkuyorum, kimseye de soylemedim eşim hariç. Dua edin bana. Allah hepimizi mutlu habere ulaştırsın inşallah.
hayırlısı olsun tatlım allahım ne güzel yaa bende başlamak istiyorum bi an önce bi çıksa şu genetik testler:)))
yahu bacılar sayfaları okumakla yetişemedim yok böyle bir hız rabbim esirgesin siziiii :)
ben kar tatili oldum yarın :) işin komiği zaten sevkli olcaktım :)))
perşembe günü gelir mi ki yaaaa!!!
size gelişmeleri yazmaya çalışırım kocaman öpüyorum herkesi..
bu karda kıyamette nasıl gitceğimizi de kestiremiyoz ama :)
canım farklı topiklerdende yararlanmaya çalışıyorum ama burası başka :)
herkese iyi akşamlar.Miragem tedavin başladı hayırlısıyla bu sefer dualarımız kabul olur bebişine kavuşursun inşallh.Bn de bütün gün artık kumaşlarımdan yeni eve rengarnk yastıklar dikiyorum.Bugün izinliydim dışarı da çıkmadım.Kar tatili uzatılmış acaba bnde yine izinlimiyimdir yaw.inşallh öyledir
slam kızlar ben girdim ve çkıyorum hepinize teşekkür ederim sizleri seviyorum benim test tarihim 18 inşallah tutar bebeğim kızlar ben hep yatacam mı napmam lazım
meleklerimden bir ay daha ayrıyızkırmızıları gördm aradım doktoru 1 periyod geçsin dedi of yaa hergün bişey çıkıyo
Bu gece bende geldm.. Geceyi kaçırırsak sabaha çok birikio :))
Havinim çok saol cnm .. Dün kestm iğneyi hemen azaldı kanamam bugünde bitti bile..tabi sende umutlandm demek iğnedenmiş die..inş gerçekten öyledr .. Yatçam kakçam yatçam kakçam soooonaaa test günüm :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?