eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

31 yasındayım gazıanteplıyım ama suan kımlıkte izmirliğim:)organızasyon fırmam var evde kalmısları evlendırıyorum:)balık burcuyum istanbul atasehır de yasıyorum asırı pimpirikliyim bı okadar acelecıyım ama sızı cok sevıyorum:)

yarışmaya hoş geldiniz :))

İsmim Gül. Kayseri'liyim Kayseri'de yaşıyorum. Özel bi şirkette muhasebeciyim ve kocam aynı şirkette benim müdürüm:) biraz şişkoyum diyete ve spora başlayacam inşallah. Çocuğum yok ve olması için kendim kadar hepinizede dua ediyorum. Ve bu yarışma modunda tanıtımdan sonra gaza gelip yarışmaya katılmak istiyorum:1::1::1:

3 hücreli 5. gün embriyosumu olur yaa.eminmisin diğeri niye içindeymiş.[/QUO

SAKA GECIORUM KISSS KANAMAM OLMADI YA HERHAL ODA İÇİMDE BI YERDEDIR:)WALLAHI BEN BILMEM KAGITLARA BAKIYORUM ÖYLE YAZIO İŞTE AMA DR UMUTLU DEĞİLDİ ONDAN TUTARSA ILKI TUTAR DEDİ

boşver hangisi tuttuysa tuttu. sonuçta hamilesin ya.ama bak benim 3. gün 8 hücreliydi tutmadı.

hangi şehir demek istedim enerjik birine benziyorsun hınzır heran yaramazlık yapıcak gibi doğrumu hareketlimisindir.

canım benmi yok fazla hareketli değilimdir her ortama uyum sağlarım ama neşeli olmasamda insanları üzmemek için neşeli olmak için elimden geleni yaparım

31 yasındayım gazıanteplıyım ama suan kımlıkte izmirliğim:)organızasyon fırmam var evde kalmısları evlendırıyorum:)balık burcuyum istanbul atasehır de yasıyorum asırı pimpirikliyim bı okadar acelecıyım ama sızı cok sevıyorum:)
:))))))))
havin sağol valla hepimiz forumun en güzel kızları bu topikteymiş.
elfaes sana soru sormuştum görmedin herhalde. sana transfer edilen embriyolar kaç hücreliydi biede kaçıncı gün embriyosuydu birde atlım kaçıncı kaliteydi.
evet tatlım bende onu diyecektim ama tek resimli topik bence:))
sağol canım sende aynı sekılde bu topıcten cırkın cıkmaz zaten guzelim bana göre en bası aysegulum cekıyor ay kızmayın bana ya ben onu cok ayrı sevıyorum:):)
bende seni seviyorum hayatım...zaten bu gün çok şımarık bi günümdeyim dahada şımarttın beni ..bu gece buraları yıkılıyoooo...)
aysegul kız sen estetisyenmisin konyadasın ama demi.süper görünüyorsun ben zaten ne zamandır sorucam gerçekten 39 yaşındamısın sen.

evet tatlım konydayım estetisyenim:) evet malesef 39 yaşına 2013 te girdim artıkım:((bütün sıkıntımda bu yaşımın ilerliyor olması bu arada sende fıstık gibisin ooobu gün topik şişti valla:)))

:))))))))

evet tatlım bende onu diyecektim ama tek resimli topik bence:))

bende seni seviyorum hayatım...zaten bu gün çok şımarık bi günümdeyim dahada şımarttın beni ..bu gece buraları yıkılıyoooo...)

evet tatlım konydayım estetisyenim:) evet malesef 39 yaşına 2013 te girdim artıkım:((bütün sıkıntımda bu yaşımın ilerliyor olması bu arada sende fıstık gibisin ooobu gün topik şişti valla:)))

hemen dertlenme 39 sun diye.fırsatmı bekliyodun dertlenmek için :) ama valla bu topik çok güzelmiş.

İsmim Gül. Kayseri'liyim Kayseri'de yaşıyorum. Özel bi şirkette muhasebeciyim ve kocam aynı şirkette benim müdürüm:) biraz şişkoyum diyete ve spora başlayacam inşallah. Çocuğum yok ve olması için kendim kadar hepinizede dua ediyorum. Ve bu yarışma modunda tanıtımdan sonra gaza gelip yarışmaya katılmak istiyorum:1::1::1:

canım yarışmaya hoş geldin başarılar dileriz :))

canım benmi yok fazla hareketli değilimdir her ortama uyum sağlarım ama neşeli olmasamda insanları üzmemek için neşeli olmak için elimden geleni yaparım

temiz kalpli birisin çok belli resimden.kötülük çıkmaz senden tabi bu topikteki kimseden.bizlerede dua et ben hep öylr diyorum topikte olan olmayan isteyen herkeze Allahım nasip et.

Kimse yazmıyor herhalde resimlerimizi inceliyoruz :)

birazdan lıstemız acıklanır 1. Kım oldu falan mırage liste yapıyor sanırım

temiz kalpli birisin çok belli resimden.kötülük çıkmaz senden tabi bu topikteki kimseden.bizlerede dua et ben hep öylr diyorum topikte olan olmayan isteyen herkeze Allahım nasip et.

ben isimleri bilmediğimden topikteki adlarınızla ediyom size rabbim inş dualarımızı boş çevirmez kabul eder tez vakitte bizlerde bebişlerimize kavuşuruz

Back