günaydın canım sen istanbulda değilmiydin niye işe gittin hamişlerde idari izinliymiş.gerçi özel sektördeysen pek tınlamazlar amagünaydın kızlarrr sabah işe geldim oku oku bitiremedim en sonunda yarıda bıraktım dün nasıl kaynatmışsınız öylee...
dua ediyorum yollar kapanmasın
canlar selamlar nasılsınız.geçmişi okudum geldim güzel haberler var tebrik ediyorum güzel haber alanları.tedavide olanlarında Allah yar ve yardımcısı olsun.ben başlayamadım henüz tedaviye giremedimde forma uzun zamadır ev taşıyordum ev aldık herşey bir anda oldu toplanma yerleşme derken ancak bugün yer gördü mabadım afedersiniz:))işten de izin aldım bu taşınma süresinde çalışırken çok zor olacaktı.bu arada sanırım artık bi adım atmanın vakti geldi haftaya başlarım bende büyük ihtimal bu hafta evim işlerini bitireyim ufak tefek şeyler kaldı ve sonra start verecem Allahın izniyle hepimizin yolu açık olsun inşşallah...fazla giremesemde kalbim sizinle sizi seviyorum:)))
Kızlar az önce doktorum aradı. Kan tahlilimden çıkan sonuca göre estrofeme başlamaya hazır olduumu söyledi. ben de az önce ilk estrofemimi aldım. haydiiin hayırlı olsun inşallah :) bir sonraki kontrolüm cumartesi sabah 10'da. Allah bebeimi göreceğim kontrolleri de nasip etsin inşallaahh.
hoşgeldin burcuu. yeni eviniz hayırlı olsun. yeni bebek için yeni ev hazırlığı :)) tedavine başlayınca gel yanımıza yine.
günaydın herkese ben buraya çok alıştım bnide alırmısınız aranıza ? :)
teşekkürler canım benim evet inşallah bebek için olur bu hazırlık.çok garip yatak odasında bi köşeyi boş bıraktım Allahım nasip ederse beşik koyucam oraya inşallah.tedaviye başlayınca gzel haberlerle gelmeyi umut ediyorum i,nşallah.
canım zaten aramızdasın aşkolsungünaydın herkese ben buraya çok alıştım bnide alırmısınız aranıza ? :)
hayırlı olsun mirage çok sevindim canımKızlar az önce doktorum aradı. Kan tahlilimden çıkan sonuca göre estrofeme başlamaya hazır olduumu söyledi. ben de az önce ilk estrofemimi aldım. haydiiin hayırlı olsun inşallah :) bir sonraki kontrolüm cumartesi sabah 10'da. Allah bebeimi göreceğim kontrolleri de nasip etsin inşallaahh.
teşekkürler canım benim evet inşallah bebek için olur bu hazırlık.çok garip yatak odasında bi köşeyi boş bıraktım Allahım nasip ederse beşik koyucam oraya inşallah.tedaviye başlayınca gzel haberlerle gelmeyi umut ediyorum i,nşallah.
günaydın canım sen istanbulda değilmiydin niye işe gittin hamişlerde idari izinliymiş.gerçi özel sektördeysen pek tınlamazlar ama
Kızlar az önce doktorum aradı. Kan tahlilimden çıkan sonuca göre estrofeme başlamaya hazır olduumu söyledi. ben de az önce ilk estrofemimi aldım. haydiiin hayırlı olsun inşallah :) bir sonraki kontrolüm cumartesi sabah 10'da. Allah bebeimi göreceğim kontrolleri de nasip etsin inşallaahh.
canım hayırlı olsun evin güle güle oturcanlar selamlar nasılsınız.geçmişi okudum geldim güzel haberler var tebrik ediyorum güzel haber alanları.tedavide olanlarında Allah yar ve yardımcısı olsun.ben başlayamadım henüz tedaviye giremedimde forma uzun zamadır ev taşıyordum ev aldık herşey bir anda oldu toplanma yerleşme derken ancak bugün yer gördü mabadım afedersiniz:))işten de izin aldım bu taşınma süresinde çalışırken çok zor olacaktı.bu arada sanırım artık bi adım atmanın vakti geldi haftaya başlarım bende büyük ihtimal bu hafta evim işlerini bitireyim ufak tefek şeyler kaldı ve sonra start verecem Allahın izniyle hepimizin yolu açık olsun inşşallah...fazla giremesemde kalbim sizinle sizi seviyorum:)))
kızlar tüp bebek transferi sırasında opu da oldğu gibi ameliyata gider gibi giyiniyormuyuz. yarın transferim var da merak ettim
Teşekkür edim şimdiden
Rabbim emeklerimiz boşa versin herkesi en kısa zamnda kavuştursun bebişine
hayırlı olsun tedavn arkadaşım, evet opudaki gbi giyiniliyor, hijyen açısından transfer yine ameliyathanede oluyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?