eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

elbetteki canım bu işin gırgırı tatlı yönü:):)

hele hayırlısıyla hamile kalda biz çekeriz senin nazını
hadi sanada hayırlı geceler iyi uuykular

Canlar hepinize iyi geceler. Kocamaaaan öpüldünüz. Dualardasınız dualarda unutulmamak dileğiyle

herkese iyi geceler can dostlar .Bu akşam okuduğum kitap incir kuşları.Sinan akyüzden.bitirdim ağla ağlaa .Herkese tavsiye ederim

Devam devam esimden de laf yedim sayenizde:) sen ne yapiyosun sacmaliosun ayip degilmi ozellerini okuyosun insanlarin dio:):)ay ozel olsa ben nasil okuyum dedim hala soyleniyor

ay elfaes kusura bakmada eşinin söylediğine çok güldüm

Devam devam esimden de laf yedim sayenizde:) sen ne yapiyosun sacmaliosun ayip degilmi ozellerini okuyosun insanlarin dio:):)ay ozel olsa ben nasil okuyum dedim hala soyleniyor

benimki şuan 40. rüyaya geçiş yapmıştır heralde bende tek başıma oturuyom sizlerle dertleşip yazışıyom

eşine de söylenmesin biz burda dertleşip yazışıyoz gizli olsa ö.m atardık bir birine

yok hayır öyle bişey demedim tatlım:)) yani şu an hiç bişey hissedemiyorum hani transfer falan olur ozaman başlıyor benim hiscikler:)))

yok hayır öyle bişey demedim tatlım:)) yani şu an hiç bişey hissedemiyorum hani transfer falan olur ozaman başlıyor benim hiscikler:)))

canım bende şaka yaptım zaten inş hayırlısıyla tedaviye start veriyimde ondan sonra transfer günüm gelsin bebişlerimi alayım göbüşüme inş sizlerinde dualarıyle meleklerim bana sıkı sıkı tutuncak

ay elfaes kusura bakmada eşinin söylediğine çok güldüm

Gul gul hayatim bende sinirden guluorum hala ayip ayip dio ya yazik anlamiyo anlamadigi gibi bide israrla konusmasina devam ediyo hayatim gerekce su ( bir saatir seni izliorum hic bisey yazmiosun demekki oraya kacak girdin insanlarin ozelini okusun) ben saka yapio sandim ama baya abartti olayi:):)

Siz bu gece alemsiniz hadi iyi geceler diosunuz kactim optum falan ama hala alt sirada yerinizi aliyosunuz:):)
Seviyorum sizi ben

puhahhahahaha...gülmeden gitmek istemedim:))))
Siz bu gece alemsiniz hadi iyi geceler diosunuz kactim optum falan ama hala alt sirada yerinizi aliyosunuz:):)
Seviyorum sizi ben

bende seni seviyoreeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…