havın ben lımon da denedım tuz da karbonatta caresı yok bununama bu defa dırencsız kaldım sanırım cıktıkca cıktı dılımın ucu oyuldu resmen evde yazarak anlasıyorum tek duam o zaten sabahları bulantı olursa okula nasıl gıderım bılmıyorum su tatıl bır gelseydı hayırlısıyla..
mısafır sevdıgıne gıdermıs demekkı cok guzel agırlıyorsun :) bırgun bıze de kısmet olur ınsallah
kuzucum nerdesin sen............)
agırlıyorsundur sen:) hele de tatlı dılın yetıyordur mıllete o yuzden gelıyorlardır :)canım ne güzel olur inş güzel ağırlıyorumdur
canım o yaradan bendede çok çıkar ne kadar acı verdiğini bilirim haftalarca yemek yiyemediğimi bilirim 15 günde anca geçerdi sonra kaldığı yerden devam ederdi inş seninkiler erken geçer bebişinin sağlıklı gelişmesi için seninde sağlıklı beslenmen gerekiyo canım bu haftadan sonra olmazsa inş daha olmasın bulantın sen çalışıyonya seni daha çok etkilenirsin
Kizlar ben cok ozur dilerim sizden gercekten merve degil genel olarak yazdim ama onun cvp cvp vermis bulundum kusurabakmasin sonrz cok uzuldum kimseyi uzmek kirmak degil amacim gercekten ben bile kendimi taniyamiyorum wallahi sacma sacma sorularla hem sizi hem kendimi uzuyorummerve tekrar cok ozur dilerim herkes yasadigini biliyo ben ileri gittim hakkinizi helal edin lutfen ani bir cikislar yapmaya basladim ve tek basima usttesinden gelemiycem sanirim yarin psikologtan randevu aldik ancak bu sekilde asicam sanirimtedavi sureci hamilelik derken birikim patlamasi yasiyorum sanirim
Bu arada resimler cok samimi olmus tam bir arkadas profili ciziyosnuz gercekten bu arada hepiniz cok guzelmissiniz kalbiniz gibi
hoşgeldin nasılsın canım bebiş nasıl
tuba iki melek annesi canım nasılsın bulantılar hafifledimi bıraz
ayşegül iyi bişeye vesile oldu bu vesileyle topik olarak dahada yakınlaşmış olduk kimle konuştuğunu bilmek çok güzel oldu ayşegül canım teşekkürler[/QUO
evet yaa istrsek sonra kaldırırız bugünlük dursun :))
bn mirage ve merveyide çook merak ediyom.Tubayı,ilknurleventi,hkere ve elfaesi de.Elfaess girsede bizi evham bassaaa:))) evhamını seviyorum onun:)
kızlr sitede bişey var ben foto koyamadımbugün nasıl da sevgi kelebeği olmuşsunuz hepiniz ne güzell :)
agırlıyorsundur sen:) hele de tatlı dılın yetıyordur mıllete o yuzden gelıyorlardır :)
inşallah canım ınsallah..annemde de bana hamıleyken cok cıkmıs umarım ben gıbı olmaz bebıs cunkuu ben aklım erdıgınden bu yana cekıyorum bunu..bulantıdan korkuyorum cok:)) bakalım hayırlısı canımcım..
agırlıyorsundur sen:) hele de tatlı dılın yetıyordur mıllete o yuzden gelıyorlardır :)
inşallah canım ınsallah..annemde de bana hamıleyken cok cıkmıs umarım ben gıbı olmaz bebıs cunkuu ben aklım erdıgınden bu yana cekıyorum bunu..bulantıdan korkuyorum cok:)) bakalım hayırlısı canımcım..
olur böyle şeyler boşver takılma.... biz senin samimiyetini biliyoruz biz burda naz poz çekmeyeceksek neden varız diğer türlü zaten normal yaşantımızda kendimizi ifade edemiyoruz burda rahatlıyoruz sende rahat ol adıma ben senden sıkılmadım hiç istediğin zaman yine bana zırlayabilirsin:)))Kizlar ben cok ozur dilerim sizden gercekten merve degil genel olarak yazdim ama onun cvp cvp vermis bulundum kusurabakmasin sonrz cok uzuldum kimseyi uzmek kirmak degil amacim gercekten ben bile kendimi taniyamiyorum wallahi sacma sacma sorularla hem sizi hem kendimi uzuyorummerve tekrar cok ozur dilerim herkes yasadigini biliyo ben ileri gittim hakkinizi helal edin lutfen ani bir cikislar yapmaya basladim ve tek basima usttesinden gelemiycem sanirim yarin psikologtan randevu aldik ancak bu sekilde asicam sanirimtedavi sureci hamilelik derken birikim patlamasi yasiyorum sanirim
Bu arada resimler cok samimi olmus tam bir arkadas profili ciziyosnuz gercekten bu arada hepiniz cok guzelmissiniz kalbiniz gibi
Elfaesss nerelerdesn yaww.Resmini bekliyom,readhared ,hkere siz de koyarmısınız :)) sizi görmden uyumycammm
hoşbulduk canım iyilerdir herhalde ama aramız pek iyi değil işte canları sıkıldıkça beni kusturuyorlar :) darısı sizler inşallah sen nasılsın tatlım
bugün nispeten daha iyiydim canım yarın işe başlayacağım umarım kolay geçer sen nasılsın yoğun geçmiş günün tedavi başlangıcın tahmini ne zaman??
kızlr sitede bişey var ben foto koyamadımbugün nasıl da sevgi kelebeği olmuşsunuz hepiniz ne güzell :)
kuzuuummm ben de ilk öğrendiğimde aftlarla boğuştum bi hafta zaten aft geçtim derken bulantı başladı korkutmak gibi olmasın :)
Kızlar bu günlerde bana bişeyler oluyor sürekli bişeyler yemek istiyorum. Gece bile uyanıyorum böyle giderse benim durum vahim heralde genelde iştahım artınca arkasından hasta olurum hastamı olcam yoksa hamişliktenmi bu durum bilemiyorum.
Kızlar bu günlerde bana bişeyler oluyor sürekli bişeyler yemek istiyorum. Gece bile uyanıyorum böyle giderse benim durum vahim heralde genelde iştahım artınca arkasından hasta olurum hastamı olcam yoksa hamişliktenmi bu durum bilemiyorum.
şeker bn acıkınca haşlanmş patates yada yoğurt yiyom bstırıyor.Ekmek hamurişi yeme,yoksa durum vahim olabilir.Akşamdan patates haşla acıkınca az tuzla ye:))
Güzel fikir valla teşekürederim:) Kızlar sorum olucak benim göğüslerim çok fena şişti hamişler kullandığınız krem felan varmı? Ne yapsam bennn
canım aynen öyle bebiş büyüyo seninde bebişi beslemen için bişeyler yemen lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?