- 30 Ağustos 2012
- 4.459
- 28
- 108
kızlar yarın iş var ben kaçar Allaha emanet.
canım iyi geceler sende allaha emanet ol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yarın iş var ben kaçar Allaha emanet.
:))))))))
evet tatlım bende onu diyecektim ama tek resimli topik bence:))
bende seni seviyorum hayatım...zaten bu gün çok şımarık bi günümdeyim dahada şımarttın beni ..bu gece buraları yıkılıyoooo...)
evet tatlım konydayım estetisyenim:) evet malesef 39 yaşına 2013 te girdim artıkım(bütün sıkıntımda bu yaşımın ilerliyor olması bu arada sende fıstık gibisin ooobu gün topik şişti valla:)))
Canlar hepinize iyi geceler. Yatacam dayanamıyorum artık:) Allah'a emanetsiniz
senin profilini inceledim azıcık...çocuğun varmı bölümünde var yazıyor :)) varmı başka çocuğun tatlım ayyy ne güzel varsa:))
:):):) varya teyzesı 7 haftalık:):)ya ben onu ılk geresız dıe salladımm herseyı ne bıleyım buranın bu kadar gercekcı oldugunu artık duzeltırım zaten
Yaaa inanamiyorum sabah kananam hala var ve çoğlacak gibi hissettim dr. Gidelim dedm eşime.. Beta hcg 9.15 :)))) sevnçten uçtum o an.. Ama tabi kanamam da arttı.. Dr. Um kullandiğm iğne nin kan sulandirici olduğunu sölemiş onu ve ecoprini kestk..bakalim inş. Test gününe kadar artar değerim :))). Gereksiz mi seviniyorum bilmiyorum ama nolurrdua edin banaaa
Kızlar çok ağrım var hemde çok yoğun geçiyor kanamam sanki içim dökülüyor ayakta zor duruyorum...ben hiç böyle ağrılı olmazdım allah menopoza girenlere yardımcı olsun çok zor adet olamamak ve ardından gelince böyle oluyor demekki...(
ne güzel oldu yaaa....valla iyi akıl ettim ben bunu artık her kez birbirini görüyor ve daha samimi oldu bence bende çok memnunum sizi tanımakytan iyiki varsınız iyiki tanıdım sizleri koskaca kk de bakındığım hiç biyer yok bi misafir gelse aklım burda kalıyor akşam olsa eşim yatsada bakınsam diye bekliyorum:))) inşallah bu tanışmanın sonu bebeklerimizle oturmaya kadar gider iyiki açmışsın miragem bu topiği...kk de bu kadar canlı bi topik daha olduğunu sanmıyorum:)) yakında mirage topik sayesinde plaket alırmış :))))))))
ay ay ay teyzesi kurban olur ona:)) ne güzel geldi kulağıma sevesim geldi mıcık mıcık allahım doğumundada bizi böyle sevindirmeyi mutlu etsin canım benim:)) bizler bu topik açıldığından bu tarafa burdayız kimler geldi kimler gitti siz kalın gitmeyin:((( valla üzülürüm
mirage bu arada ayşen yok ortalarda çok merak ediyorum ben onu haber alan varmı yaaa nerde bu kız...
ay ay ay teyzesi kurban olur ona:)) ne güzel geldi kulağıma sevesim geldi mıcık mıcık allahım doğumundada bizi böyle sevindirmeyi mutlu etsin canım benim:)) bizler bu topik açıldığından bu tarafa burdayız kimler geldi kimler gitti siz kalın gitmeyin:((( valla üzülürüm
MİRAGE BU ARADA AYŞEN YOK ORTALARDA ÇOK MERAK EDİYORUM BEN ONU HABER ALAN VARMI YAAA NERDE BU KIZ...
boyacııı canım gözün aydın. Inşallah herşey güzel devam edecek, kanaman da tez zamanda durur inşallah.
Aynen benim de sabah çok ağrım oldu.
Plaket değil de kucağıma bebeğimi almak istiyorum ben :))
dırdırdır çeneniz düşmüş, onları okuyorum bir saattir :))) hepiniz çok güzelsiniz de deli misiniz ya nasıl cesaret edip koyuyosunuz resminizi buraya? :) o kadar eltimi onu bunu konuşuyorum tesadüf biri bir girecek :))) bir de ben kendimi deşifre edersem eskisi kadar rahat edemem burda. Gıcık oldunuz şu anda bana eminim ama ben gönlünüzü alırım bir şekilde :) ben de bu konuda takıntılıyım, kimseye kendimi göstermedim burda bugüne kadar. Anlayış göstermenizi çooook rica ediyorum ve çoook özür dliliyorum gerçekten. Ama güzel oldu bu, ben hepinizi gördüm :)))
kar başlamadı hala, hani yağacaktı??
bende merak ediyom ama ayşene ulaşacağımız bir adrtes yokki
canım mjs atsanız olmaz mı mailline dusuyor
canlarım bana müsade hepinizi allaha emanet ediyorum hepinize hayırlı geceler
attım tatlım defalarca attım tam 1 aydır yok ortalarda hani bişey de demedi böyle muhabbet ediyorduk bi sabah ansızın çekti gitti:))) sorunda yoktu neden ayrıldı bilemedim ben boşanmak istemiyorum çok seviyorum onu:)))))))))))n şaka bi yana sevdiğimiz bi arkadaştı ben hakikaten çok nerak ediyorum......
aysen 79 mu? Canım eğerr oysa ben yakın bır zamanda gordum yanlıs olmazsa