eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

hadi ben de gidiyorum. herkese hayırlı geceler. yarın hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah. yarın benim de kontrolüm var.

Bende resmı değişip kacıyorum şimdi kimseyi üzmeye gerek yok:):) kedımı nasılsa tanımıyorlar yarısmaya oğlum katılsın 3 yasında van kedı cok sadık ve ıı huyludur 12 kılo ve cok yakısıklıdır adı sütlaç:)

en güzel sabahlara uyanmanız dileği ile hepinize iyi geceler

Günaydın şeker nasılsın.Niye uyumuyon yaw? bnm yerimede uyu.şimdi işe geldim bu soğukta.

Kız napıyorsun burda:)))günaydınnn

cnm soru sormuştum ya cleaxane kullanan var mı die ona cevap yazan olmuş mu die bakayım dedim.. dün aynen adet kanaması gibi oldu kanamam nasıl 9 çıktı anlamadım yaa.. :) çok şaşkınım artık son 3 gün inş.. test günümde değerim 0 çıkmaz (( ya heralde benm lekelnmem olucaktı bu iğneden dolayı çok geldi kanamam kan sulandırıcymış bu iğne.. göbekten vururken bile bayaa kanatıodu zaten cok şaşırıodum.. ama bakalım işte beklices başka çare yokk sen hamişsin noluuurr dua et cnm yaa (

cnm yeğenimi kaybediyorduk yazmışsın ablanında mı böyle çok kanaması olmuştu.. iğneyi kesince aynı gün mü kesilmişti kanaması nasıl olmuştu yaa biraz detay verir miisin hatırlıyorsan ben aynı adet kanaması gibi oldum dün bugün daha az inş.. iğneyi kestm bgn bakalım azalır inş kanama yaa (

Kuzuuumm. Sen herzaman dualarımdasın bak gör insallah artmıs olucak o deger:))ben de bugun gıdıcem bakalım hayırlısı

eşinle aynı yerde çalışmak nasıl bi duygu canım hemde müdürün =)
benim memleketimin kedisi o çok tatlı ve sadıktırlar van kedileri kız bu arada ben görmedim seni yaaa ne çabuk kaldırdınız

ayy sütlaç hakkayen de çok yakışıklıymış maşallah :) dönmedin mi sen daha doktordan? benim randevum 4'de. kar da yağıyor, inşallah rahat gidip gelebilirim.

canım benim mesajımı alıntılayıp bana cevap yazdın direk bende sana cevap yazmak istemedim
senin korkularını çok iyi anlıyorum ama ben sadece o kötü düşüncelerin beynini ve seni ele geçirmesine izin verme demek istedim
hassassın elbette bana biri bişey dese nasıl alınıyorum zoruma gidiyor o yüzden sana cevap bile yazmadım dikkat ettysen olur böyle şeyler
üzme kendini
biz burda eylülden beri beraberiz hepimiz kader arkadaşıyız burda.çok nadir olur böyle şeyler üzüldüm açıkçası ama neyse geride kaldı
bugün güzel haberlerini bekliyoruz doktordan.

Son düzenleme:
canım haberini okudum çok sevindimmm inşallah değerlerin yükselecek bence 7. gün değerin galiba çok çok iyi
zaten 7. günde itibaren yükseliyo değerler bu harika bi değer maşallah

canım haberini okudum çok sevindimmm inşallah değerlerin yükselecek bence 7. gün değerin galiba çok çok iyi
zaten 7. günde itibaren yükseliyo değerler bu harika bi değer maşallah

canımm benm çok saolasın ama daha tadını çıkaramdım net olarak hamilesin demediler.. çünkü dün çok kanamam vardı. iğnemden olabileceğini düşünüp kesitk.. bugünde kısmen biraz azalma var ama bu kanama nerdeyse 3 gün oldu. ben normal adet olsamda bu 3. günümde zaten azalırdı.. inş. iğneyi kestiğim için azalmıştır. dün 8. günümdü cnm bu arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…