evet tatlım nerde gördünki burdamı?? Sayfasına bakıyorum hep son giriş tarihi aralık tarihide şimdi hatırlamıyorum ama sanırım 15 falandı
aysen 79 mu? Canım eğerr oysa ben yakın bır zamanda gordum yanlıs olmazsa
kızlar çok ağrım var uyumak istiyorum her keze iyi geceler yarın görüşürüz..
Günaydın şeker nasılsın.Niye uyumuyon yaw? bnm yerimede uyu.şimdi işe geldim bu soğukta.
Kız napıyorsun burda:)))günaydınnn
cnm soru sormuştum ya cleaxane kullanan var mı die ona cevap yazan olmuş mu die bakayım dedim.. dün aynen adet kanaması gibi oldu kanamam nasıl 9 çıktı anlamadım yaa.. :) çok şaşkınım artık son 3 gün inş.. test günümde değerim 0 çıkmaz(( ya heralde benm lekelnmem olucaktı bu iğneden dolayı çok geldi kanamam kan sulandırıcymış bu iğne.. göbekten vururken bile bayaa kanatıodu zaten cok şaşırıodum.. ama bakalım işte beklices başka çare yokk sen hamişsin noluuurr dua et cnm yaa (
Kuzuuumm. Sen herzaman dualarımdasın bak gör insallah artmıs olucak o deger:))ben de bugun gıdıcem bakalım hayırlısı
ayy cnm bnm saolasın inş...yaa sen kalp atışını mı duycan ..Ayy allahım nazarlardan korusun..Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsn inş..
eşinle aynı yerde çalışmak nasıl bi duygu canım hemde müdürün =)İsmim Gül. Kayseri'liyim Kayseri'de yaşıyorum. Özel bi şirkette muhasebeciyim ve kocam aynı şirkette benim müdürüm:) biraz şişkoyum diyete ve spora başlayacam inşallah. Çocuğum yok ve olması için kendim kadar hepinizede dua ediyorum. Ve bu yarışma modunda tanıtımdan sonra gaza gelip yarışmaya katılmak istiyorum
benim memleketimin kedisi o çok tatlı ve sadıktırlar van kedileri kız bu arada ben görmedim seni yaaa ne çabuk kaldırdınızBende resmı değişip kacıyorum şimdi kimseyi üzmeye gerek yok:):) kedımı nasılsa tanımıyorlar yarısmaya oğlum katılsın 3 yasında van kedı cok sadık ve ıı huyludur 12 kılo ve cok yakısıklıdır adı sütlaç:)
benim memleketimin kedisi o çok tatlı ve sadıktırlar van kedileri
en güzel sabahlara uyanmanız dileği ile hepinize iyi geceler
Bende resmı değişip kacıyorum şimdi kimseyi üzmeye gerek yok:):) kedımı nasılsa tanımıyorlar yarısmaya oğlum katılsın 3 yasında van kedı cok sadık ve ıı huyludur 12 kılo ve cok yakısıklıdır adı sütlaç:)
en güzel sabahlara uyanmanız dileği ile hepinize iyi geceler
Kizlar ben cok ozur dilerim sizden gercekten merve degil genel olarak yazdim ama onun cvp cvp vermis bulundum kusurabakmasin sonrz cok uzuldum kimseyi uzmek kirmak degil amacim gercekten ben bile kendimi taniyamiyorum wallahi sacma sacma sorularla hem sizi hem kendimi uzuyorummerve tekrar cok ozur dilerim herkes yasadigini biliyo ben ileri gittim hakkinizi helal edin lutfen ani bir cikislar yapmaya basladim ve tek basima usttesinden gelemiycem sanirim yarin psikologtan randevu aldik ancak bu sekilde asicam sanirimtedavi sureci hamilelik derken birikim patlamasi yasiyorum sanirim
Bu arada resimler cok samimi olmus tam bir arkadas profili ciziyosnuz gercekten bu arada hepiniz cok guzelmissiniz kalbiniz gibi
canım haberini okudum çok sevindimmm inşallah değerlerin yükselecek bence 7. gün değerin galiba çok çok iyi
zaten 7. günde itibaren yükseliyo değerler bu harika bi değer maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?