canım şimdi etrafımızdakiler doğursun bizde arkalarından doğuracağız allahın izniyle bizde rabbimin izniyle hergün bebeğimize yaklaşıyoruz
yarın inş güzel haberlerle gelirsin canım rabbimin izniyle git bebişini gör için rahatlasın
İYİDİR İNŞ BENIM KUZUM YA BAKALIM SABAH OLA HAYIR OLA BU TAKVIMDE NE GUZEL BISEYMIŞ YA INSANI RAHATLATIYOR BUGUN NE GUZEL SEYLER YAZMIS İÇİMDEKİ SIKINTILAR GIDIYOR ORAYI OKUDUKCA:)RABBIM HEPİNİZE BU DUYGULARI YASATSIN HEP DUA EDIYORUM:)ANNEMDE NAMAZ KILARKEN TAM TESBIH CEKERKEN YANINA GIDIYORUM AMAN BANA EDERKEN OLMAYANLARADA VER DİE DUA ET DIORUMSEN ZATEN BILIRSIN HAVINIM 500 YASIN DAGIT 500 KİŞİYE YER GOK DUA ILE BILIOSUN BIRDE YASIN E BASLAYALIM TEDAVINE BASLAYINCA BIZIMKILER HEP ARAPCA OKUYOR ERKEK KARDESIM HACI ANNEM CEMATLERI FALAN VAR YARDIMCI OLURUM ISTERSEN BIRDE BANA HACTAN ELMA GELDI OKUNMUS ESIMDE BENDE YEDIK VE 2 REKAT NAMAZ KILIP YATTIK BIRDE BEN HER GECE ELL HAY CEKTIM GERCI HALA DEVAM EDIYORUM BEBEĞİME CAN GELSIN DIE BIZIM DUALARA İHTİYACIMIZ VAR
âmin inşallah. Bugünkü bebeğin kulağına bende senin gibi melek istiyorum allahım bu cennet kokusundan banada tüm isteyenlere ver dedim kimse duymadan:) napıyım dayanamadım böyle görünce daha hevesleniyor insan.
Âmin inşallah. Bugünkü bebeğin kulağına bende senin gibi melek istiyorum allahım bu cennet kokusundan Banada tüm isteyenlere ver dedim kimse duymadan:) Napıyım dayanamadım böyle görünce daha hevesleniyor insan.
asılım sende resmını koy artık mahsuru yoksaolucak senınde herkesın rabbımın haznesınde olmayacak sey yok hepimizin meleği olacak inş sırasını bekliyor canım
bir benmi beceremedim yaaa nasıl oluyor anlatın yapamadım resim koymayı
canım rabbim bizlerede verecek bekleyişlerimiz sona erecek inş buna tüm kalbimle inanıyorum bizim elimizden gelen dua etmek rabbimden istemek sadece
asilim canım resimde çok şıksın ama resim ters duruyo
bende inanıyorum olacak inşallah. Hee kız resim uğraştırdı eşimin tabletinden yazıyorum bunda da resim yok maille gönderdi kocam sağolsun zar zor hakettim
cok guzelsın sende canım
İYİDİR İNŞ BENIM KUZUM YA BAKALIM SABAH OLA HAYIR OLA BU TAKVIMDE NE GUZEL BISEYMIŞ YA INSANI RAHATLATIYOR BUGUN NE GUZEL SEYLER YAZMIS İÇİMDEKİ SIKINTILAR GIDIYOR ORAYI OKUDUKCA:)RABBIM HEPİNİZE BU DUYGULARI YASATSIN HEP DUA EDIYORUM:)ANNEMDE NAMAZ KILARKEN TAM TESBIH CEKERKEN YANINA GIDIYORUM AMAN BANA EDERKEN OLMAYANLARADA VER DİE DUA ET DIORUMSEN ZATEN BILIRSIN HAVINIM 500 YASIN DAGIT 500 KİŞİYE YER GOK DUA ILE BILIOSUN BIRDE YASIN E BASLAYALIM TEDAVINE BASLAYINCA BIZIMKILER HEP ARAPCA OKUYOR ERKEK KARDESIM HACI ANNEM CEMATLERI FALAN VAR YARDIMCI OLURUM ISTERSEN BIRDE BANA HACTAN ELMA GELDI OKUNMUS ESIMDE BENDE YEDIK VE 2 REKAT NAMAZ KILIP YATTIK BIRDE BEN HER GECE ELL HAY CEKTIM GERCI HALA DEVAM EDIYORUM BEBEĞİME CAN GELSIN DIE BIZIM DUALARA İHTİYACIMIZ VAR
canım kullanıcı profiline tıkla solda altta avatarı değiştir yazıyo oraya tıkla orda bilgisayardan resim yükle butonu var ona tıkladımı bilgisayarından istediğin resmi profilene koyabilirsin
sağolasın. Oh be göbeğim çatladı.elfaes yakıyorsu topiği baya güzelmişiz kızlar topiğin kızları bugün ben niye sürekli kendimizi övüyorum.egom kabarmış valla.
Bende inanıyorum olacak inşallah. Hee kız resim uğraştırdı eşimin tabletinden yazıyorum bunda da resim yok maille gönderdi kocam sağolsun zar zor hakettim
havin sağol valla hepimiz forumun en güzel kızları bu topikteymiş.
Elfaes sana soru sormuştum görmedin herhalde. Sana transfer edilen embriyolar kaç hücreliydi biede kaçıncı gün embriyosuydu birde atlım kaçıncı kaliteydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?