canım doğumda lekeler geçiyo annemde kız kardeşimde çok lekelenmişti doğumdan sonra yüzü o kadar güzel olduki biz bile şaşırdık leke falan kalmamıştı
sağlıkla gelişip büyüsün kuzun sağlıkla kucağına alda lekelermi gelecek aklına kız
Yazmayip okumak ne guzelmis ya kimse kimsenin yoklugunu fark etmiyo kaptirmis gidiyosunuz:)
ay öyle şeyler söyleme mervee, sonra hamile kaldığımda da uğraşmak zorunda kalırsın benimle. Allah korusun gülüm kavuşmuş sayılmazmışmış. tamam ben sustum sen de sus :)))
zaten uyumaya gidiyorum ben. tam akşam yatmaz sabah kalkmaz oldum. iş var sabahhh. öpüyorum hepinizi, iyi geceler güzeller.
elbetteki canım bu işin gırgırı tatlı yönü:):)
canım muhabbete dalınca bıraz öyle oluyo galiba :))
dimi kız yeterki sağlıklı olup sağlıkla doğsunlar
Devam devam esimden de laf yedim sayenizde:) sen ne yapiyosun sacmaliosun ayip degilmi ozellerini okuyosun insanlarin dio:):)ay ozel olsa ben nasil okuyum dedim hala soyleniyor
Devam devam esimden de laf yedim sayenizde:) sen ne yapiyosun sacmaliosun ayip degilmi ozellerini okuyosun insanlarin dio:):)ay ozel olsa ben nasil okuyum dedim hala soyleniyor
herkese iyi geceler can dostlar .Bu akşam okuduğum kitap incir kuşları.Sinan akyüzden.bitirdim ağla ağlaa .Herkese tavsiye ederim
hm diyosunki umutsuz vakasın :))
canım muhakkak gaybı alllah bilir senin tahminlerinde yanılmadığını gördüm ondan dedim kimi insanın içine doğan olurmuş rabbim inş bizlerede bol hazinesinden sağlıklı hayırlı evlatlar verecek hemde tez zamanda verecek inş
yok hayır öyle bişey demedim tatlım:)) yani şu an hiç bişey hissedemiyorum hani transfer falan olur ozaman başlıyor benim hiscikler:)))
ay elfaes kusura bakmada eşinin söylediğine çok güldüm
puhahhahahaha...gülmeden gitmek istemedim:))))Gul gul hayatim bende sinirden guluorum hala ayip ayip dio ya yazik anlamiyo anlamadigi gibi bide israrla konusmasina devam ediyo hayatim gerekce su ( bir saatir seni izliorum hic bisey yazmiosun demekki oraya kacak girdin insanlarin ozelini okusun) ben saka yapio sandim ama baya abartti olayi:):)
Siz bu gece alemsiniz hadi iyi geceler diosunuz kactim optum falan ama hala alt sirada yerinizi aliyosunuz:):)
Seviyorum sizi ben
puhahhahahaha...gülmeden gitmek istemedim:))))
bende seni seviyoreeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?