eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım şimdi etrafımızdakiler doğursun bizde arkalarından doğuracağız allahın izniyle bizde rabbimin izniyle hergün bebeğimize yaklaşıyoruz

Âmin inşallah. Bugünkü bebeğin kulağına bende senin gibi melek istiyorum allahım bu cennet kokusundan Banada tüm isteyenlere ver dedim kimse duymadan:) Napıyım dayanamadım böyle görünce daha hevesleniyor insan.

asılım sende resmını koy artık mahsuru yoksaolucak senınde herkesın rabbımın haznesınde olmayacak sey yok hepimizin meleği olacak inş sırasını bekliyor canım

canım rabbim bizlerede verecek bekleyişlerimiz sona erecek inş buna tüm kalbimle inanıyorum bizim elimizden gelen dua etmek rabbimden istemek sadece

asilim canım resimde çok şıksın ama resim ters duruyo

asılım sende resmını koy artık mahsuru yoksaolucak senınde herkesın rabbımın haznesınde olmayacak sey yok hepimizin meleği olacak inş sırasını bekliyor canım

İnşallah Rabbim yaşatır bambaşka bi duygu olduğuna eminim. Koyabildim sonunda resmi ters dönüp durdu ayarlayabildim sonunda. Bu arada herkesin resmi çok güzel olmuş haa bi beğendim ki maşallah

bir benmi beceremedim yaaa nasıl oluyor anlatın yapamadım resim koymayı

canım kullanıcı profiline tıkla solda altta avatarı değiştir yazıyo oraya tıkla orda bilgisayardan resim yükle butonu var ona tıkladımı bilgisayarından istediğin resmi profilene koyabilirsin

canım rabbim bizlerede verecek bekleyişlerimiz sona erecek inş buna tüm kalbimle inanıyorum bizim elimizden gelen dua etmek rabbimden istemek sadece

asilim canım resimde çok şıksın ama resim ters duruyo

Bende inanıyorum olacak inşallah. Hee kız resim uğraştırdı eşimin tabletinden yazıyorum bunda da resim yok maille gönderdi kocam sağolsun zar zor hakettim

canım şuanda nasıl desem derslerim var bebiş için en az 2 saat tutuyo rabbim yaptıklarımızı kabul eder inş ve bizlerede sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eder rabbim içimizi dışımızı bizden daha iyi biliyo canım rabbim inş bizleride fazla bekletmeyecek bu sefer meleklerimiz bizimle olacak

canım inş sende yarın doktordan güzel haberlerle geleceksin

canım kullanıcı profiline tıkla solda altta avatarı değiştir yazıyo oraya tıkla orda bilgisayardan resim yükle butonu var ona tıkladımı bilgisayarından istediğin resmi profilene koyabilirsin

sağolasın. oh be göbeğim çatladı.elfaes yakıyorsu topiği baya güzelmişiz kızlar topiğin kızları bugün ben niye sürekli kendimizi övüyorum.egom kabarmış valla.

31 yasındayım gazıanteplıyım ama suan kımlıkte izmirliğim:)organızasyon fırmam var evde kalmısları evlendırıyorum:)balık burcuyum istanbul atasehır de yasıyorum asırı pimpirikliyim bı okadar acelecıyım ama sızı cok sevıyorum:)

havin sağol valla hepimiz forumun en güzel kızları bu topikteymiş.
elfaes sana soru sormuştum görmedin herhalde. sana transfer edilen embriyolar kaç hücreliydi biede kaçıncı gün embriyosuydu birde atlım kaçıncı kaliteydi.

sağolasın. Oh be göbeğim çatladı.elfaes yakıyorsu topiği baya güzelmişiz kızlar topiğin kızları bugün ben niye sürekli kendimizi övüyorum.egom kabarmış valla.

sağol canım sende aynı sekılde bu topıcten cırkın cıkmaz zaten guzelim bana göre en bası aysegulum cekıyor ay kızmayın bana ya ben onu cok ayrı sevıyorum:):)

Bende inanıyorum olacak inşallah. Hee kız resim uğraştırdı eşimin tabletinden yazıyorum bunda da resim yok maille gönderdi kocam sağolsun zar zor hakettim

canım resimde çok güzel çıkmışsın

rabbim bizlerede anne olmayı nasip edecek inş bu tedavilerimizle bizlerde çocuk sahibi olacağız rabbim daha fazla arattırmıyacak bizi arattırmasında çektiklerimiz çok zor her insan kaldıramaz bunları

aysegul kız sen estetisyenmisin konyadasın ama demi.süper görünüyorsun ben zaten ne zamandır sorucam gerçekten 39 yaşındamısın sen.

canım biri 4 hucrelı 2. Gun emrıo dıyerı 3 hucrelı 5 gun emrıosu ama dr bana 4 hucrelı tutarsa tutar dedi sanırım o tuttu:) gercı deyerıde ıcımde sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…